Teret@n@

1. Strenght training anatomy-Frederic delavier(idealno za sve pocetnike i srednje napredne vezbace)
    Posture and core conditioning ili Oboljenja kicme i lijecenje-J. kramer (vecina ljudi zapostavlja misice zaduzene za normalno drzanje tela)
    Starting strenght-Mark Rippetoe(odlicna knjiga)
    Poliquin principles-C.P.
    sto se tice ishrane naveo sam gore.
    Building gymnastics bodies (moj omiljena, cekam da izadje Liquid steal-o fleksibilnosti i dinamickoj snazi)
    Convict conditioning(idealna za aposlutne pocetnike!a i sve ostale)
    Malo ozbiljnija literatura
    Science and practice of strenght training-Vladimir M.Z.
    Christian_Thibaudeau-Theory and Application of Modern Strength and Power Methods
    Da se ne lazemo,vecina knjiga se pise za pocetnike i srednje napredne vezbace.Napredni vezbaci i takmicari vec znaju sve sto im treba. ;)
    Sto se tice fleksibilnosti
    Relax into stretch-Pavel Tsatsouline
    Super joints- -II-
    Sasvim dovoljno literature da ostvarite svoje ciljeve,kakvi god oni bili :)
    PS: za napredne vezbace i sportiste predlazem Built like a basass-Joe Defranco,ali to ne bi trebalo da rade ljudi koji nisu vec bar godinu dana u treningu.

2. Имаш две које сам ја већ навео :) још само ја да нађем даунлоуд линкове за то ...

3. Heh! Ja sam kucao pa nisam video da si ti vec postavio,a sad me mrzi da menjam.A ja zaboravio da navedem 5/3/1... xD
    Imam ja jos litereture,ali ovo je sasvim dovoljno. :)

4. Нашао сам већину , убацио у први пост , едитоваћу ако неко дода још нешто или ми је нешто промакло.

5. imas defrancov kanal na youtubeu pa to obavezno ubaci! ;)

6. Ево мојих планова до краја године:
    Згибови: 20
    Склекови: 100
    Шпага.
    Е сад, да ли неко зна најефективнији (нећу рећи најлакши, зато што нема ништа без муке ;)) начин за рађење шпаге?

7. Kreneš u normalnu špagu pa ti neko tutne na leđa 200 kila.
    Nejefektivnije je - sigurno ćeš je tako uraditi.

8. Pod zgibovi jel pullup il chinups, i koliko sada možeš sklekova ?

9. чинапс, а склекова могу негде мало јаче од 50...

10. Imamo isti cilj za chinups trolololo

11. Колико ти чинапсова можеш? Ја негде око 11...

12. Juče sam oborio rekord - 12
    ETID: Aj mi reci koliko radiš zgibove dnevno, sedmično, kakav ti je plan/trening ?

13. Ја кад год кренем да обарам рекорд, крене да ми "жили" лакат, тј. одвратан осећај имам у пределу лакта, код бицепса, тако да морам да престанем...

14. Odgovori na edit molim te, volio bih znati kakav ti je program za zgibove ?

15. Радим овај Армстронгов програм што је неко од познатих Вукиних теретанџија поставио у једном од првих постова. Јесте много захтеван, али верујем да ће бити напретка.. :)

16. Јел зна неко како да санирам горе поменути проблем са "жиљењем" руке?
    ЕДИТ: Заборавили сте Get The Pump Book да ставите, одлична књига са много слика, тако да није сувопарна и слике одлично објашњавају, уколико се не сналазите са енглеским...

17. Jesi li išao kod doktora, ipak oni najbolje znaju ;)

18. Ма јок, питао сам ортака, и њему се то дешава...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.