Teret@n@

1. Уууу па ти још имаш и асортиман ,мож да бираш.
    Мада , овде код мене је постала нека врста традиције да девојке долазе , углавном клинке , "вежбају" месец , два ... онда их неко од нас који смо ту стални јебе , и више не долазе.Тај који је јебе , јебе је и после стално.Пар пута су биле и невине цуре , изгледа да ми је теретана јебарник ,лололо , расадник јебача .

2. Jel vi trenirate neki sport pored toga ili samo teretanu ? Prvenstveno za Lakija i Skocimisa posto vidim da su oni stalni na ovoj temi.

3. Поверлифтинг , трениро кикбокс.

4. Powerlifting, judo, ju-jitsu.

5. U teretani u koju sam ja isao pre 2 god. vlasnik je drzao aerobik i taebo odmah do klupa i sprava,samo bi postavio neke providne paravane dok su cure treskale (sto kaze skocimis) guzovima. Vecina njih je izgledala super,bilo za svaciji ukus. ALi bilo je par onih koje su dolazile sa momcima,jedna fitness-junke(grob teski), a te sportistkinje(sto su po mom ukusu) su iz nekog razloga zaobilazile tu teretanu. Jednom prilikom neka devjka sto je dosla sa deckom i njegovim drugom radi na lat masini,30kg riba se cima,muci,prosto mi zao bilo. sacekam da zavrsi seriju,pridjem i kazem da ne radi pravilno(stvarno i nije) "jao! sto mi to nisi rekao ranije nego si me pustio da se mucim?!" kako me pogledala umal' samar da dobijem...xD Ne znam za vas,ali mene se najvise svidjaju atleticarke i gimnasticarke(sa njima nikad dosadno).

6. L@KI
    Пробаћу тај твој тренинг што си написао да одрадим... Само ми није јасно како се раде ти кранчеви, и обрнути трбушњаци, колико сам сконтао ти обрнути трбушњаци су леђни???

7. Znači, sledeće ljeto me verovatno vodiš kroz čitav proces - koliko mg sedmično, kada. I naravno PCT kako ide.

Znači, može.

Ako hoćeš za kvalitetnu masu imam kuru od 17 sedmica (uključujući PTC) od testosterona, Boldenona i Nape, sama kura je 12 nedelja. PTC kreće od 15.

Elem, ovaj je pobijedio teretanu.

http://www.youtube.com/watch?v=StyEd4pMUE0&feature=related

ROTACIONA LAT MAŠINA!

Al ne lezi vraže....

http://www.youtube.com/watch?v=JGmOyoKwVMw

Radi čovjek u 16...

8. Што променисте назив теме?

9. Ne volim ovakve ribe. Volem kad preljeva guzove, al' ne nabildane no one ženske

A ti je ne bi jeb'o? Aj, Skočko, ne prdi!

Ako hoćeš za kvalitetnu masu imam kuru od 17 sedmica (uključujući PTC) od testosterona, Boldenona i Nape, sama kura je 12 nedelja. PTC kreće od 15.

Pazi, problem je što moram još da se edukujem o steroidima da bih mogao da znam šta hoću, šta mi treba i šta smem generalno. Ovo su samo okviri. Ja sam rekao da bih bio zadovoljan kurom koja bi mi na definiciji omogućila da ne izgubim gram mišića i da brže istopim masti. Za sada.

P.S. Koji kurac ste promenili naziv u Teret@n@, ko ziljave pičke da smo?!

10. Док назив теме није промењен у "Тeret@n@" нисам хтео да признам да сам ишао у теретану. Сада то признајем. Ја дижем.

11. Предлажем да тема носи име <3 sWi Mi KoI iDeMo U tErEt@nU! mWa <3

12. па онда би сви постовали, овако постују само стручњаци попут л@киј@

13. Подржавам Сварога по овом питању. Има доста латентних теретанџија на овом сајту, само нису смели да се јаве. Ово ће учинити тему много доступачнијом васколиком теретанџијству.

14. Јел може неко да ми напише како да набацим масу, шта да пијем (од хемије) за почетнике и остало???

15. Koja ziljavos' :)

Sledeći naslov je TeLeT1n4.

16. па онда би сви постовали, овако постују само стручњаци попут л@киј@

Аууу, Лаки, прозивкааа...

17. A ti je ne bi jeb'o? Aj, Skočko, ne prdi!

Druže, ja bih jeb'o i mrtvog četnika u masnu bradu, nije što volim četnike već što volim da jebem. Al' kad mogu da biram biram ono što volim :D

Pazi, problem je što moram još da se edukujem o steroidima da bih mogao da znam šta hoću, šta mi treba i šta smem generalno. Ovo su samo okviri. Ja sam rekao da bih bio zadovoljan kurom koja bi mi na definiciji omogućila da ne izgubim gram mišića i da brže istopim masti. Za sada.

Edukuj se, jašta, to je osnova svega.
    Generalno - smije se sve ukoliko se radi normalno, pravilno i pod nadzorom. Sve na divlje i na mufte vuče ogroman rizik.

18. Ko god je promenio naziv teretane neka ga bude sram, tako se brukati sa dvostrukim @. Smešno. Ako si pravi teletandžija napiši 'vako:

T3L3t@И@

Предлажем да тема носи име <3 sWi Mi KoI iDeMo U tErEt@nU! mWa <3

Doduše, može i ovo.

Druže, ja bih jeb'o i mrtvog četnika u masnu bradu, nije što volim četnike već što volim da jebem. Al' kad mogu da biram biram ono što volim :D

U svakom slučaju, jeb'o bi Larisu k'o i sav normaln svet!

Generalno - smije se sve ukoliko se radi normalno, pravilno i pod nadzorom. Sve na divlje i na mufte vuče ogroman rizik.

+1

19. http://www.nemosvjerovat.com/upload/izgledddNogeee989.jpg
    Изглед ноге после 15 сати Тур Де Франса.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.