Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Za defku idu primobolan i winstrol, uglavnom. I radi posao, sigurno. Crta ko Pikaso. Samo što zglobovi znaju riknjavati od winstrola, zajeban je on, mora se raditi dobra zaštita.
Steroidi su skupa igračka. Po meni - preskupo. I sasvim nepotrebno. Mada, individualno je to, od čovjeka do čovjeka. Ako već i odlučiš da se krljaš hemijama - konsultuj doktora. Još bolje - neka te doktor prati kroz kuru. A ako ne možeš ni to - edukuj se sam. Al' ne kod kojekakvih valjatora tipa - OSTALO MI STENOZOLA JOŠ 15ml, TO TI JE DOVOLJNO ZA 15 KILA ČISTIH MIŠIĆA, AL DA UZMEŠ EFEDRIN već malo google malo knjige. Oštećen organizam nije vrijedan tih 5 kila mišića.
'Zeo sam neke tegove od po 10kg svaki, pa dajte neki klip sa dobrim vežbama za grudi, ramena, triceps.
Par postova ispod imaš link za knjigu, ja sam je okačio, skini to, pregledaj malo. Imaš dosta za početak. I googlaj, jbg, imaš sve na jubitou.
Gugluj imaš milion foruma -.-
U vezi steroida ne znam zašto to ljudi uopšte koriste ako se ne bave profesionalno nekim sportom pa im treba brz oporavak, ali ni tada ne razumijem zašto ih koristiti kada su svjesni koliki su rizik, kao nek se sad ja obogatim a to što će mi se muda objesiti i što ću infrakt dobiti u 40oj koga boli kurac.
Ne bi se ja zajebavao sa hemijom, priroda je ipak priroda, a uz pravilnu ishranu ( prirodnu) doćiće i rezltati.
Ljudi, mante se teretane... Idite 3 puta nedeljno po 2 sata na plivanje, ostala dva dana trcanje i vezbe tipa sklekovi, propadanja, trbusnjaci, eventualno tegovi do 15 kg. I pijte mleko i jedite jaja i meso. Prirodno, zdravo i kul.
Sela vi
Reče lik koji sigurno ima ili 150kg sala, ili 35kg kostiju. Hajde, neka si ti iskazao svoje cenjeno mišljenje. Hvala ti. Evo ja sutra idem da se ispišem iz teretane, kao i svi ostali u ovoj temi, siguran sam.
Imas more programa,ali sve se svodi na neke osnovne vezbe i znanje kako ih upakovati u zavisnosti od cilja. p90x je solidan za kucnu varujantu.
Thazz Dugg
Strah potice od neznanja. Pusti hormone,sa tim se nije igrati,ali kad neko ima tim strucnjaka (ljudi koji nema sta ne znaju) i cilja da bude najbolji u svom sportu + ima potencijal(genetiku i pase mu sport) zasto ne? Bice naj naj neko vreme i kad se prestane baviti sportom taj isti tim strucnjaka ce mu sacuvati zdravlje i boli ga...! :P Ne vidim zasto bi iko rizikovao sa hormonima na svoju ruku da bi pobedio na lokalnom takmicenju u nekom sportu? Jednostavno nije vredno... Nemas ljude koji umiru od AAS,ali imas gomilu koji zive sa posledicama!
http://www.youtube.com/watch?v=uHbHmgMgzXY
Evo našao sam ovo, fino se izoluju mišićne grupe :) I da napomene, ne jurim napucavanje već jedno 5kg mišićne mase da nabacim. Ili mase uopšte, nikad mi nije bio problem definicija.
@ Thazz Dugg Ne nemam ni 150kg niti 35 kg. Ovo što sam vam rekao je sto puta zdravije od svih mogućih suplimenata. I da, bez trčanja i plivanja nema ništa.
Slažem se sa ecce homo-om, teretana uopšte nije potrebna za dobar izgled, sve se može postići kući sa šipkom za zgibove i setom tegova.
Primjer : Ja
Ма ја мислим да ни тегови нису потребни а ни трчање и пливање , то ти уништава зглобове.Само лагана шетња сваког дана по пар минута и то је све што је потребно ....
Kakav fail! xD
A sta drugo imas u teretani, majke ti?! :D
Ja sam čak još i egzotičniji: nije potrebna ni šetnja, potrebno je samo da si u kalorijskom deficitu i da jedeš proteine i kvalitetne UH. Naždereš se kvalitetno al suficitno i zavališ se u kauč, gledaš 'Prijatelje' na B92. I mišići sami rastu. Garant! Još ako kupiš nešto od TV šopa, pa zakačiš da ti stimuliše mišiće, IH!
Slažem se sa ovim, u potpunosti. Jedan moj ortak je ovako za mjesec dana nabacio oko 15kg čiste mase. Nije mu ni bila nužna definicija, ali je hteo da postigne vaskularnost, pa je onda koristio one šetnje koje je Laki predložio.
E, sve si lepo rekao, slažem se sa svim. Samo da dodam, jebi ga, stvari koje ljudi vole nisu često dobre za njih. Tako je sa AAS... Ko voli, neka izvoli, samo pravilno i uz oprez.
Сад сам нешто гуглао и нашао сам доста одговора, али хтедох и вас да питам - како најбоље повећати кондицију, пошто сад треба да наставим са тренирањем пливања, а не могу да одем баш без кондиције... Најбоље би било када би неко од вас направио неки кондициони тренинг за мене, ако може...
Kondicija se radi u fazama. Prvo moraš da odradiš bazu pa kasnije ono glavno što ti treba u zavisnosti od sporta. Ne znam za plivanje kako bi moglo to da ide, ali evo kako sam ja, košarkaš, radio:
Baza: 1. dan- trčanje u jednom tempu, znači džog, ja sam trčao krug za 110 sec (oko 320m) 25 krugova na poslednjem treningu, krenuo od 15, što znači da povećavaš distancu iz treninga u trening.
2. dan- takozvani 'fartlek'. Trčiš 20 sekundi sprint pa 40 sekundi džog pa opet 20 sec sprint i tako dok ne ispovraćaš sam sebe. Počneš od 5 serija recimo.
3. dan- pauza
I tako u krug
A možeš i da radiš mikrocikluse umesto ovoga gore. To je kad prvog dana trčiš u jenom tempu neku veliku distancu (6,7 km recimo), drugog dana fartlek ali sa 70 posto sprinta, i trećeg dana kratke sprinteve.
E posle radiš ono što tvoj sport zahteva. Za košarku recimo radiš brzinsku izdržljivost i pliometriju. I onda psuješ Teodosića što šutira sa pola, jebo ga konj.
Хвала на посту, јел има још неко неки савет?
Sprave -.-
Može li se kondicija dobiti vijačom ?
Да, али ако баш дууго прескачеш...