Teret@n@

1. Kolko dugo treniras box?
    Ako si pocetnik a iz pitanja verujem da jesi onda sigurno imas trip da si nedovoljno explozivan pogotovo u odnosu na ostale uz kluba, zapravo verovatno ti jos tehnika i kordinacija nisu na zadovoljavajucem nivou.
    Ako pak treniras nekih 4-5 meseci onda si savladao osnovnu tehniku, tu ti moze za eksplozivnost kao i za usavrsavanje tehnike pomoci shadow box (box sa zamisljenim protivnikom) mozes i da radis sklekove na medicinki npr sa skokovima posle svakog ponavljanja i u skoku menjas ruku na lopti.

2. Treniram duže, kikboks je u pitanju al recimo imam osećaj da iz eskivaže ne radim dovoljno brzo udarac. Ono eskiviraš 1-2-3 i onda bih trebao da ga tresnem al' sve mi se čini da to može mnogo brže pa reko da nema neko sa mnom tajnu neku da podeli.

3. Dobro, dosta. Idite na automobilizam pa se prepirite oko golfa dvojke.

Markane, vako, pliometrija je bog eksplozivnosti.

Tipa jump squats (sa opterećenjem ili bez)
    Plyo pushups (razne varijacije)
    Tuck jumps
    Squat jumps forward (bounding)
    Box jumps
    Plyo lounges
    Vijača

Za ruke i core:
    Medicine ball slams (razme varijacije, odozgo, sa strane, ka gore)
    Single arm throws
    Shadow boxing sa bučicama
    Macola i guma
    Odbacivanje šipke ili ploče ili bučica od sebe

NPR.
    Napraviš mali poligon

Pa radiš seriju za gornji dio pa seriju za noge.

Gore:
    -Plyo pushups (sa odbacivanjem prvo samo torza, pa onda i sa komplet tijelom)
    -Medicinku bacaš sa strane u zid
    -Plyo pushups
    -Medicinka ravno u zid
    -Uzmeš ploču od 10-15-20 kila (ili 2 bučice koje držiš u visini grudi skroz uz tijelo, malo skip pa onda eksplozivno odradiš direkte) pa je odguravaš od sebe sa visine grudi što eksplozivnije
    -Medicinka slam u pod
    -Bučica od 10-ak kila, staneš u gard, bučica ti je u zadnjoj ruci (ako su ti lijeva noga i ruka ispred onda bučica u desnoj) i radiš zadnji direkt u visinu čela pa mijenjaš gard
    -Burpee

odmor par minuta pa opet, 3 kruga tako.

Za noge budi kreativan, imaš toliko vježbica, tipa napraviš poligončić pa kreneš side jumps, pa na merdevinice skip, pa tuck jumps, pa bounding, pa tuck jumps, pa burpee sa tuck jumpom i tako, bitno je da se kombinuješ

tipa:
    -Lateral jumps
    -zig-zag jumps
    -box jumps
    -bounding
    -tuck jump

Sve to završiš sa 3 runde mma klasike
    15 sekundi skipa ili sprinta u mjestu - sprawl
    15s skip - sprawl
    15s skip - sprawl
    15s skip - sprawl - 10 sklekova

Tako da u minuti imaš 4 puta skip, 4 puta sprawl i jednom 10 sklekova, runda je 5 minuta puta 3 runde jer toliko traje mma meč.

4. Golemo hvala.
    Noge mi nisu problem, svakako da se i to može poboljšati ali sam primetio da sam u boksu spor.

-Plyo pushups (sa odbacivanjem prvo samo torza, pa onda i sa komplet tijelom)
    -Medicinku bacaš sa strane u zid
    -Plyo pushups
    -Medicinka ravno u zid
    -Uzmeš ploču od 10-15-20 kila (ili 2 bučice koje držiš u visini grudi skroz uz tijelo, malo skip pa onda eksplozivno odradiš direkte) pa je odguravaš od sebe sa visine grudi što eksplozivnije
    -Medicinka slam u pod
    -Bučica od 10-ak kila, staneš u gard, bučica ti je u zadnjoj ruci (ako su ti lijeva noga i ruka ispred onda bučica u desnoj) i radiš zadnji direkt u visinu čela pa mijenjaš gard
    -Burpee

E ovo bih mogao raditi. Imam u blizini zapušten neki sportski objekat tj košarkaški i teren za mali fudbal tako da bih ga mogao opet upotrebiti.
    Nešto se poslednja 2-3 meseca na treninzima radi snaga što se meni ne sviđa, nema više ovih vežbi.
    Radio sam ono sklekovi sa medicinkom kada je jedna ruka na njoj pa prebacuješ i šedou sa onom hirurškom gumom, mogao bih i to ubaciti.

5. Ti šomi što si kukao kakvo ne vidiš svoju kitu kolko si debeo i kenjao niko ti ništa nije rekao nego si normalne savete dobio. Idi drvi ga na jagode.

hahah

6. Treniram duže, kikboks je u pitanju al recimo imam osećaj da iz eskivaže ne radim dovoljno brzo udarac. Ono eskiviraš 1-2-3 i onda bih trebao da ga tresnem al' sve mi se čini da to može mnogo brže pa reko da nema neko sa mnom tajnu neku da podeli.

Udri u dzak. Uzmi jednu kombinaciju i ponovi sto, dvesta, pet hiljada puta. Kad ti se ureze u mozak radices je nenormalno brzo.

7. Da, tako su se stvarali šampioni. Istina, u kung fu filmovima al bože moj, ne može sve.

8. ВЕЈ МОЈ ДОБАР ДРУГ! ЛОЛОЛО

9. E, ljudi, treba mi savet. Imam onu total gym spravu.
    http://ecx.images-amazon.com/images/I/715qq3tfcGL._SL1500_.jpg
    Nije bas kao ova na slici ali je to to. Zanima me vase misljenje po kakvom programu bi trebalo da radim na ovome. Npr:
    Pon: biceps, ledja, i tako to.

10. Ahaha ovi bese Cak Noris reklamirao?

11. Ok, sta mislite o ovom programu:
    Ponedeljak: biceps, ledja, abs
    Utorak: triceps, grudi, noge
    Sreda: ramena, abs
    Cetvrtak:
    Petak: biceps, ledja, abs
    Subota: triceps, grudi, noge
    Nedelja:

???

12. Уторак и субота јебу.

13. Ја бих ти реко да сваког дана, ако ћеш да радиш само на тој справи, радиш фул боди.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.