Teret@n@

1. Pozz svima!

Cisto da pitam da li obracate paznju na podlakticu i kako je radite? Da li ste probali sa ovim stipaljkama (ne znam kako se to stvarno zove):

http://www.limundo.com/slika-STIPALJKE-za-jacanje-misca-podlaktice--2548040x640.jpg

i jel imate neki rekord? Ja sam, npr, stisnuo desnom oko 450, a lijevom 300 puta sa naporom od 10 kg... Priznajem da sam se jedan period bavio sportskim penjanjem gdje podlaktice gore, ali pauziram vec oko mjesec i po zbog sale koja nije bas uslovna za zimu...

EDIT: Za trbusnjake bih preporucio ovaj sajt http://www.iwantsixpackabs.com/bodyweight/core_exercises.html. Mozda je neko vec preporucio, a ako nije, pogledajte...

2. Ja sam ovih govana polomio pa, slagaću, bar 16... Karina gola, opšta mamipara. Bolje uzeti šaku pijeska, knjigu ili jabuku pa stiskati.

Podlakticu radim obrnutim hvatom dok radim biceps, pregibanjima ravnom šipkom i rotiranjem čekića. Dosta mi pomaže u džudou.

3. Trenirao sam nekih 6 meseci dzudo, al sam vremenom poceo da se osecam kao clan neke sekte pa sam odustao...

4. Teretana...ima dobrih cava tamo...

5. Nakon ove rečenice ne da ne zaslužuješ pomoć, veš zaslužuješ šamar iz lakta i šut nogom u dupe.

U Tazdag čoveče, mislio sam da je više nego očigledno da se zajebavam. Šta te je toliko pogodilo? Svejedno, hvala ti na savetima.

6. U Tazdag čoveče, mislio sam da je više nego očigledno da se zajebavam.

Implicitno si mi stavio do znanja da sam narkoman. .!.

Cisto da pitam da li obracate paznju na podlakticu i kako je radite? Da li ste probali sa ovim stipaljkama (ne znam kako se to stvarno zove):

Kurac na biciklu. Radi vežbu sa klipa i jebaćeš kevu, ali radi kako je propisano. I dobra je vežba motanje tegova. Na kanap zavežeš teg i dižeš ga gore, pa ga spuštaš dole.
    http://www.youtube.com/watch?v=XOWp9KXur9M&playnext=1&list=PL7770A06E1B4079E5

Trbušnjaci se rade kao i svi drugi mišići, tj. velike grupe. 15 serija, 12-15 ponavljanja, ali sa opterećenjem. Nema velike nauke od 1000 trbušnjaka.

7. Implicitno si mi stavio do znanja da sam narkoman.

Implicitno sam se zajebavao, opusti se.

Ovo za podlakticu potpisujem. Ovo radim sa 12 kg, ali nema šanse da izvučem 25+25 nego radim 15+15. Možda da smanjim težinu, a povećam broj ponavljanja?

8. Možda da smanjim težinu, a povećam broj ponavljanja?

Smanji, radi 25+25. I gledaj da što češće povećavaš težine.

9. Kljesta su glupost, mada guma od 20kg i nije losa.Slobo svaka cast za ovaj sajt!Neko se bas potrudio i odlucno objasnio kako se koja vezba radi,odlicna stvar za stomacne misice,rotatore,stabilizatore,ma sve koji postoje u srednjem delu! :D Samo treba napraviti izbor,jer bi bilo preterano i nepotrebno raditi sve ove vezbe na jednom treningu!
    Moja omiljena vezba za podlaktice su zgibovi sa peskirima... ;)

Thazz Dugg ja moje misljenje za kardio necu promeniti sve dok ne budem video detaljno istrazivanje o HIIT treningu ne na internetu vec kod nekog strucnog ili dok ga detaljno ne ispitam na svojoj kozi! :) Ovo o cemu govorim sam probao i znam da ce dovesti do zeljenih rezlultata...
    Na netu svako moze svasta da napise,a nisam od onih koji trce za pomodarijama...

Na samom pocetku treba sebi zacrtati cilj!U zavisnosti od cilja se hranis i vezbas.
    Ja sam sportista, ne bilder i nije mi bitno da li ce mi BF biti 4% ili 12% sve dok to ne utice na moje performanse.NI velicina misica nije bitna sve dok mogu da urade ono sto se od njih zahteva.

E pa ako su suplementi droge onda sam i ja narkoman...xP

10. Ja sam sportista, ne bilder i nije mi bitno da li ce mi BF biti 4% ili 12% sve dok to ne utice na moje performanse.NI velicina misica nije bitna sve dok mogu da urade ono sto se od njih zahteva.

E, pa tu smo se mimoišli. Ja sam gledao sa bilderskog aspekta. Nisam rekao da je kardio loš, to je odlična aktivnost, ali za BILDERE je HIIT bolje rešenje. Inače, ja sam za HIIT saznao od Peđe Petrovića i Zlatana Lazića, tako da ne lupetam...

11. Ортак ме пита у вези овог препарата , да ли да узима или не , да ли уопште има неке користи од тога и томе слично.Ја за ово први пут чујем.Имам неку представу али бих желео да чујем и ваша мишљења.
    http://www.gnc.com/product/index.jsp?productId=3027451&kwCatId

12. Thazz Dugg ja moje misljenje za kardio necu promeniti sve dok ne budem video detaljno istrazivanje o HIIT treningu ne na internetu vec kod nekog strucnog ili dok ga detaljno ne ispitam na svojoj kozi!

Onda odjebi, da se duhovito izrazim. Sad smo mi kreteni zato što radimo HIIT. HIIT ne valja, a? Bratac, vjeruj da ga ja prvi ne bih radio da ne valja. I sve što ovdje napišem sam sam isprobao na sebi. Ne samo ja već i većina ostalih.
    Ako ti se ne sviđa princip - a ti ga nemoj raditi.

13. Thazz Dugg za bildere ok...ne ulazim u polemiku o bodibildingu(vise ne) jer mi je to malo zaludno,ali svako ima pravo na izbor. :)
    L@ki preparat deluje super,ali ne bi bilo lose da uradi neke testove pre uzimanja ovoga.

14. By creating a highly anabolic and anti-catabolic environment ANABOL 5 dramatically increases the amount of protein a muscle can synthesize

Ортак ме пита у вези овог препарата , да ли да узима или не , да ли уопште има неке користи од тога и томе слично.Ја за ово први пут чујем.Имам неку представу али бих желео да чујем и ваша мишљења.
    http://www.gnc.com/product/index.jsp?productId=3027451&kwCatId

Jebeš mu mater, dobro zvuči, ali me ovo što sam gore pročitao jako podseća na steroid.

15. Skocimis: radim sta mislim da treba,a ti radi sta ti oces! Nisam rekao da ste kreteni. :)

16. Nemam sad vremena da citam clanke,ali hocu malo kasnije.KOliko ja vidim navodis debilan primer!

17. Što se prepucavate kao da vam život od toga zavisi? Neka radi ko šta hoće, ko hoće da posluša savet neka posluša...

Ovaj HIIT mi je privlačan jer kratko traje. Neko je napisao pre par strana da je dobro raditi kardio prepodne, a tegove popodne. Pa kad, rođače? Kuća-poso, poso-kuća, ne mogu da provodim dane samo trenirajući. Zato bih rado probao HIIT, koliko shvatam dovoljno je petnaestak minuta pre nego što pređem na tegiće.

Evo dileme: Traka u teretani ne može da se podesi da menja brzine, ali može da se podesi da pri istoj brzini menja uspon (nagib) terena. Da li to može da bude dobar HIIT? Recimo 15 minuta trčim 10 na sat, sa promenljivim nagibima - od 4 do 7,5%? Kontam, sigurno se povećava puls, pa valjda i tpotrošnja kalorija i topljenje masti.

18. Ne pada mi napamet da se raspravljam ovde sa vama sta je bolje. Radite kako hocete.
    Slika je bezveze.Ono su ekstremni slucajevi.Sto nije prikazao prosek? Uostalom pogledajte triatlonce(guglajte,ako ne znate sta je triatlon) pa recite kako oni izgledaju.
    Sto se tice sprintera i maratonoca,to je sve jedna navlakaca. Da li maratoncu ide u korist da ima vise kg?Ne,jer lakse je pretrcati 40km sa 60kg nego sa 85! Sve ima svoju svrhu...
    Vi gledate ko kako izgleda,meni to nije toliko bitno.

19. Je l' moze neko da mi kaze par reci o preparatu "Winstrol"? Da li ga je neko koristio, ili zna nekoga ko je koristio? Zanimaju me propratne pojave, i uticaj na sam organizam. Pogledao sam na netu, ima ponesto, ali da pitam ovde ako zna neko.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.