Teret@n@

1. kakav je ovo dildo na stolu

2. kakav je ovo dildo na stolu

Tacno sam mislio da ce to biti prvo pitanje. Masazer, dodje dobro poslije mrtvog.

3. pa objasni sto je ovo napred ovoliko kako postizes

4. a posle sto ruke lose, pa predji na rucni rad malo neka ova elektronika

5. a posle sto ruke lose, pa predji na rucni rad malo neka ova elektronika

Ma moze, samo mi predlozi najbolju personal trenerku za taj poso od 200 ponavljanja u jednoj seriji za svaku ruku lololo

6. Ja nemam neke slike, imam klipovr
    sq 170kg skroz raw na 85kg tezine
    i sq 200kg sa wrapsima na 94 kg.
    al cini mi se da sam kacio oba na temu, sad svakako ne mogu s fona.
    Elem krecem opet da treniram cim prođe svecko prvenstvo, nakon 6-7 meseci pauze.
    raspao sam se imam 80 jebenih kg ničega, mada kapiram da cu se brto vratiti zbog relativbo razvijenog CNS-a i misicne memorije...

7. http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=614033 - OVO JE JEDNO OD NAJVEĆIH ŠIZENJA U ISTORIJI INTERNETA. Lik okačio svoju sliku i napisao čuvenu "Do I have potential?" Kasnije je postao predmet nadrealne sprdnje. Najjače od svega, par godina nakon toga, lik se do jaja uradio.

8. Lošmi madjijo imaš pe ve te.

9. Inače, Lošmi džabe si editovao sliku ololo http://i.imgur.com/xkea66N.png

10. Kakav rejpfejs lololo

11. Добро то изгледа контраховано, што ћеш, не може ти рука бит' ка' арнолду одма'... спуштене онако, није лоше, само стрпљења треба....
    То што лаки рече...

И уопште експериментиши, пробај све, не одговара свакоме исто... Нпр ја рамена сагоријевам, уништавам их, деси се нпр узмем по 20 кила бучице па радим летење, па кад дођем обично до 12 не могу више, па онда узмем од 15 и одрадим још, а некад се деси и 10 да узмем после тога...
    Једноставно сам открио да ми тако одговара.

Док нпр ноге кад радим натрпам тежине, радим како кад 7 серија чучња па трпам килаже, а онда урадим неку опадајућу серију, неку спуштим килажу, никад се не зна, али се трудим да слушам оно што ми мишић говори...

Ако од нечега добијаш добру пумпу, мислим да је то знак да правилно радиш... Ако машеш теговима онако само, ништа ниси направио...

Тако да за руке пробај, експериментиши, мијењај...
    Нпр на трицепс потисак са чела добијам ненормалну пумпу кад натрпам килаже мало више, јес' да ме лактови боле, али што ћу....

12. Jbt svi kazu da je triceps potisak dojajan,ja ga licno ne volim, nit ga osjecam da dobro pogadja,a radim max pravilno i ne dopustam laktovma da se rasire sem mozda zadnje jedno,dva ponavljanja. A otkazem vise zbog laktova i podlaktica neg zbog tricepsa.
    Zato propadanja,potisak ka dolje s kablom i sa spagom idu bolje i osjetim jace,ogromnu pumpu dobijem u superseriji propadanja na klupi i potiska kablom u vise ponavljanja...a sta mislis dal' je pametnije da njima dam po jos jednu seriju,a skalkrasher izbacim?
    Zbicepsovima eksperimentisem, mijenjam ponavljanja, tezine, tempo, EZ i pravu sipku, scott, superserije bucicama...Jedino sto mi je to cudan misic u pm, jer skoro uvijek za svaki misic poslije dobijem blazu upalu, a biceps NIKADA, a on mi se tako brzo potrosi,da u 10 serija razlicitih vjezbi budu skroz napeti i kao da ih vise ne mogu tjerati da rade majku im,pa ne mogu skoro nista da dizem. Probacu jedan dan da ih iskasapim haj rep zavrsetkom,no pejn no gainz.

13. Е ја нпр кад радим оно повлачење ка доље са канапом осјетим да само губим вријеме на тренинг тада, зато и не радим никад ту вјежбу...
    Показало ми се да ме најбоље пумпа друга вјежба по реду, па гледам да је то потисак са чела.

Пробај да урадиш са већом тежином, нека ти се и рашире лактови мало, нема везе, нека стоји неко иза тебе па покушај... али прије тога нпр двије серије пропадања уради.

Иста ствар код мене за бицепс, а ухватила ме упала кад сам последње урадио 10-10-10 оно шипком 10 до пола, 10 од пола и 10 цијелих дизања.

Ја и даље експериментишем са бицепсом, јебига, нисам провалио што му одговара, а видио сам прошли тренинг нпр урадим на ону справу за бицепс са наслоном, ужи хват, и онда супер серија са хамер прегибима и погодило ме фино...

14. Jes cudan biceps, jeb'o ga cacin caca
    Probacu 10 10 10 mada sam prije samo 7 7 7
    Lajtvejt bejbeeee

15. Да, то је она 21's само што сам ја хтио да се исфорсирам мало при крају, тј мало више :)

16. Da li za povećanje mase pomaže ako uzimam magnezijum u šumećim tabletama

17. Ја само магнезијум пијем и дижем 180 кила на бенчу. Страшна таблета.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.