Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
RONI KOLEMAN BUDALETINA
https://www.youtube.com/watch?v=3xyynGZu-YY&index=12&list=UUCIJuWBDorUtA38ewjKmm0A
реално лик је све лепо реко, и моја баба зна ко је нећуа а ко није
поуу
ААААААААА
http://www.youtube.com/watch?v=nVi1Vif6o8o&list=UUCIJuWBDorUtA38ewjKmm0A
Koje su dobre vežbe za eksplozivnost?
Ruke za boks ovoono
Капун наставља са постављањем својих даун питања.
Šomi gaji nećua jagode, looooooool!
CapooN, ASK NIXA ZIZU
Hvala, ajde mi onda odgovori na ovo pitanje.
Zajebite me tih gluposti pitam jer znam da se par ljudi odavde bavi borilačkim sportovima. Ti šomi što si kukao kakvo ne vidiš svoju kitu kolko si debeo i kenjao niko ti ništa nije rekao nego si normalne savete dobio. Idi drvi ga na jagode.
Немој да упоређујеш моја питања на овој теми, када сам почео да залазим у ове "теретана воде" са твојим "где да нађем рок трајања на кутији протеина" питањима, који си овде активан фазон две године.
Али ок, извињавам се ако сам те увредио. Једи мусли и бићеш експлозиван. Надам се да сам ти помогао. Уколико ти треба помоћ око начина жвакања броколија, слободно ми пошаљи поруку у инбокс, објаснићу ти у писаној форми. Ако и тад не разумеш, снимићу клип и послаћу ти преко јутјуба, сајта где људи могу постављати своје клипове. Поз друже.
Ja ti mogu poslati poštom flašicu aminokiselina, ti ako nađeš rok trajanja ja sebi kitu odsečem. Vrati se tamo pa prelistaj celu prepisku.
Te jebene aminokiseline sam dobio uz protein kao "gratis" i baš me zbog toga što su gratis zanimao rok trajanja i gle čuda nema ga na ambalaži nigde. Ni ispod etikete ni ispod čepa nigde. Tako da molim te, normalno i kulturno sam postavio svoje pitanje ako nemaš adekvatan odgovor vrati se svojim inseniti treninzima.
I ovaj edit ti je odličan. Reci mi samo kojim sportovima si se bavio u životu?
Da pogađam košarka i fudbal?
Јок, отворио сам школу проналажења рокова трајања на кутијама. Мислим, то и није класичан спорт, али знамо да се поделимо у групе и такмичимо ко ће први пронаћи рок трајања на кутији. Па се можда и може сматрати спортом јер се гаји тај неки такмичарски дух. Али џабе теби то објашњавам, јер су и теби очигледно потребни часови, чим постављаш таква питања овде.
Važi, jesi osetio satisfakciju sada kada si me "iznapušavao"?
Još nisam dobio odgovor od tebe na ono gore pitanje kada si toliko pametan da pitanje nazoveš daunovskim.
EDIT: I još samo ne znam odakle debelom gmazu koji trenira svake prestupne nedelje pravo da uopšte pametuje na ovakvoj temi ali dobro šta je tu je.
http://lmgtfy.com/?q=vezbe+za+eksplozivnost+i+brzinu
...и једи што више муслија, мусли је цар.
Bravo. Nisi ni svestan kakav si kreten.
I još jednom pročitaj moje pitanje tj ceo post.
Ок, нисам приметио да тражиш вежбе за експлозивност руку. Извини. Само додаш "руку" у наставку. Надам се да ћеш се снаћи, пријатељу.
ЕДИТ:
Не морам да тренирам сваки дан да бих знао како пронаћи рок трајања на кутији јбг.
Super, ja i dalje čekam neku normalnu osobu koja mi može dati savet iz ličnog iskustva kao npr Skočimiš.
poz
EDIT: I ne znam da li si svestan da ni jedan konstruktivni post nist ostavio na ovoj temi.
Друже, написао си ми да сам гмазина дебела, кретен и још ми сад индиректно кажеш да сам ненормалан. Мислим, стварно није лијепо. Ок си дечко вероватно, само су ти питања понекад претерано глупа, упало ми је у око то јбг. Нећемо да спемујемо више. поѕѕ
Ja znam zašto sam pitao za rok trajanja.
http://vukajlija.com/forum/teme/3511-teret-n?strana=595#post_2966415
Ako ti ovaj post ne dočara zašto verovatno roka nema na uobičajenom mestu nemamo o čemu da pričamo.
Meni veći značaj ima kada mi neko ovde ostavi savet iz ličnog iskustva nego da pročitam tekst na internetu koji je mogao napisati bilo kakav debil.
poss