Teret@n@

1. Него шта да пијем од суплемената ?

Ништа. Једи нормално. Мало више хране богате протеинима. И не претеруј са вежбама. Све у своје време.

2. @Bojan

E TO JE vrlo moguće da je to to.

@Džankei

Kreatin, whey, amino za početak a kasnije metan, etan, propan i butan u kombinaciji sa formaldehidom.

3. Imam malu teretanu kod kuće, ali tamo ne zalazim. Brat je napravio i vežba već dugo, napucao se kao životinja.
    Meni je teretana potpuno idiotska, kao nešto vežbaš, dižeš tegove, stenješ, prdiš, znojiš se i smrdiš... Ili voziš bajs u mestu. Pokušavao sam, ali mi ne ide.
    Imam vratilo u bašti, i svaki dan po malo vežbam sad dok je zima. Čak i po snegu. Malo se istežem i čekam leto da sednem na bajs i da me nema!

4. Vukajlija
    Meni je teretana potpuno idiotska

CKM-ova definicija bodi-bildera:

Ljudi koji su dizali teške stvari više nego što su morali.

5. Džanki, zajebi suplemente. Jesi gledao Sedam i po? Znači plazma, znači banana, znači jaje, znači čokoladno! :) Ja pojedem jednu do dve korni čokoladice (ono kao musli, jebem li ga) odmah posle treninga kad baš zaginem, čisto da se ne bih skljokao od pada šećera.

6. Значи литре и литре млека.Јасно.

7. Sir iz ulja, kajmak, pršut, jaja, domaći hljeb, mlijeko, jogurt, slanina, čokolada, kikiriki, badem, orasi........nema potrebe za suplementima, kad u ovakvim namirnicama imaš sve što ti treba.....
    A što se tiče mene i teretane... Krenuo sam u teretanu negdje u 2. srednje, znači prije 2 godine.... Išao sam stalno, bez većih prekida negdje oko godinu dana, a onda sam počeo da pravim pauze. Prva veća pauza bila mi je u januaru, pa sam tu pauzirao mjesec dana.... Pa sam išao i dalje sa po kojom pauzom sve do decembra... I od tad, evo skoro 3 mjeseca pauziram, zbog nekih obaveza. Planiram da se vratim ponovo za mjesec dana, kad se riješim vozačkog, pa ću da imam više vremena.
    Što se tiče vježbi, radim sistem 4-1, znači 4 dana radim, 1 pauziram. Prvi dan radim prsa, drugi ruke, treći leđa, četvrti ramena.
    Za prsa radim benč, kosi benč, uski benč i razvlačenje (sjedeći na kosoj klupi, ležeći na benču i stojeći sa povlačenjem prema unutra).
    Za ruke radim bučice, skotovu klupu (sjedeći, sa Z šipkom, i osloncem za triceps, da se ne pomjeraju ruke), dizanje Z šipke sa čela (triceps), triceps na spravi kad potežem dole, istezanje ruke unazad sa bučicom, i propadanja.
    Za leđa radim vratilo, sjedeće vratilo na spravi (široki i uski hvat), mrtvo dizanje, i onu vježbu sa bučicama k'o da palim šegu motorku.
    Za ramena radim sa bučicama dizanje sa ispruženim rukama sa strane, ispred sebe, sa šipkom i opterećenjem dizanje do visine ramena ispruženih ruku, pa sa šipkom i opterećenjem iza i ispred glave.....
    Napisah esej, ali eto.... Morao sam da komentarišem, jer je teretana dio mog života....

8. Samo da pitam onako laicki, da li se misici ispumpaju ako prestanes sa teretanom?

9. Па јебо те, мораш да радиш, немој баш да престанеш сасвим.

10. Rosoneri: I engleski počinješ da zaboravljaš, ako ga skroz zapustiš...

11. Sir iz ulja, kajmak, pršut, jaja, domaći hljeb, mlijeko, jogurt, slanina, čokolada, kikiriki, badem, orasi........nema potrebe za suplementima, kad u ovakvim namirnicama imaš sve što ti treba.....
    A što se tiče mene i teretane... Krenuo sam u teretanu negdje u 2. srednje, znači prije 2 godine.... Išao sam stalno, bez većih prekida negdje oko godinu dana, a onda sam počeo da pravim pauze. Prva veća pauza bila mi je u januaru, pa sam tu pauzirao mjesec dana.... Pa sam išao i dalje sa po kojom pauzom sve do decembra... I od tad, evo skoro 3 mjeseca pauziram, zbog nekih obaveza. Planiram da se vratim ponovo za mjesec dana, kad se riješim vozačkog, pa ću da imam više vremena.
    Što se tiče vježbi, radim sistem 4-1, znači 4 dana radim, 1 pauziram. Prvi dan radim prsa, drugi ruke, treći leđa, četvrti ramena.
    Za prsa radim benč, kosi benč, uski benč i razvlačenje (sjedeći na kosoj klupi, ležeći na benču i stojeći sa povlačenjem prema unutra).
    Za ruke radim bučice, skotovu klupu (sjedeći, sa Z šipkom, i osloncem za triceps, da se ne pomjeraju ruke), dizanje Z šipke sa čela (triceps), triceps na spravi kad potežem dole, istezanje ruke unazad sa bučicom, i propadanja.
    Za leđa radim vratilo, sjedeće vratilo na spravi (široki i uski hvat), mrtvo dizanje, i onu vježbu sa bučicama k'o da palim šegu motorku.
    Za ramena radim sa bučicama dizanje sa ispruženim rukama sa strane, ispred sebe, sa šipkom i opterećenjem dizanje do visine ramena ispruženih ruku, pa sa šipkom i opterećenjem iza i ispred glave.....
    Napisah esej, ali eto.... Morao sam da komentarišem, jer je teretana dio mog života....

Све је то лепо ,али , радиш ли ти стомак и ноге пријатељу?

12. Sir iz ulja, kajmak, pršut, jaja, domaći hljeb, mlijeko, jogurt, slanina, čokolada, kikiriki, badem, orasi........nema potrebe za suplementima, kad u ovakvim namirnicama imaš sve što ti treba.....

....a pogotovo mašćuga da bog sačuva.
    Sir iz ulja - naaaaaat, ako misliš na onaj grčki feta, karina, kako se zove.
    Kajmak - premasno
    Pršut - može, al' malo, preslano
    Jaja - isključivo bjelance (ja za doručak pocijepam 10 bjelanaca i 2 žumanceta)
    Domaći hljeb - mnooooogo, mnooooogo bespotrebnih UH, bijelo brašno, karina, samo integralno, cjelovito
    Slanina - :pucam u glavu: MAAAAAAAAAAST! Čista.
    Čokolada - bespotrebni UH, masno... Može prije treninga al' samo kockica-dvije. Inače nea ljeba...
    Kikiriki, badem - sa ovim se slažem, ovo su dobre namirnice, preporučujem kikiriki puter u doba užine (jedno 2 kašičice) i pola šake badema.
    Orasi - dobra namirnica, ali oprezno, pomalo, i oni su masni, nemoj svaki dan po pola kile, nego povremeno.

I da... MLIJEKO!
    Pošto pijem oko 3 litre mlijeka dnevno, kad sam sabrao svu onu mliječnu mast koju sam unio u sebe - strahota. Sad sam se prebacio na 0,5% m.m. i jogurt od 0,1% m.m. i rezultati su više no impresivni.

13. L@ki, radim stomak, to na svakom treningu, radim seriju nečega, pa 100 trbušnjaka.....izađe oko 1000 trbušnjaka po treningu, manje-više.....a za noge, trčim....

14. Trčanjem ne možeš raditi noge. To je blasfemija. Aaaaaaaaaaaaa! Jeres!

15. hahahha ja hoću da mi budu izdržljive, a ne nabildane......a i plivač sam, tako da su mi po prirodi tanje nego inače, pa se radom na leg pressu i čučnjevima ne mogu pojačati...

16. Ne može trčanjem ni to.

Mogu se noge pojačati, vjeruj mi. Ja sam jedva strpao listove i kvadricepse u farmerke a gumene čizme moram skraćivati jer mi list ne staje u njih a isto su mi po prirodi tanje noge.

Plus - noge iziskuju napor i vrijeme. Ne možeš imati noge za 3 mjeseca i sa presom i čučnjevima. Varijacije su bitne.

17. Ја сам пре пола сата одрадио леп кардио.1 километар лагане шетње , мало бржег хода , и спринтева.Зимска идила , морао сам :))

18. Ne znam koliko je pametno to što trčim po ovakvoj hladnoći bez majice...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.