Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Смарко, ако за 3 месеца баш ништа не урадиш, вероватно је дијета проблем. Сређуј ти исхрану, нема смисла да купујеш креатин ако још можеш да поправиш исхрану. А ако ти је исхрана заиста лоша, креатин ти и неће много помоћи.
Ма не кажем то буквално, направио сам ја доста, него кажем иначе, гледам ову ђецу мртву, накљукају се тога и сви набилдовани, јебем ли га:)
Smare, to ti je sve na konto klinkica koje se loze na fazon bodibildera. Pricam tako s nekom, ona pored mene na traci, kapiram ima 15 godina, a inace radi guz, noge itd. Sta ce, jadna. Kad ona posle moje trece TSSSSAAA serije dobaci: "Al' se ti forsiras, pucices od tegova, xixi" U prevodu, hoce kurca kad vidi da sevaju ruke i sikspek. I onda se ova mlada baronija napuca svim i svacim i onda je neko mudo. A kad mu keva uzme dzeparac, izduva se za 2 nedelje, i ne vidis ga vise u teretani.
Marvelous to ti je zenski instinkt da muzjak koji je jak je i dobar zastitnik i stoga pozeljan kao pravitelj potomstva.I to sve procenjeno samo na osnovu izgleda.
Aaa ovaj danasnji svet,bitno je samo kako ko izgleda...Lepo je imati sixpek,al to ne jebe!
Znam ja shady sve te muzjacke atribute i kako se isti manifestuju u lepim glavicama im. Ali realno, devojcice sazreju pre nas, i sa 14-15 mogu biti i majke, dok kurconoseca klincarija tog uzrasta nije ni za primirisati zrelosti. E tu nastaje taj raskol i zato one cesto traze starije muskarce. Jebote, sam sam sebi odgovorio zasto me salecu klinke.
Реци то зиљавим пичкама на базену... :)
Klasičan halo efekat.
Svarog,imam pametnija posla nego da sejem pamet u kamenjare...;)
Nije klasican halo efekat.
Jao Šejdi brate mili..dobro nije klasičan.
jao al' ste vi puni zabluda auuuu
http://www.amino.ba/index.php?dispatch=products.view&product_id=29898
Kupijo danas sebi, nie loš.... Jes da nije top klasa ali nije ni za bacit!
http://www.amino.ba/index.php?dispatch=products.view&product_id=29807
A ovaj sam dobio malo da izdegustiram, okus čokolade, znači ništa ljepše nisam pio u životu!
О томе и причам...
Дође, надува се за мјесец дана, и мудо је, а не може да мрдне...
Прије неколико година, има бо'ме и 5, ако не и више, два друга су ишла у теретану, они убијају, напуцали се, прејаки итд, и ми одемо иза неке зграде, ту било вратило и разбој, и реко' ај да видимо кол'ко ко може, а ја тада нисам ништа тренирао, и они ураде нешто јадно, можда по пет комада, а ја можда 10 или 12, и гледам их нешто, море гоните се ви, покењам вам се на ту вашу теретану за шминкање...
ХЈахахахах тај рад :Д
Питала ме ђевојка кад ћу да имам плочице, река' сам јој никад, и дода' да плочице имају манекени, пичкице и педери :Д
Немојте се сад увриједит :)
Почео сам да радим неки курац и ја за стомак, мада нисам срећнији са плочицама, ја волим да сам масиван :Д
Ма фазон је да имаш плочице ко Бојка, онако прекривене длаком, не сувише издефинисане, али јаке. А не ко ови манекенчићи, кад би га пуко у стомак, пао би у несвест. Плочице на мршавом манекенчићу су као сисе на дебелој девојци - не рачунају се...
ЕДИТ: http://www.amgsport.net/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=460&category_id=18&option=com_virtuemart&Itemid=53&vmcchk=1&Itemid=53
Какав је ово дизвинете курац од 3000? Ваља пробати... :)
Ja neam pločice al ljudi polome ruku kad me udare u stomak. JA JEBEM!
Објаснио :)
И мени исто тако, само што им сало скрене руку много :Д
Шалим се, није тако, али морам мало да порадим на њима :)
Jebiga, treniraj :D
Виђех овај видео, па радим по мало, не знам колико има ефекта, јебем ли га
http://www.youtube.com/watch?v=DPaam_LH4QY&list=PLEE882A861A44DB69&index=6&feature=plpp_video
Ш'о мислиш? :)
Ja uđem u teretanu, uzmem teg i dižem ga!
jel' imo ko od vas iskustva sa ozlidom ramena mene jebe vec 4 mijeseca nikako da prodje
nesto mi predugo pa sve kontam da vise necu ni moci trenirati
Ja sam imao probleme sa ramenima, jednom su mi i otvarali hirurzi, jebeno je to :D
I ja vako treniram trbušnjake, i imam jednu varijaciju, legnem vako ka i on, podignem malo noge, izdignem malo trup i onda bugarsku vreću od 20 kila prebacujem s jedne na drugu stranu tijela. Otkida.