Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
I da ima neko na ovoj temi da radi s tako malim težinama biće ga blam da prizna. Bolje okušaj sreću u ženskom kutku foruma, podforum: aerobik.
Ovaj Skubi je moron.
Ову књигу је већ неко стављао... одлична ствар!
Po čemu to ?
Волим док радим бицепс да певам ону "дееемократе, хоће да нас превареее".
Probaj sa onom "Neću ženu, neću brak ja sam momak veseljak.." ja odradim 3 lepe serije samo uz tu pesmu..
Pa jes odgledao ovaj klip? Jebeni patuljak i facijalne ekspresije zaostalog daun-sindromaša koji je prvi put dobio erekciju pa se uplašio? JEDNO PIVO DNEVNO = 6 KILA SALA GODIŠNJE? Jes, kad bi vegetirao u krevetu.
Previše banalizuje stvari, na vrlo glup način.
Не волим да вежбам уз те површне песме, него волим мало ту мистику масони и то, подземне пећине тростране пирамиде. Разбесним се кад чујем да демократе хоће да нас преваре, па дижем билдујем се правим хаос.
Неће да нас преваре Гамби него оће да нас забране.Пичко ,иди прво научи песму како ваља па онда дођи да се дружиш са нама , не може то тек тако , како ћеш да певаш на трибини ...
Неће да нас преваре Гамби него оће да нас забране.Пичко ,иди прво научи песму како ваља па онда дођи да се дружиш са нама , не може то тек тако , како ћеш да певаш на трибини ...
http://www.youtube.com/watch?v=D2r6Dor5cGs
...
http://www.youtube.com/watch?v=bY1VSJDPY3c
Ту твоју певају неки педерчићи ....
Ајде бре вама Туђман био прецедник, ДЕЛИЈЕ СЕВЕР НАЈАЧЕ!
Фејл ...
Онај Скуби убоде по неку добру , и има фине савете за ББ али доста је ограничен по ширини схватања.Има он знање , и искуство од преко 25 година , свака му част на томе.
Moroni, kako ste uspeli da dodjete do navijackog prepucavanja? Marko,ako vec ne znas sta ces sa ta dva tega uzmi i radi neke osnovne vezbe za triceps i biceps,takodje mozes i ramena da radis,dosta vezbi moze da se iskombinuje...Nema nikakve veze sto su male tezine,pusti kompleksase...Ako ti je zelja definicija male tezine su ok,trebace ti malo vise od 5 doduse...Uzmi dve bucice od po 10 kila ili ako su te sa plocama rastavi ih i napravi jednu od 10 i to je dovoljno za kucno vezbanje...
Sa 5 kila se ne možeš propisno ni zagrijati. Ako hoćeš pravu stvar treba ti minimum 20-30 kila i šipka. Sa tim se već može raditi dobar trening u kući.
ma neee,on se samo tako ceslja...xD
Ja sam lepo postavio linkove knjiga za vezbanje bez opterecenja i objasnio da kalistenika nije inferiorna u odnosu na trening sa dodatnim opterecenjem(tj. tegovima). Ali da nekog interesuje znanje ovo ne bi bila Srbija medju sljivama. :P
Evo mali savet:prodaj te tegove i izvedi curu na pice ili se provedi sa drustvom negde.Od ta dva tega imas koristi koliko i Skubi od ceslja!
pozdrav
http://www.exyu-fitness.com/forum/index.php?topic=2885.0
evo ako nekog interesuje ozbiljnije obrazovanje za bb. Ima i zanimljivih knjiga nevezano za bb. Ja sam poskidao dovoljno da imam da citam narednih mesec dana. :D
Шеди свака ти дала!
Е можда изгледа глупо што питам, али нисам сигуран да ли за дефиницију, треба велики број понављања у пуно серија, или нешто другу?
Treba da jedeš ispravno i da unosiš oko 500 kalorija dnevno manje nego što potrošiš.