Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Mislim da Leprikon ima, javi mu se u pvt.
И'ам, не мажем, пуца ми курац.
Имам испод пазуха и ја, имам по бицепсу исто итд, али ко га јебе, то значи да се напредује :Р
To znači da se nekad napredovalo. Koliko ja znam strije možeš da sprečiš, ali ne da ukloniš?
Па отприлике тако... Неки кажу да су их ублажили неким кремама, али нису их макли скроз :)
Uzmi Jomelop E melem koji proizvodi Menta iz Padeja. Imaju oni i Striet ali to je goku, ovaj skida sve ožiljke, a strije briše ko gumica.
Za CG konzumente, u pitanju je Šaljićev melem za opekotine i ožiljke.
Ja imam toliko strija da mogu bičarkama prodavati priču da su me jednom gotovo ubili ubodima, ali da sam im ja posle jebao kevu. Badass!
Imaš toliko strija da možeš da pričaš da si se porodio.
Крајњи минимализам од тренинга данас. Ушо, не знам шта ћу, па реко дај нешто мало чисто да се упишем:
1 серија равног бенча бучицама
1 серија згибова
1 серија фронт, бек и сајр реиза
1 серија бицепс прегиба шипком
1 серија трицепс пушдауна канапом
1 серија фејс пулса
1 серија слегања
http://media.textastrophe.com/images/gym.jpg
hahaha do jaja
Лаки, претренира' си се :))
Smaretu je to zagrevanje, kad je na hemijama.
У мене је жеља превелика па не'ам кад за та загријавања и тако то :)
http://www.healthylivingheavylifting.com/stop-trying-to-be-hardcore/
Нисам све прочито али сам видео у ком правцу иде. Подршка.
Малопре сам исека неки паризер, мајку му, мислим да је унутра 98% масти, маснији нисам јео, кад стиснеш оно бело се помаља из розњикаве масе. Ја сам спржио цнс ове године, сада се опорављам хњо хњо.
Pa taj fazon. Jebiga, ne planiram da živim od ovoga tako da ne mogu biti robot. Ne pijem sokove, ne jedem grickalice, slabo jedem hleb i slatko, al' ne mogu da živim kao profi kad nisam.
Smrsao sam dosta al treba jos jedno 10kg(jbg, bio sam se bas zapustio) i sad posto je hladno za kosarku ja krenuo u teretanu pa me zanima sta mi je bolje, da radim samo kardio ili kombinaciju kardio i tegove? Ja za ovih nedelju dana sto idem obicno odradim tegove pa poesle oko 40-50minuta kardio. Ne dizem neke preterane tezine, jer mi nije cilj masa,posto je imam, cak razmisljam da smanjim tezine a da povecam broj ponavljanja, sta mislite vi?
Кад ли ће овај мој да се спржи у пм, само чекам тај дан :Д
Да ме оће спонзорисат' ко, живио би' ја ка профи лагано :Д
Мислим да не, него врати нормалну килажу коју можеш да дигнеш и буцај тако....
Нема везе број понављања са мршањем.
СМарко зар му није боље да ради комбинацију кардио + тегови, али да ради интензивније тренинге са мањим масама, да ради 12-16 понављања сваку серију и да прави мале паузе између серија? Ако не грува масу, чисто да ојача мишиће.
Нисам река' да избачи кардио, нека га ради.
А зашто 12-16 понављања?
Па зар није боље више понављања да би повећала издржљивост мишића и тетива? Годинама ми сви причају да се због тога ради више понављања.