Teret@n@

1. Poceo sam pre neki dan da uzimam Scitec-ov whey protein sa cokoladom i lesnikom, kida
    Nego, htedoh da pitam: ako se uzimaju proteini duze vreme i odjednom se prestane, oce masa splasnuti il ce se samo napredovati normalno kao kad se radi bez proteina?

2. Brate, nema šta da splasne, whey je najobičnija hrana, nije to nikakav privremeni generator mišićne mase i hormonalni stimulator. Zameni tih pedeset grama proteina iz wheya hranom i isti će ti biti kurac.

3. znaci strshno brt, lozi te lik... narawno da ce malo splasnuti, uostalom pogledaj bildere ili cak profesionalne atlete (kod sportowa vezanih za snagu), swi su "off season" manji nego kad je sezona, kad sigurno nepiju protein... i mnogo su weci ljudi koji piju proteine od onih koji kao swe unose kroz ishranu.
    i druga stwar, ne mozes da zanemis shejk sa hranom zato shto je whay much better, takoreci bolje deluje od "proteins from food" zato sto on ima skup svih najkvalitetnijih sastojaka, a npr. ako jedes piletinu ti unosis samo pileci protein ili neko drugo meso ako je upitanju, jaja i slichno. pozz

4. kako izdržavate vrućine? Kod mene u ter više od pola ne dolazi više

5. Ја баталио јбг, преко дана не може да се вежба уопште, а увече кад захлади мало нагрну телетабиси из целог града, не може да се окрене човек. Вежбам кући, имам оне смрдљиве ИРОН тегове, чисто да тонус не спласне, док се време не стабилизује малололо

6. U podrum jarane. Ima meni jaran u podrumu kuće nekoliko glavnih sprava i tegova pa kod njega idemo. 'ladovina milina i nema snobova iz teretane sa fotoaparatima i 15 litara vode.

7. Треба тренират' што раније јер је и увече спарина због тога што се зидови угрију... Ја ево управо доша' са тренинга груди... Вруће је, превруће, али јебига...
    Осјећам да не могу дисат' и да губим снагу, али заинатим се и не дам :)

8. Ja sklopio mini teretanu kod mene u pomoćnoj zdradi.

http://www.dodaj.rs/f/21/A7/1avqWySs/img20140614141408720.jpg

Imam i dve bučice, ne vide se tu. Nedostaje mi još par malih tegova da korigujem kad radim ruke, ovo sve što imam su Iron, nezgrapni su ali teg je teg. I fali mi još pojas i par stvari, ali u suštini to je neka osnovna varijanta, ko ga jebe.

9. Kako mi ide na kurac kad vidim ovako usku klupu....

10. Јуже, мога' си да искомбинујеш па да ставиш разбој да је виши и онда на њега да стављаш нпр шипку кад радиш чучањ :)

И мени би мало фрка била од уске клупе овако, имам осјећај да бих се преврнуо :)

11. Ja danas oko 1 u teretanu( koja je redovno puna) , ono troje samo i to matorci rade kardio , za 15 min odoše i oni , bio sam sam sa ovim likom što radi sigurno pola sata , cepa klima , nije nimalo zagusljivo , još svaki teg šipka na svom mestu , milina , odvalih se danas , idite što ranije znači ...

12. otvarajte temu za sportske povrede

13. Dobra fora SMarko, davno sam ovo montirao, nisam bio u toj priči uopšte tako da nisam znao. A ovo za klupu jebg, ne znam, ne radim velike težine pa da me vuče da spadnem sa klupe. Možda kad uznapredujem bude jebeno.

14. Ма ништа страшно, не мора да значи... Одлична је то теретаница, како имаднеш пара допуни и ето....

Прво гледај да средиш неку лат машину, избушиш са два точка горе пренос и неку тежину направиш и ето бања

15. Мене више иритира уски држач горе, мораш да пазиш руке кад враћаш, а и да центрираш држач, јебо га ја, ово је најбоље, само бациш иза себе лоло

http://www.muscleandfitness.com/sites/muscleandfitness.com/files/styles/650x360_rotator/public/Bench-Press-Tips.jpg?itok=6DgyUUlH

16. Само да има она гума да ублажи звук ударања и бања...
    Код мене на коси бенч има тако нешто слично али има шипка и пресвучена је тврдом гумом, али шипка је типа 4 цента и гума преко тога још 3 цента и та гума се одвалила и највећа траума ми је враћање тега на то мјесто јер све мислим да ће да ми згњечи главу.

17. Мене више иритира уски држач горе, мораш да пазиш руке кад враћаш, а и да центрираш држач, јебо га ја, ово је најбоље, само бациш иза себе лоло

Baš to.

Na takvom benču je mnogo zajebano raditi bez spotera, da ne pričam koliko jebe ramena kad moraš fazon 5-10 centimetara uvis prvo da digneš težinu.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.