Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Јеботе, некад се запитам шта мора да се деси са човеком да себи допусти да изгледа овако...
Jbga, sinthol i kompleks niže vrednosti.
Најчешће комбинација дубоких карактерних мана и озбиљног недостатка осећаја за естетику.
Pazi, ono, nikada nisam koristio suplemente, pa ne mogu lepo da ti odgovorim. Ali koji će ti kurac suplementi za početak? Mnogi ne razumeju čemu oni služe.
Pa ti ne znas sta je u tom proteinu i u toj dextrozi...:P za pocetak to. Ne vidim zasto nije moguce,ti si vec dokazao da jeste,ako je tvoja pretpostavka ispravna.Ali ne mora da bude od toga,sigurno da psotoji jos neko verovatnije objasnje.
Inace cisto da znate,u americi je citava serijasagorevaca povucena iz prodaje jer je otkriveno da je prah u njima cisto pirincano brasno...:P
ПЛАЦЕБО! А стварно, што је Лаки рекао, неки мајстори тврде да им веј "даје огромну снагу". Има ту нешто. Мада мислим да ти додаци исхрани заиста нису потребни. Не вреде пара. Сем ако баш хоћеш да набијеш још масе кад већ имаш јако пуно, па ти је тешко да нормалном исхраном унесеш довољан број калорија за то.
Можда си алергичан на неки састојак у тај протеин какани.
Odjeb deco, i suplementi su hrana. A to što si zapatio kurje oko, to ti je djavo kriv.
Нешто се мислим... Зашто могу да урадим више на вратило код мене кући на кревет од лозе ђе је много шира шипка, него на ону машину смрдљиву ђе је ужа?
:)
http://www.youtube.com/watch?v=DkmV93fY1CM
// Ео и после не бануј... А бануј стоку море, све искоријени :)
Širi hvat - više vučeš leđima, uži hvat - više vučeš bicepsom.
Imaš slab biceps :D
Не, погрешно сам се изразио, попречни пресјек је већи, не дужина, нема неке разлике у ширини хвата :)
Slaba podlaktica.
То ми речи :)
Значи да удрим ипак на ту танку шипку :)
Ne nego ojacaj podlakticu.Okaci teg od pet kila na kanap pa ga namotavaj-odmotavaj na kratku sipku sa pruzenim rukama napred, i imaces stisak da mozes da radis zgibove i na armaturi cetrnaestici...
ili treniraj džudo pa da budeš vako ko ja i da nosaš ploču od 25 kila sa dva prsta.
Kaki sam ja patišpanj -.-
Zezam se, kreni lagano sa običnom, pa kasnije namotavaj više, pogađaćeš druge mišiće, lijepo je tako s vremena na vrijeme promijeniti debljinu šipke.
Кол'ко би било кул да си написа' само дебљину без овог 'шипке' :)
Оке, фала ви :)
Dobra stvar za podlakticu je kad prebacis 2 peskira preko vratila pa onda tako radis zgibove.Uhvatis za peskir,a ne za sipku.Ja koristim neki kanap prilicno tanak i ostar pa malo sece ruke,ali naviknes se,zato su peskiri bolji.
A sto se tice prstiju,po meni ubedljivo najbolja vezba je kad radis sklekove na prstima ili kad se spustis u sklek,a drzis se samo na prstima i tako setas napred polako.Ali to je opasna vezba za pocetnike,jer moze da dodje do teskih ostecenja zglobova prstiju.Ako ne mozes da drzis prste savijene,ali tako da jagodice idu ka dlanu,nego ti se stvara ulegnuce duz prsta onda nisi spreman za ovu vezbu.