Па видиш ниси моро да бришеш пост ,видео сам ја питање :))
Па , није оно уопште лоше за почетак , али за почетак , он је причао о особи која никада пре није вежбала и првих месец ,два.За тај период онакав начин је ок , мада нема ничега за ноге.
Иначе Никса ми делује као тип људи који уопште не раде ноге....
Све је ок сем Никсе , он нема шансе да заврши међу овим линковима :)
Ма знам, ни не заслужује да заврши, него ми било жао да га не ставим, с обзиром да је један од мотива што сам ја почео да тренирам... Носталгија, шта ћеш... лололол :)
Па то ти је 8-9 серија за цео тренинг , када погледаш и није много ако радиш само једну , две вежбе а почетник си , ништа ти неће фалити , нећеш да се претренираш јер немаш ни шта да изгубиш :))
Imam vecinu,ali skinucu sve ovo.Koliko vidim vecina su gluposti.Komercijala...-.- Dzabe gubite oci. Napravicu spisak knjiga koje su,po mom misljenju,dovoljne.
Па оно - сигурно да је више калорична од куване, печене или гриловане, ипак је пржена на уљу... Али мислим да то и није нека драстична разлика, само не треба да се пржи у дубоком уљу.
Па видиш ниси моро да бришеш пост ,видео сам ја питање :))
Па , није оно уопште лоше за почетак , али за почетак , он је причао о особи која никада пре није вежбала и првих месец ,два.За тај период онакав начин је ок , мада нема ничега за ноге.
Иначе Никса ми делује као тип људи који уопште не раде ноге....
Ма јбг пола сата стојало тужно ми га било гледат' ;)
Лаки ти вјероватно боље од мене знаш ал ми није јасно како некоме почетнику који није радио никада може рећи да ради 10 серија МАКСИМУМА ?
Ма знам, ни не заслужује да заврши, него ми било жао да га не ставим, с обзиром да је један од мотива што сам ја почео да тренирам... Носталгија, шта ћеш... лололол :)
Без увреде Монструме, ал ти овај Ивл Сајбер није нешто развијен... :)
Није ни мени, заправо изгледа као да је почео да тренира прије мјесец дана, ал зато има занимњивих видеа, има и знања а знам га са скубијевог форума
Знате ли неки чанел или сајт добар о исхрани ???????
Па то ти је 8-9 серија за цео тренинг , када погледаш и није много ако радиш само једну , две вежбе а почетник си , ништа ти неће фалити , нећеш да се претренираш јер немаш ни шта да изгубиш :))
EX Yu fitness, Building-body.com
Napredna sportska ishrana i Natural hormonal enchancement.Dve odlicne knjige o ishrani.
Ima li ih na torentu ?
А можемо и да направимо листу књига са линковима за даунлоуд.Касније ћу ставити свој избор.
Ja sam ovo skinuo ima milion knjiga :D
http://isohunt.com/torrent_details/148462549/Health+Book+Collection?tab=summary
Imam vecinu,ali skinucu sve ovo.Koliko vidim vecina su gluposti.Komercijala...-.- Dzabe gubite oci. Napravicu spisak knjiga koje su,po mom misljenju,dovoljne.
Мисим да је Скочко ставио линк са неког форума, тамо је било милион књига, скинуо сам бар 10...
ЕДИТ: Исправка, Шеди је ставио
evo ako nekog interesuje ozbiljnije obrazovanje za bb. Ima i zanimljivih knjiga nevezano za bb. Ja sam poskidao dovoljno da imam da citam narednih mesec dana. :D
Kako mrzim čitati e-knjige, nekako se ne mogu koncentrisati da sjedim za kompjuterom i da čitam :D
Јебига, ако хоћеш да осетиш папир и да имаш могућност да читаш док кењаш, то задовољство кошта минимум 1000 динџи... :)
E šta mislite o pohovanoj piletini pošto je kao takvu jedem svaki treći dan ?
EDIT : Zapravo bolje pitanje bi bilo da li je kalorična ?
Masno.
Па оно - сигурно да је више калорична од куване, печене или гриловане, ипак је пржена на уљу... Али мислим да то и није нека драстична разлика, само не треба да се пржи у дубоком уљу.
Значи од сад : " Матер пеци 'во! " :Д