Teret@n@

1. Када је најбоље време за истезање, пре тренинга, после тренинга или одвојено од тренинга?

2. i prije i posle. s tim sto ti je prije treninga to pod obavezno, oces da ti popucaju misici, nezagrijan da treniras?

oce li neko meni da kaze kako ja da se udebljam. mislim preparat neki da predlozi, ili dodtak ishrani, a da nije sarena laza. i jedem ja, ponekad, ali tako to ne idem treba mi jos nesto.

3. Teretana je vise neproporcionalna snaga, vidis lika koji izgleda kao profi bodi-bilder, a ne moze nista da uradi van teretane, zato su vezbe samo sa svojim telom keva, tu imas cistu snagu, a ako obratis paznju na par stvari i izgledaces super.Zato:zgibovi, sklekovi, propadanja, cucnjevi, karike, obrnuto veslanje...

4. oce li neko meni da kaze kako ja da se udebljam. mislim preparat neki da predlozi, ili dodtak ishrani, a da nije sarena laza.

bolje uzmi 20 kg mesa :D
    Kreatin (sad koji oblik kreatina?pa, ja sam za krealkalin,ali i monohidrat ce da odradi posao),BCAA,whey. Nemoj gejner,bacas pare...;) Nauci malo o tome kako kreatin funkcionise i onda ukombinujes kreatin i bcaa+ jedes kako treba i voala! :D
    Ako to ne upali,anadrol ili deka durabolin+testo oce sigurno!(salim se za ovo) :)

5. Teretana je vise neproporcionalna snaga, vidis lika koji izgleda kao profi bodi-bilder, a ne moze nista da uradi van teretane, zato su vezbe samo sa svojim telom keva, tu imas cistu snagu, a ako obratis paznju na par stvari i izgledaces super.Zato:zgibovi, sklekovi, propadanja, cucnjevi, karike, obrnuto veslanje...

Ти сине ниси чуо за стронгмена ,поверлифтинг и олимпијско дизање ... ту су пропорције баш онако , скромне ....

Него , ја данас радио мртво и на последњој серији на 85% , на пола дизања ме пресече нешто у десној страни испод плећа ... нисам могао да наставим са мртвим ,али сам одрадио згибове, издизање ногу и веслање шипком.
    Ево и сад када се некако померио осећам да ме пробада...
    А фора је што се никад нисам повредио на мртвом , био сам загрејан , релативно лака килажа , форма добра .... бем ли га .... мада имам неке претпоставке шта би могло да буде .....

6. i prije i posle. s tim sto ti je prije treninga to pod obavezno, oces da ti popucaju misici, nezagrijan da treniras?

U jebote, na par stranica prije se pisalo da se prije treninga nikada ne isteže, već isključivo poslije. Šta lupetaš ovdje gluposti kad ne da pojma nemaš nego si lijen da pročitaš nešto?

Teretana je vise neproporcionalna snaga, vidis lika koji izgleda kao profi bodi-bilder, a ne moze nista da uradi van teretane, zato su vezbe samo sa svojim telom keva, tu imas cistu snagu, a ako obratis paznju na par stvari i izgledaces super.Zato:zgibovi, sklekovi, propadanja, cucnjevi, karike, obrnuto veslanje...

Jeste, u pravu si. Klanjam ti se. Teretane postoje samo za takve glupe bildere, debile, fensere. I oni izgledaju bljak, zar ne? I bitno je da je slavina dobra, jebeš pločice. I bilderima se ne diže. Oni ne jebu. Ti sigurno možeš 25 zgibova, 300 sklekova, 100 propadanja, 10000 trbušnjaka itd.

Ako to ne upali,anadrol ili deka durabolin+testo oce sigurno!

:D

7. .Zato:zgibovi, sklekovi, propadanja, cucnjevi, karike, obrnuto veslanje...

I ja ti polomim kičmu pri obaranju ruke...

8. I bilderima se ne diže. Oni ne jebu.

I ja ti polomim kičmu pri obaranju ruke...

хахахахахахахахахахах!

9. Dzaba teretana, trcanje ja nikako da skinem stomak...svi kazu da ne pijem pivo svaki dan...al prc necu da se odreknem toga... znaci li to da sam osudjen na stomacic?

10. Da. Man' se piva i to je.

11. Jedno nece da skodi,ako umes da brojis...;)

12. Kao veterinar nisam bas morao puno da brojim samo jednu godinu...pa mi to nije jaca strana :)

13. Мене занима да ви мене кажете где има да се нађе јефтина фелна од аута, 'оћу да је користим за трицепс и као отежање кад радим груди...

14. Мене занима да ви мене кажете где има да се нађе јефтина фелна од аута, 'оћу да је користим за трицепс и као отежање кад радим груди...

Имаш на ауто отпаду, иди на неки и наћи ћеш 100%.

15. Шта мислите о хасању кикирикија по цео дан, с обзиром да има 28 г протеина у 100 грама? 200 г кикирикија, би, тако гледано, доста задовољило потребу за протеинима. Али, да ли је заиста тако?

16. Од 200 грама би се просрао као коњ. Барем ја. Чим мало поједем кикирики, надује му се стомак и почињем неконтролисано да прдим. Нажалост, уверио сам се да нисам једини.

17. Чим мало поједем кикирики, надује му се стомак и почињем неконтролисано да прдим.

Јебига, не испрдиш протеине... Него Лаки, дедер стави неку слику, баш ме занима како изгледа неколико година проведених у паклу теретане...

18. Nije.A masti i vlakna?Proci ces kroz pakao..Uostalom vidi sam...Posle 2 dana sve ce ti biti jasno. :)

19. shady, који је онда по теби најбољи ПРИРОДНИ извор протеина?

20. Месо, млеко, јаја. Нема боље.