Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Качио сам ја овог цара још пре :)) ово су рекорди ололо
Danas jemoj pajdo tako stravično prn'o u teretani da su se ogledala iskrivila, smrdi ko da je neko naložio tvora kom je juče dato 40 dana, užas! Neki klinci pobjegli u drugu prostoriju a i ja sa njima a drug umire od smijeha.... Kad prilazi meni klinac i kao u povjerenju, da niko ne čuje, kaže: "Jel ovo ovoliko smrdi zbog hemije?", a moj ti pajdo prilazi njemu sa leđa i kaže: "Jeste, od hemije, danas sam uzeo duplu dozu al' domaće hemije - 3 tanjira pasulja i kilo šljiva!"
Onaj klinac zbunjeno gleda a mi ostali koma...
Čuo sam od nekih ložana od bildera da ako trčiš 45min i duže da kreće anabolizam proteina, tj. gubiš na mišićnoj masi. Mislim da je ovo baljezganje, ali da ipak čujem još neko mišljenje?
Idi bre, Skočko, iskrivio sam se xD
Е, има један лик што је тек скоро почео да се ложи на ова гомна.
Кажем гомна јер се боде чим стигне.
Додуше, огроман је и не личи баш потпуно на људско биће, али кад сам видео које вежбе ради запитао сам се како он са преко 110 кила пркоси гравитацији као да је нема.. Изгледа стварно много зајебано кад крене.
И сад главно питање, колико времена је потребно издвојити да би без икаквих хемијских препарата и гована успео да радим овакве вежбе?
То су они најекстремнији згибови (Апсолутни са подигнутим ногама и те приче).
Негде око годину, две?
Kad bi se trudio - za godinu, dve bi mogao stvarno prkositi gravitaciji, a kamoli šta drugo....
@miniGunner, не важи то само за трчање, већ и за било какав тренинг. У теорији, да, после неког времена крећу ти катаболички процеси у организму. Кажу да разградња мишића почиње тако, после 45-60 минута тренинга, али то није нешто драстично.
Оно што заиста може да ти изједе мишиће је претеривање у тренингу. И гладовање.
Ако ти је на дуге стазе баш стало до сваког килограма мишића који можеш да набијеш (као мени, хехе), поштуј то правило. Ако желиш неку озбиљну издржљивост и кондицију, зајеби.
Јел чуо неко за "Хорс пауер"? Каже ми малопре ортак да не смеш да га пијеш ако си луд, а ако не тренираш фазон 3 дана, а пијеш га, мораш да се побијеш са неким... :)
Nisi u pravu to pravilo važi za anaerobne treninge, a trčanje je aerobni trening tako da je potrebno DOSTA duže vremena dok ne uđeš u katabolizam trčanjem
Pa ja se pripremam za relativno kratke staze. 1600m cilj 5:35
400m cilj 1:00.
Tako da trenutno nemam potrebu da se pripremam maraton, al' za koji mesec planiram da radim na izdržljivosti.
Јел чуо неко за "Хорс пауер"? Каже ми малопре ортак да не смеш да га пијеш ако си луд, а ако не тренираш фазон 3 дана, а пијеш га, мораш да се побијеш са неким... :)
pre 19 minuta
Лололо, чуо, видо, пробо, ортак га пио, заједно смо вежбали. То је НО реактор неки га зову и креатин новије генерације, ал курац то креатин, само много скуп кофеин. Треба да ти да тај "кик", оштрину и вољу на тренингу. А свака част твом ортаку за анализу ололо. Иначе, не препоручујем, каце узме у обзир цена и оно што се добије од њега, не вреди пара.
Лаки, колко кошта то?
Каже мени ортак пре неки дан у граду: Размишљам да се кокнем оним Хорс паувером, јесте да мало сјебе чуку, ал се добро напуцаш. Ја сам замало пао.
Буксно, није фора колко ти времена фали, него што ћеш се вероватно брзо сморити. :)
Пошто је? Јел има неке хормоне у себи, пошто немам појма о чему се ради... Могао бих дузмем мало пред такмичење...
Око 5 500, 200 дина горе доле.
Едит: ево са панспорта описаније, наравно многоструко улепшано и налицкано да свако пожели да га узме. А тек званична реклама олололо
http://www.pansport.rs/Transportni-sistemi-i-NO-reaktori/Transportni-sistemi-i-NO-reaktori/GA663-Super-Pump.html
http://www.youtube.com/watch?v=nIT018MwDYA
Ово је горе од оних ложана што мисле да ако попију једну мерицу веја, има да се нагрувају ко стоке...
Jebo ti te Supere, koštaju skoro k'o kokaniđa jebote.
Хаххахахахаха ово ми стално другу говоримо, он нон стоп прди и то убија како смрди, и кад год пр'не, сви у глас АХ ХЕМИЈА, ВИЂИ ТЕ ЈАДАН, ТИ СИ ИЗАГЊИО УНУТРА.
Него, Лаки, који је овако по теби најбољи креатин?
Има разних прича и срања, али онако објективно?
Чему све служи креатин уопште, ок за добијање масе ваљда, али мене занима, даје ли он икакву додатну снагу кад се пије прије тренинга итд?
Даје ти ту енергију да тренираш, обнавља вештачки оно што природно истрошиш па можеш да гураш још мало преко. А не треба претеривати око тог избора који је добар који није, узмеш неки обичан монохидрат и удри.
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/25749607.jpg
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/25749382.jpg
А кол'ко боље се напредује тиме? Мислим, ја оно рмбачим ту три мјесеца и ништа не направим, а дође ми липсавина нека, накрка се те хемије и он се напуца' за мјесец :Д
Него, хтио сам са вама да подијелим нешто што ми је сад пало на памет:
БОЛИ МЕ КУРАЦ ШТО СУ МИ ЛЕЂА ГЛИБАВА ЈЕР ИХ НЕ МОГУ ДОФАТИТ КАД СЕ КУПАМ, ТО ЈЕ ЗНАК ДА СУ ГРУДИ НАТЕКЛЕ.