Teret@n@

1. Мене више иритира уски држач горе, мораш да пазиш руке кад враћаш, а и да центрираш држач, јебо га ја, ово је најбоље, само бациш иза себе лоло

To sam i ja mislio

2. https://www.youtube.com/user/buffdudes
    dobar kanal, odličan izbor vežbi. Pišaju po onom kinezu sixpackshortcuts koji ima paradoksalnu stomačinu

3. Jelte momci, ima efekta ako iste vezbe radim svaki dan stim sto svaka dva tri dana povecavam broj ponavljanja u seriji?

4. Radi sporije pokret, to ti je kao da si dodao koji kg više i vizualizuj pokret u glavi.

5. Ne mogu sporije, zato sto mi treba za eksplozivnost i odraz, a ne za snagu :)

6. Ukoliko povećavaš broj ponavljanja, radiš kardio jebemliga. Ja bih za eksplozivnost, pri trčanju recimo, oblepio tegove za noge ili ruke i tako trčao. Kasnije si bez njih logično brži i jači jer nemaš opterećenje, zar ne?

7. oblepio tegove za noge ili ruke i tako trčao

Odlično je ovo, pogotovo za kolena i skočne zglobove.

8. Odlično je ovo, pogotovo za kolena i skočne zglobove.

+1

Gledaj po betonu da trčiš, znaju druge podloge biti klizave, a tegovi još pogoršaju stvar.

9. Axaxaxaxaxaxaxaxaxaxax

10. Ma jok polako cu ja, jedan dan cucnjeve, malo noge ovo ono.
    A jedan dan pliometrija i skokove.

Jasta, tegovi ko bonmbona za zglobove.

11. Најпаметније ти је да ставиш по два кила тегова на обије ноге и трчи по бетону али на пете и онда кад дођеш дома узми чекић па скрцај то мало зглобова што је остало, ако остане ишта уопште.

12. Eto... Mi lepo pišemo, a ovaj Smarko došo ovde da se šprda.

13. Bole te kurci za zglobove, samo cepaj opterećenje, jeb'o sportistu koji nema sjeban neki ligament, zar ne

14. Ја и'ам фобију од сјебавања рамена

15. Један другарић пре пар дана ради згиб и искочи му раме, дође један матори и врати му одма. После два дана радио груди и рамена лоло. Каже, пазићу сад ја, мислим се како можеш да пазиш да ти не испадне раме хиоохииоо

16. Мом ћаћи искочило раме једном, читав живот му је искакало кад удара у џак или тако нешто.

17. Trebo je tebe tući a ne čovek da lomi ruke na džak.

18. Koliko se ja razumem, nije zavidan nivo jbg al ono, bolje je pokidati ligamente nego itegnuti.
    Kad pokidaš vrate ti sve lepo, srastu jedni preko drugih ali i dalje drže zglob čvrsto kao nekad, kad istegneš, ima da ti ispada taj zglob celog života i na mnogo manja opterećenja.

19. Није директно везано за фитнес али види се да девојка вежба. Кака пичка крутенеебо ју ју.

Од 6:45 http://y2u.be/vOrHoCOq_zo

20. AuuUuuUUu bio sam skeptičan, ali riba je objasnila neke stvari...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.