Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Па видиш ниси моро да бришеш пост ,видео сам ја питање :))
Па , није оно уопште лоше за почетак , али за почетак , он је причао о особи која никада пре није вежбала и првих месец ,два.За тај период онакав начин је ок , мада нема ничега за ноге.
Иначе Никса ми делује као тип људи који уопште не раде ноге....
Ма јбг пола сата стојало тужно ми га било гледат' ;)
Лаки ти вјероватно боље од мене знаш ал ми није јасно како некоме почетнику који није радио никада може рећи да ради 10 серија МАКСИМУМА ?
Ма знам, ни не заслужује да заврши, него ми било жао да га не ставим, с обзиром да је један од мотива што сам ја почео да тренирам... Носталгија, шта ћеш... лололол :)
Без увреде Монструме, ал ти овај Ивл Сајбер није нешто развијен... :)
Није ни мени, заправо изгледа као да је почео да тренира прије мјесец дана, ал зато има занимњивих видеа, има и знања а знам га са скубијевог форума
Знате ли неки чанел или сајт добар о исхрани ???????
Па то ти је 8-9 серија за цео тренинг , када погледаш и није много ако радиш само једну , две вежбе а почетник си , ништа ти неће фалити , нећеш да се претренираш јер немаш ни шта да изгубиш :))
EX Yu fitness, Building-body.com
Napredna sportska ishrana i Natural hormonal enchancement.Dve odlicne knjige o ishrani.
Ima li ih na torentu ?
А можемо и да направимо листу књига са линковима за даунлоуд.Касније ћу ставити свој избор.
Ja sam ovo skinuo ima milion knjiga :D
http://isohunt.com/torrent_details/148462549/Health+Book+Collection?tab=summary
Imam vecinu,ali skinucu sve ovo.Koliko vidim vecina su gluposti.Komercijala...-.- Dzabe gubite oci. Napravicu spisak knjiga koje su,po mom misljenju,dovoljne.
Мисим да је Скочко ставио линк са неког форума, тамо је било милион књига, скинуо сам бар 10...
ЕДИТ: Исправка, Шеди је ставио
evo ako nekog interesuje ozbiljnije obrazovanje za bb. Ima i zanimljivih knjiga nevezano za bb. Ja sam poskidao dovoljno da imam da citam narednih mesec dana. :D
Kako mrzim čitati e-knjige, nekako se ne mogu koncentrisati da sjedim za kompjuterom i da čitam :D
Јебига, ако хоћеш да осетиш папир и да имаш могућност да читаш док кењаш, то задовољство кошта минимум 1000 динџи... :)
E šta mislite o pohovanoj piletini pošto je kao takvu jedem svaki treći dan ?
EDIT : Zapravo bolje pitanje bi bilo da li je kalorična ?
Masno.
Па оно - сигурно да је више калорична од куване, печене или гриловане, ипак је пржена на уљу... Али мислим да то и није нека драстична разлика, само не треба да се пржи у дубоком уљу.
Значи од сад : " Матер пеци 'во! " :Д