Teret@n@

1. Jebo definiciju, opleti na pauerlifting :D

2. Хтео би ја да имам масу, али треба пуно да се природно угојим, а не желим да пијем неку хемију... Па зато питам за дефиницију... Ево овако почео сам пре месец дана да редовно тренирам ( 4 дана радим 1 дан одмора), тренирам један дан горњи део руке и груди, а један дан ноге, али обавезно радим трбушњаке, једем ових месец дана баш озбиљно али сам се угојио само 2 киле од почетка месеца... Почео би да пијем нешто али не волим хемију (због прича старијих, да понекад повраћаш и тако неке будалаштине), ако има нешто као неки витамини само мало да ми повећа апетит пио бих то... Хвала унапред

3. Skocko nemoj da vrbujes ljude za tu tvoju snagasku sektu! ;P Sa te droge se tesko skida...xD ps:koji su ti rekordi???
    Chule imas na nekoj od prethodnih stranica moju i Thazz Duggovu diskusiju,ali odg na tvoje pitanje je: Vise ponavljanja(ali nemoj da se stedis sa tezinama ;) ) +ovo sto je Pisem uz vetar napisao. Nemoj da ti bude mrsko informisi se malo detaljnije isplatice ti se! ;)
    Kardio je uvek dobra opcija da dodas treningu sa opterecenjem.

4. Auuu al si ti u zabludi! Ako si naturalac(a jesi) na mesecnom niviou tesko da mozes da predjes 1.5-2kg misica(extremno tesko!) Slobodno whey protein(ako imas love). Tako da budi veoma zadovoljan sa te 2 kile! ;)

5. Ео написаћу вам један мој тренинг:
    1. Загревање оно нормално све, руке врат и тако то...
    2. Трчим 1,5 километар
    3. Онда радим трбушњаке ( спуштам са 50 па 40 па 30 па 20 па 10) и тако 6 серија...
    4. Па онда пирамиду од 20 склекови...
    5. Па после тога радим истезање...
    6. И опет отрчим 1,5 километар...
    7. Радим трбушњаке колико год могу, па онда скелекове, и чучњеве
    9. Урадим неколико шпринтева, и неке вежбе за ноге (нзм како се зову, а ни да објасним како се раде)...
    8. Истегнем и то је то...
    Траје негде око 2 и по сата (то кад радим ноге)
    А кад радим руке онда:
    2. Трчим 1 километар
    3. Онда радим трбушњаке ( спуштам са 50 па 40 па 30 па 20 па 10) и тако 6 серија...
    6. Трчим нешто мање од километра...
    7. Радим са неком справом вежбе ( Цхест експанзер) у серијама од 30 и тако 4 пута...
    Тај трениг траје 2 сата али после имам страшне упале...

6. Čučanj 210x1, benč 160x5, mrtvo 220x1.

7. Mora da je slučajno zgutao ekser umjesto neke suplementacije...

http://www.youtube.com/watch?v=bwsEdKxYKeY&feature=related

8. Chule37

Ео написаћу вам један мој тренинг:
    2. Трчим 1,5 километар
    6. И опет отрчим 1,5 километар...
    7. Радим трбушњаке колико год могу, па онда скелекове, и чучњеве
    9. Урадим неколико шпринтева, и неке вежбе за ноге (нзм како се зову, а ни да објасним како се раде)...
    Траје негде око 2 и по сата (то кад радим ноге)
    А кад радим руке онда:
    2. Трчим 1 километар
    6. Трчим нешто мање од километра...
    7. Радим са неком справом вежбе ( Цхест експанзер) у серијама од 30 и тако 4 пута...
    Тај трениг траје 2 сата али после имам страшне упале...

А чекај, где је ту бицепс?

9. Скочко , она друга вежба је загревање за чучањ ,отварање кукова :))

Ајде бицепс , ал нема ту ништа за леђа , слабо рамена , питање какву вежбу ради за ноге ... Но добро , боље ишта него ништа , добар је ово тренинг за рекреативца без теретане ... слично овако ради један мој ортак са којим идем на трчање само што он ради цео тренинг тада ,а ја само трчим и сугестирам му неку вежбу :)) комплетан фул боди ... И ја сам пар пута одрадио са њим ,после смо хтели баскет али нисмо могли да ходамо правилно нити да трчимо ...

1.Трчање умерено лаганим темпом : 3 круга од 800 метара
    2.Истезање , разгибавање ..
    3.Спринтеви : 5 х 100 , паузе 1 мин између спринтева . (замало да повраћамо :))
    4.Ова вежба једном наравно
    5.Моја верзија "жабљих" скокова.Станеш у положај пуног чучња , дупе - земља , руке иза главе , можеш лопту да држиш , и из тог положаја радиш скокове унапред , тако да увек кренеш из пуног чучња , раздаљина 100 метара ...
    6.Положај чучња паралела , стајање уз дрво и мерење времена , па ко више издржи у том положају ..
    7.Абдомен :
    - класични трбушњаци
    -кранчеви
    - бочни трбушњаци
    -обрнути трбушњаци (кад лежиш на стомаку , горњи део тела виси и радиш издизање уназад )
    -Трбушњаци са ударцима лоптом
    8.Један круг "трчања" са ношењем ортака , то сам само ја , ортак није мого :)
    9.Згибови
    10.Склекови
    11.Пропадања
    12.Истезање и чао

Моји кикбокс дани :))

10. Ev jedan moj trening u toku priprema:

1. 5 kilometara trčanja
    2. zagrijavanje uz padove
    3. lagani ulasci (omiljene tehnike, čisto osjećanje pokreta)
    4. vježbe snage (50 sklekova, 100 trbušnjaka, 50 skokova, 50 leđnih, 30 bambija)
    5. 100 ulazaka (omiljene tehnike, bez bacanja)
    6. vježbe snage (50, 100, 50, 50, 30)
    7. 50 ulazaka (sa bacanjem)
    8. vježbe snage (25, 50, 25, 25, 15)
    9. 25 ulazaka (uz ustajanje sa zemlje), 3 serije
    10. randori
    11. istezanje
    12. meditacija i opuštanje, vizualizacija

11. Svako ima svoje misljenje i svoj vid kvalitetnog treniga...Dzabe je uporedjivati treninge kad se trening razlikuje od jedne konstrukcije tela do druge i jednog metabolizma do drugog,a tako i zeljenog izgleda...Ja jurim definiciju,radim sa srednjim kilazama,nekad cak i malo vecim,ali zato imam dosta ponavljanja...Nikad nisam imao nekog trenera,jednostavno naucis sam sve sto te zanima...Nikad me nije bilo sramota u teretani da pitam za neku vezbu sto radim i danas kad mi nesto nije jasno...Problem je sto vecina pocetkina odustane brzo...Pa ja iako dosta treniram i imam poprilicno misicne mase,siroka ledja itd. a imam i visak kilograma(ne preterano)...Ali me boli kita jer nisam kompleksas,ako osetim da vec imam previse,ja jedno mesec dana zaredjam nenormalne trenige sa dobrim super-serijama i radim kardio vise nego inace i sredim se...Mada me u poslednje vreme mrzi da se zezam sa kardiom...Imam ja te periode...

12. Marko,ako vec ne znas sta ces sa ta dva tega uzmi i radi neke osnovne vezbe za triceps i biceps,takodje mozes i ramena da radis,dosta vezbi moze da se iskombinuje...Nema nikakve veze sto su male tezine,pusti kompleksase...Ako ti je zelja definicija male tezine su ok,trebace ti malo vise od 5 doduse...Uzmi dve bucice od po 10 kila ili ako su te sa plocama rastavi ih i napravi jednu od 10 i to je dovoljno za kucno vezbanje...

Hvala bogu, ima neko normalan.

Sa 5 kila se ne možeš propisno ni zagrijati. Ako hoćeš pravu stvar treba ti minimum 20-30 kila i šipka. Sa tim se već može raditi dobar trening u kući.

Za pocetak je i 10 dovoljno...

13. Pa to ti kazem...Sam odredi tezinu koja ti odgovara i uzivaj...Ja nikad nisam radio sa velikim tezinama,a mogu...Imam druga koji se pali na to,pije razna govna,izbacuje preko 100 kg na bencu,a ja radim 4 serije od 12 ponavljanja sa 70-80...Nije fora da ,,izbacis",to je za przenice,fora je da radis pravilno koliko mozes...A oni 110 kila izbace tri puta i to do pola i raspadaju se...

14. Nije fora da ,,izbacis",to je za przenice,fora je da radis pravilno koliko mozes...

АМИН!

15. Nije fora da ,,izbacis",to je za przenice,fora je da radis pravilno koliko mozes...

Jeste, fora je da izbaciš što više možeš :D

Da, našao sam odličan koktel za defku.

Klenbuterol+Cytomel, tiroidni hormon. Kura traje 6 sedmica, standardno, Nolvadex zaštita, crta k'o Pikaso, reže k'o Mitar na pilani.

16. Da, našao sam odličan koktel za defku.

Klenbuterol+Cytomel, tiroidni hormon. Kura traje 6 sedmica, standardno, Nolvadex zaštita, crta k'o Pikaso, reže k'o Mitar na pilani.

Znači, sledeće ljeto me verovatno vodiš kroz čitav proces - koliko mg sedmično, kada. I naravno PCT kako ide.

Inače, za sve one koji kažu kako ''ženske bilderke liče na kurac''.
    http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/312944_257713637606064_148444865199609_850973_786053410_n.jpg

17. Ел имате у вашим теретанама оваквих и сличних примерака .... да прецизирам , има ли женскадије уопште? :))

Код мене свремена на време дођу неке нове а и има једна стална , мало у фаци је онако пфф ,ал тело има уфф ... Још ове кад први пут дођу па не знају вежбе а ја најискуснији па "објашњавам" , трололо

18. Ne volim ovakve ribe. Volem kad preljeva guzove, al' ne nabildane no one ženske, kad je jebem odzada da treperi ko leptir na jugovini.
    Kod mene u teretani postoje sljedeće vrste riba:
    1) one sa viškom kilograma
    2) one sa manjkom kilograma
    3) prepičke u helankama i trenerkama od 400€
    4) simpatične sportistkinje

Ja volim sve sem ove pod 2) pa je meni svejedno, al' većina momaka ganja termine kada dolaze ove pod 3) da gledaju u utegnute guzove. Al' problem je što su sve sezonke, nijedna nije redovna...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.