Teret@n@

1. ima iko da je operisao herniu ili ti ga kilu ako ima da li bi mi mogao odgovoriti koliko mu je trebalom da se vrati teretani ja operisan prije 10 dana a vec bi sklekove radio!! al ne smjem ebem ti lebac sav sam neki trom!! :) :)

Немој да се зајебаваш са тим. Питај докторе, опорави се лепо, биће времена за теретану.

2. Ма нема ништа од тога , има конци да попуцају само тако , још горе има да направиш па ће поново да те оперишу , дакле ништа.Прича мог ортака ...

3. Сад смо га убили у појам...

4. ja bildujem kurac, sta mi preporucujete?

5. Шаку.

Иначе , ја за пола сата би требао да одем до теретане ,дан за чучањ , а до малопре сам износио балване у забрану на узбрдици од неких 50 метара , и тако једно 50 пута ..
    Сад не знам да ли ћу имати довољноп снаге да јако одрадим тренинг.

6. Odmori pa odradi večeras.

Taman dopuna treningu, al' pametnije bi bilo da odmoriš.

I meni je danas čučanj, al' ja ću oko 2 sata, nisam ništa jeo odojutra a bio sam na trčanju.

Da vite jutros mog pajdu kako se kljuka proteinima... Kuku majko.

Uzme pola litre sirutke, ocijedi tunjevinu od ulja, krkne konzervu tunjevine u sirutku, mlatne 3 servinga whey-a, smućka u blenderu i ispije na eks. Kaže - nema ukusnije stvari. A meni ono liči na neku povraćotinu. Tačno je krmak.

7. Tačno je krmak.

HAHAHHAHAH

8. Га јебем , ја одрадио ,касније не бих могао.
    Све је ишло лепо до задње серије када се ради 3+ понављања ,а ја пичка извуко само 3 , нисам мого преко ...... мада то је као одрађен тренинг али нисам задовољан , морао сам барем још 1 ....

9. Pošto još uvjek kući treniram a nemam bench teg za squatanje valjaju li obični čučnjevi da prvu seriju radim dok ne padnem pa onda 3 serije od 8-16 ? ;)

10. Nabaci veš mašinu na leđa i udri.

11. a dobro jbga sad nema do januara februara nista taman bice to dobro danke na odgovorima!! :D

12. Можда би могао да купиш онај појас што носе они стронгмени кад вуку оне камионе и остала срања. Није скуп, имаш га и за 700 динара, да не иде на килу док радиш, мада мислим да би било боље да паузираш... :)

13. Ne može njemu pomoći ni 4 pojasa.

14. Jel' valja šta surutka u prahu? Razmišljam da uzmem to da pijem, čisto kao dopuna, a whey i to nema šanse da ću da uzimam. Prelistah temu, nema baš nešto mnogo o surutci, pa me čisto zanima valja li to da se pije, i kad, kako, šta..? A dobro bi mi došle i informacije o dekstrozi, da li goji kao što kažu, i da li to da pijem?

15. Nisam siguran al mislim da je bezveze piti surutku jer ima vrlo malo wheya, prelistaj koliko ima po bb forumima, i oće li mi iko odg valja li mi ovo za čučnjeve ?

16. Па реко ти Скочимиш , веш машину на леђа и удри .....

А де знам , импровизуј нешто.Напуни торбу неким теретом па стави на леђа и ради чучањ , да надоместиш шипку , чисто због правилног положаја рамена, груди ,трапеза врата, главе , леђа , скини једноставно оно чудо што држи завесу ,осим ако немаш то .. :)) , може и метла јебеш га , ово ми све долази у тренутку ..
    Џак цемента па ради предњи чучањ , ради скокоче из чучња на исти начин ... могућности има само треба бити маштовит .......
    А то на празно ,не знма да ли че имати икаквог ефекта ....

17. Meni tek počinje sezona treninga, živim na šestom spratu, grejem se na drva i nemam lift. Bude odličan celodnevni trening dok uzneseš par kubika gore džak po džak, nego, šta mi preporučujete da pijem uz to? Dosad sam pio isključivo domaću rakiju i nisam primetio značajno uvećanje mišićne mase.

18. Dosad sam pio isključivo domaću rakiju i nisam primetio značajno uvećanje mišićne mase.

Probaj da povećaš dozu.

19. nego, šta mi preporučujete da pijem uz to?

Whey ?

20. Blodr@yne, питао сам и ја пре неки дан за сурутку, рекоше да није вредно да уносиш толике масти због мало протеина. Уосталом, и сам сам се уверио, 12 грама протеина има у 100 грама сурутке у праху, ако сам се добро информисао.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.