Знам овај, обичан кикирики печени, има да се узме на меру а има и у кеси некој зеленој, пише Катарина на њој лоло, ево имам у фиоци. Ал не свиђа ми се много, прво што мора да се ољушти, а у 50% случајева неће лагано да се ољушти, а кад га ољуштиш скинеш му со па и није слан, а без соли је мало бљутав. Гуд печени пребија.
I gud marinirani jebe. A zavisi gde kupujes i ovaj na merenje moze da bude vrhunski. Nego, videh danas u dm neke l carnitin kapsule pa me zanima jel valja to cemu i ima li kakvog efekta? Doduse ako sam 27kg skinuo bez ikakvih preparata nije mi frka i ovoh 7-8 sto planiram al kako vise mrsavim sve sporije ide, sto je i logicno.
Добих данас нешто мало пара, па узех БЦАА да се подржи дефка мало...
- 4 цијела јаја
- 150 грама меса + кувана шаргарепа
- 10 грама БЦАА + 300мг кофеина
- 35 грама Веј + 10 грама БЦАА + 20 грама декстрозе
- 150 грама бијелог + 60 грама пиринча + 100 грама грашка (да макар визуелно имам више хране)
- туњевина нека (данас неће бит', можда па'не мало меса умјесто тога)
- немасни сир прије спавања
Уморан сам мртав, одрадио сам рамена за пола сата, тренутно трунем, малакса' сам јер још чекам овај пиринач да се спреми па да једем ка' чо'ек и повратим се мало :)
Počo sam da treniram ko turski pehlivani i mogu vam reći da nikad jači bio nisam a mjere pokazuju i nikad veći u ramen'ma. Jedva sam u kimono se ugurao.
Ја сам мекан :(
БЦАА су прегадне :/
Прошла три прва дана са 50 г хидрата, сад се иде горе са хидратима и лагано је :)
Очекује ме тренинг ногу сјутра или прекосјутра, окле снаге? :/
Фрустрира ме мек мишић :(
Da jebt, 74' godište su, fazon super ljudi. Strašno, ja kapiram da je neko mladolik, ali ovo jebe. Rispekt likovima. Malo sam se razočarao što nisu nečural, i lažu o tome, ali voleo bih da znam čime se pucaju.
Inače imaju klipove na kanalu od pre 5-6 godina gde deluju 15 godina starije nego sad.
Pa sad, da li su natural, ne znam, možda i jesu. Nisu oni toliko masivni, možda 5-6 kg preko normale za naturalce, a deluju kao da imaju dobru genetiku :)
cek bre sta je ovo koji kurac ako je ukusnije od ind. oraha? kakav je to kikiriki sta
posto je meni ind prevrh
Знам овај, обичан кикирики печени, има да се узме на меру а има и у кеси некој зеленој, пише Катарина на њој лоло, ево имам у фиоци. Ал не свиђа ми се много, прво што мора да се ољушти, а у 50% случајева неће лагано да се ољушти, а кад га ољуштиш скинеш му со па и није слан, а без соли је мало бљутав. Гуд печени пребија.
I gud marinirani jebe. A zavisi gde kupujes i ovaj na merenje moze da bude vrhunski. Nego, videh danas u dm neke l carnitin kapsule pa me zanima jel valja to cemu i ima li kakvog efekta? Doduse ako sam 27kg skinuo bez ikakvih preparata nije mi frka i ovoh 7-8 sto planiram al kako vise mrsavim sve sporije ide, sto je i logicno.
Šomaro jeri jedeš leba?
Jok. Ni slatkise (mada i nisam ljubitel€, ni sokove. Malo me jebe alkohol jer prilicno cesto pijem, inace bih vec bio ispod 90 kg.
To brt. Ako ne ješ leba, slatko i ako ne šikaš piva možeš da imaš kila koliko oćeš.
Inače opet sam kupio kikiriki lolo
JEBEŠ ČOVEKA BEZ STO KILA
Добих данас нешто мало пара, па узех БЦАА да се подржи дефка мало...
- 4 цијела јаја
- 150 грама меса + кувана шаргарепа
- 10 грама БЦАА + 300мг кофеина
- 35 грама Веј + 10 грама БЦАА + 20 грама декстрозе
- 150 грама бијелог + 60 грама пиринча + 100 грама грашка (да макар визуелно имам више хране)
- туњевина нека (данас неће бит', можда па'не мало меса умјесто тога)
- немасни сир прије спавања
Уморан сам мртав, одрадио сам рамена за пола сата, тренутно трунем, малакса' сам јер још чекам овај пиринач да се спреми па да једем ка' чо'ек и повратим се мало :)
@hodgetwins, da li ih neko prati?
Ја сам пратио неко време јер су били интересантни, али нису баш неки извор ваљаних информација за вежбање.
Počo sam da treniram ko turski pehlivani i mogu vam reći da nikad jači bio nisam a mjere pokazuju i nikad veći u ramen'ma. Jedva sam u kimono se ugurao.
debeo si
poz
Ја сам мекан :(
БЦАА су прегадне :/
Прошла три прва дана са 50 г хидрата, сад се иде горе са хидратима и лагано је :)
Очекује ме тренинг ногу сјутра или прекосјутра, окле снаге? :/
Фрустрира ме мек мишић :(
Laki jesu nečural oni.
Јесу ка' Колеман.
A jel moguće da imaju po 40 godina, izgledaju mlađe od mene, a ja imam 25.
Inače ovaj mi je lično priznao da je dugo vremena koristio steroide. Sad je nečural, ali u klipu je bio na testu. https://www.youtube.com/watch?v=YKcNsGXCsjk
Čekaj, ti likovi zapravo imaju 40 godina?! A i izgledaju ko vanzemaljci.
Da jebt, 74' godište su, fazon super ljudi. Strašno, ja kapiram da je neko mladolik, ali ovo jebe. Rispekt likovima. Malo sam se razočarao što nisu nečural, i lažu o tome, ali voleo bih da znam čime se pucaju.
Inače imaju klipove na kanalu od pre 5-6 godina gde deluju 15 godina starije nego sad.
debeo si
poz
To svakako.
Pa sad, da li su natural, ne znam, možda i jesu. Nisu oni toliko masivni, možda 5-6 kg preko normale za naturalce, a deluju kao da imaju dobru genetiku :)