Teret@n@

1. Прво латс јер латс је мама!1

https://www.youtube.com/watch?v=Q2x3FuxMFwk

2. Odoh sad neke makarone da skuvam. Nisam se napunio danas, a htedoh...

3. Daimyo
    Da li za povećanje mase pomaže ako uzimam magnezijum u šumećim tabletama

Иначе су те шумеће го курац.

4. Treba mi pomoć oko ishrane
    Znači sad imam 102 kg 180+ visina, nekad sam bio 81kg zvijer dok sam kik boks trenirao međutim udebljah se i sad hoču da skidam kile
    Treba mi samo pomoć oko ishrane šta da jedem otprilike ono kući što imam i još malo da dodam, izbacio slatko, gazirano i što manje šećera, kafu ne pijem i ne jedem hljeb.
    Kol'ko je zdravo umjesto hljeba da jedem 300g krompira?

Inače kod mene u Bijeljini jedan lik kome su ubili brata prije par godina on se posveti bodibildingu radi njega. Respekt maksimalan za čovjeka, samo takva zvjerka
    https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t31.0-8/s960x960/922105_10201612198365267_1850269785_o.jpg

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/551953_4468880038596_1856051236_n.jpg?oh=7fb271f785d11e419379940fc7ee9e3a&oe=53F73890

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/p417x417/1459160_10203244997464224_622875809_n.jpg

5. Саша Драшковић, одлична грађа, одлична генетика... Мало више арогантан, али јебига :)

Што се тиче исхране, искуцам ти $утра јер сам сад кренуо у кревет :)

6. kafu ne pijem

Ne škodi ti kafa za trening, naprotiv, sve dok ne trpaš cuker itd.

7. Ne škodi ti kafa za trening, naprotiv, sve dok ne trpaš cuker itd.

Šta znam rekoše mi kao, nemoj kafu kofein ti je gori od gaziranog tamo 'vamo

8. Ja pijem cedevitu.
    NAJBOLJI SUPLEMENT!

9. То што рече Лери, слободно пиј кафу, само не трпај шећера...

ШТо се хране тиче, мислим да најкорисније што може да буде је да планираш оброк унапријед и видиш отприлике што имаш корисно за појес'.
    А што је корисно, месо, јаја, риба, туњевина, млијеко, сир итд... Тога трпај кол'ко гој ој, ех сад не нпр превише премасног сира, али нећеш на бину, опуштено...

Хљеб замијени пиринчем и кромпиром, много љепше ћеш се осјећати, ако једеш много љеба, можда ти првих дана буде мало чудно и тешко, али навић' ћеш се брзо.
    Гледај да имаш што више оброка, људи често гријеше па једу само једном на дан кад мршају, а у ствари треба да једу што више пута како би метаболизам стално радио.
    Одрекни се грицкалица, слатког, газираног, сокова из тетрапака и тако тих срања и немаш фрке, виђећеш...

10. буде мало чудно и тешко, али навић' ћеш се брзо.

Radio sam i prije jebi ga nije toliko, naviknem se

Гледај да имаш што више оброка, људи често гријеше па једу само једном на дан кад мршају, а у ствари треба да једу што више пута како би метаболизам стално радио.

Da ovo definitivno, i to sam pokušavao
    Znaš kako trenutno nisam u mogućnosti da ulažem u neku ishranu jer bez nekih pa možda minimalno 50 eura mjesečno ne možeš imati pravu ishranu
    Ono pičim mnogo vode i ubacicu sad trčanje i kardio
    Hvala ti puno

11. Ja pijem cedevitu.
    NAJBOLJI SUPLEMENT!

A ja multivitamin. Da bar mogu whey,ali cale tipa: Nes pit hemije,kake proteine to sve otrov os da ti srce ode? A zato je pivo i rakija koja se loce po slavama uz cigare eliksir zivota.
    A onda vidis nekoga i manjeg od sebe pa i mladjeg uzima kreatin. Dodje mi da zaplacem. Dodatnih dvadesetak grama proteina dnevno da mi pomogne caozdravo. Jepse Loshmey...

12. Nije ti to krucijalno, možeš i bez suplemenata da treniraš. Naravno, sporiji napredak, ali samo cepaj i biće sve kul.

13. Dodatnih dvadesetak grama proteina dnevno

Ако су ти баш тих 20 грама дневно проблем скувај три јајоа и унећеш и више од 20 грама и то много квалитетнијег протеина :)

14. Jao sad se sjetih, jednom dok sam išao u teretanu priča mi lik da su neka dvojica sa faksa došli onako, šaka jada obojica po 40ak kg i kupili gejner kako se već zove i popiju po nekoliko onih šejkera za trening. Njih dvojica su popili po 1kg gejnera za 8 dana i dobili proliv, morali kod doktora kasnije da idu neke tablete da im da. Kakve dijabole

15. Da ovo definitivno, i to sam pokušavao
    Znaš kako trenutno nisam u mogućnosti da ulažem u neku ishranu jer bez nekih pa možda minimalno 50 eura mjesečno ne možeš imati pravu ishranu
    Ono pičim mnogo vode i ubacicu sad trčanje i kardio
    Hvala ti puno

Ех да је 50 еура.... Не би ме већег било, али је мнооого више...

Појачај интезитет тренинга, кратки одмори, дај максимум и то је то...

Кад ми кажу НЕ МОГУ СЕ ОЗНОЈИТ' КАД ПОЂЕМ У ТЕРЕТАНУ, ја их само гледам и насмијем се... Ја дођем ка' прасе сваки пут, чак и зими...

Не палите се толико на тај веј, није то чудо никакво :)

16. Jebi ga, rekoh 50 evra minimalno i to ako živiš na selu pa kući imaš povrća iz bašte voća i mlijeka od krava sira itd...

Kad u'vatim steper kako ga već ko zove u teretani pa 40 min pa onda iscjedim iz majice 2l znoja to je trening

17. Ma, finansije jesu problem što se kvalitetne ishrane tiče, ali naravno da ne treba odustajati. Znam masu ljudi koji pričaju kako im finansije ne dozvoljavaju da treniraju, jer jebiga, ne mogu da kupim whey, ne mogu da kupim dobar sagorevač, niti da se kvalitetno hranim, a svaki dan bace barem 300-400 din u fast food lokalni.
    Realno, normalan izgled, dakle malo mišića bez nepotrebnog sališta može da se izgradi klasičnom kućnom klopom bez suplemenata i otrova, tipa, slatkiši, čipsevi, koka kole i ostali drogeraji. Kad pogledaš, za jednu koka kolu od 2 litra ti imaš 250 grama piletine za obrok. Tako da, malo više znoja potrošiš i izbaciš gluposti iz ishrane, ispadne to do jaja.

18. Jedini problem što kod mene nit' fast fuda nit' keša za ishranu lolo

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.