Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
То што каже мурби... У теорији сви су креатини исти, у пракси... Па мислим и не баш... :)
https://www.youtube.com/watch?v=6jc6fNMxO0Q Ова се не зајебава.
Tri praseta rade zgibove :)
https://www.youtube.com/watch?v=Py8g4Rmu8Tc
Svaki jebeni dan se nađe neki lik da me savetuje o zgibovima i tome, mada od svih radim x puta više, ali jednostavno ćutim. Danas me isto neki startovao, a jedva radi 8-9.
Свака им час' :)
Ја не радим згибове, јако ријетко из разлога што је вратило криво али баш онако криво и мрзим то што их не радим јер се осјећам ка' баба онда, али јебеш га...
Али проба' сам прије 10 дана чини ми се, мога' сам 10 лагано да избијем, нисам проба' више, нешто ми био црњак на то срање да радим :)
Znam pouzdano za Malaničeva da nikad ne radi zgibove kad trenira, a skoro sam siguran i za Kokljajeva. O ovom trećem liku ništa ne znam.
sebe cu da deflorisem postovanjem na ovoj temi i da kazem da je ovo sto cine ova trojica zaista izvanredno, eto
Ја се могу кладит' да постоје типови који тренирају и по годину дана, а да не могу да ураде 10 правилних згибова и пропадања :)
Ja nisam radio zgibove od prošle godine, nisam ni pokušavao, u međuvremenu sam završio 2 ciklusa 5x5 i nešto sitno treninga ali sam lopatao svjetski dok su bile lopate i neko veče na treningu uradim 7 komada koizpičke.
A ovde u Šapcu pun kurac pajsera, najčešći im komentar:
-Ne izgledamo loše za februar.
Šta dalje da kažem.
Istina, to sam i ja rekao neki dan....
oblače, da ne treniras mozda u casperu?
Išao sam jedno vreme u onu preko puta matijevića... a sada sam uglavnom u velikom parku na zgibovima. Kada nisam u Novom Sadu.
Еве га поздрав од делтоида од прошле неђеље
http://oi58.tinypic.com/10wiivn.jpg
Smare kapiram da ti je ovo naslovna na fejsu lolo
U jebote al si se popravio, doduse i malo zamastio ali ruka deluje odlicna!
Zamerka i sto postavljas uvek parcijalne slike, daj komplet napred, komplet nazad, da vidimo o cemu je rec
Није, не смијем ради налета риба :Д
Zamerka i sto postavljas uvek parcijalne slike, daj komplet napred, komplet nazad, da vidimo o cemu je rec
Фала фала :Д
Има замашћења, али сепарација средњег рамена је ту ка'прије него се није виђела ту на слици, можда због угла, али свакако вене су оне старе мало нестале, али врнућемо их :)
Јебе ме што ме баш мука да се сликам пред људима тамо, и онда опалим само слику двије на брзака ако је неко са мном ту и мичем телефон :)
Али свакако, биће и тога у скорије вријеме :)
Ако будем радио, што ће се надам се десити у скорије вријеме, планирам ту дуго очекивану ротацију, да видим како ће ићи све то уз макар веј... Ако не то, онда макар да дигнем протеине а скрешем хидрате што више да видим што ће да изађе из свега тога :)
Ako si kontinuirano na ozbiljnim dozama hidrata, sto bi trebalo da jesi ako si ozbiljan vezbac :) , kresi ih postepeno kroz rotacije i povecaj unos zdravih masti, a proteini ih neka na 2g/kg.
Tipa prvih 20 dana 200 - 150 - 100 - 100 - 200 - 150 - 100
pa za 20 dana 200 - 100 - 50 - 150 - 100 - 50 - 150
itd, posle 1 nula, 2 nule, kardio i tu kroz 3 meseca krecu trbusnjaci da se vide i ribe da svrsavaju, ali i majice da budu malo vece, pa onda opet masa i tako do kraja zivota
☺☻☺☻☺☻☺
Тако сам нешто и мислио да урадим, можда сам одма' хтио са педесет да шибам једно двије неђеље, па да убачим једну нулу... :)
Е, ово је поента свега :Д
Mare, fino to izgleda na prvi pogled, ali nije fora slikati se sav obkrvljen. Mada, serem - fora je! :D
Ja sam sramota, od juna nisam video teretanu a baš mi fino krenulo. Sad moram nekako naterati sebe da u martu krenem da treniram, pošto ovo više stvarno nema smisla. Blizu sam stotke, čak sam lep drob pustio. :'(