Teret@n@

1. Winstrol (stanozolol) je derivat dht-a, ali ne ispoljava isto delovanje kao dht... Nearomatizujuci je sto znaci da ne moze da se "pretvori" u estrogen, tako da nema propratnih pojava kao kod nekih steroida (aromatizujucih)- prvenstveno nema retencije vode i povecanja masnog tkiva, pa ga zato koriste oni koji su na definiciji ili zele cistu misicnu masu bez nepotrebnog povecanja telesne tezine kroz retenciju vode. Takodje su slabe sanse za ginekomastiju. Ipak akne, opadanje kose na delovima, rast dlaka po licu i telu i sl. su (veoma) moguce nus pojave... Postoji i u tabletama i u ampulama... Najmarkantnija stvar je to da izaziva ostecenje jetre, posebno ako se uzima oralno, mada i kod uzimanja preko inekcija postoji znacajna sansa za ozbiljnija ostecenja, posebno kod duze upotrebe. Po zavrsetku terapije je prisutan pad nivoa testosterona i porast nivoa estrogena (kod i posle upotrebe bilo kog steroida) tako da ginekomastija ipak nije potpuno iskljucena... Jos je bitno da postoji veliki broj falsifikata koji ne sadrze stanozolol, vec druge supstance, a prodaju se po "crnom" trzistu kod nas i napolju. Tako da se moze desiti da neko kupi tablete winstrol, plati znatnu svotu novca, a u najboljem slucaju dobije izmrvljenu presovanu kredu ili u gorem slucaju neki znatno stetniji steroid koji je usput i aromatizujuci, a da to ni ne zna... Dakle nikako ne kupovati od nekoga koga ne poznajete dobro (u najmanju ruku).
    Tesko da je najbezopasniji... Bolje ne uzimati!

2. Ја сам одувек говорио "КУПУЈМО ДОМАЋЕ!!"
    http://www.fotorola.com/uploads/eea9b9462b.jpg
    Ако ћеш да се бодеш , боди се провереним....

3. Ma da, to je to...Lik prodaje govno za 45 evra-200 tableta!

4. http://www.youtube.com/watch?v=Wew5bSMyP_A

Не знам шта да мислим о овоме.......

5. Skubi retard, pogledaću klip posle pa javim. E, jel iko koristio Universal Storm (kreatin nove generacije), kakvi su utisci ako je? Planiram da uzmem.

6. Ја нисам.Него мало мотивације никад на одмет , сутра је дан за дизање гвожђа.

http://www.youtube.com/watch?v=s68jcCjSnb0

7. Данас сам одрадио баш јак тренинг , диго тону метала ,у једном тренутку ми се и пеглало , али све сам преживео :) , наранио се , и сада седим и растем , мада треба опет да јебем и скокнем до маркета и узмем нешто за вечеру.........
    Сутра : леђа , рамена.

Згибови ЊА! не могу , десна рука сјебана....
    Лат машина , вучење на груди , све плоче + додајем тегове на ону закачку , јебига , морају се надокнадити згибови...
    Веслање!Бог отац за леђа......
    Мртво!Овде ми је хват већ доста олабављен , тако да ми се дешава да шипку не могу да држим дуго....немам рукавице и оне гуртне....
    Шо се леђа тиче доста....
    Рамена:Потисак иза главе ,илити војничко....
    Летење! I belive i can fly!
    шолдер шрагс за крај.......

Још само да сутра одем и све то одрадим....

8. Ја данас радио ноге...

и додао мало лат машине... и хиперекстензију

9. Сутра је дан за метал , ГВОЖЂЕ!!!ЛАЈТ ВЕЈТ БЕЈБЕЕЕЕ!!!

АААААААА!!!ААААААА!!!!!!

Да се наложим мало као јуче па да ме држи цео дан ....

http://www.youtube.com/watch?v=pChUjQwobmQ

10. Laki zvuči k'o neki menovarac lol DAN ZA METAL!

11. Sjutra judo dok se boje ne rastope. xD

Juče kopao njivo i boje su se rastopile, imam upalu trbušnjaka. Kompletnih. Što implicira da su ašov i motika dobri za stomak. Jes da leđa malo bole, al' ne može i jare i pare.

Trebamo početi sa projektom NEČURAL BILDING - BALKANS EDIŠN. Ašov i lopatu u šake i kopanije po njivama, sikiru pa u šumu, vreće krompira pa pretovar u šupu. Mlad sirac, svježe povrće i ponešto mesa. Definicija da se usereš.

12. Ja procit'o ovo Kselino kao "DAN ZA METAN", ahahaha!

13. Данас сам одрадио баш јак тренинг , диго тону метала ,у једном тренутку ми се и пеглало

Meni je tako stalno kad radim mrtvo.

Лат машина , вучење на груди , све плоче + додајем тегове на ону закачку , јебига , морају се надокнадити згибови...

Probaj vučenje ispod prsa, pogađaš više donji deo lata, a ovako više terese, probaj uži hvat ako klasično ne može. Vežba jebe, ja je radim sa drukčijim (hammer) hvatom.

Мртво!Овде ми је хват већ доста олабављен , тако да ми се дешава да шипку не могу да држим дуго....немам рукавице и оне гуртне....

Gurtne su za buržuje, ja radim jednom rukom obrnuti hvat, pa obrnem ruku sljedeći trening, stavim maramice pod ruke, sa rukavicama mi spada. Totalno je nestabilno.

Веслање!Бог отац за леђа......

Koje radiš? Ja od veslanja radim u pretklonu (šipka/triceps šipka), t šipka usko, t šipka široko, veslanje na kablovima, veslanje jednoručnim tegom... Naravno ne sve odjednom.

14. http://www.youtube.com/watch?v=Wew5bSMyP_A

Не знам шта да мислим о овоме.......

Skubi JEBE i OBJAŠNJAVA!

15. Koje radiš? Ja od veslanja radim u pretklonu (šipka/triceps šipka), t šipka usko, t šipka široko, veslanje na kablovima, veslanje jednoručnim tegom... Naravno ne sve odjednom.

Исто то ,само без једноручног и без широких хватова и без трицепс шипке.

16. Хаххаахха Скуби

17. Au, što sam danas trenirao... Razvalio sam!
    Prepodne pretrčao nekih 5km, pa onda radio sa vijačom. Kasnije sa drugarom odradio jedan dvočasovni trening, pa posle toga otišao u teretanu, i na kraju došao kući i odradio trening sa vrećom i trbušnjake. Čoveče, polomljen sam... A večeras ima i da jebem!

18. Ja odradio mozda 10ak serija po 20-25 raznih vrsta trbusnjaka i rasp'o se. Nisam ih radio od jula prosle godine i sad sam u totalnoj banani.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.