Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Loži se momak :D
http://vukajlija.com/bolje-da-si-mi-majku-opsovao/413599 - Prvi primer. :D
Kako se kaže ženski trener?
U svakom slučaju, poslala me na kontrolu rada srca, jer sam se nešto bio izbagovao na treningu.
I sad doktorka umesto da mi posluša srce, ona mi da uput za krv i mokraću!
Još mi održi kratko predavanje kako nije dobro za dete u razvoju da diže tegove i da treba da pređem na plivanje!
Ja joj kažem da ne dižem tegove na taj način na koji ona to zamišlja, ona kaže da je svejedno!
AL' NEMA VEZE!
Pošto sutra treba da vadim krv, a predpostavljam da nakon toga ne treba da treniram, je l' će da bude problem ako vadim krv nakon treninga?
E, 'vako. Išao sam jedno 3 meseca u teretanu (doduše, sa prekidima). Nisam radio ni po kakvom posebnom planu i programu, ishranu nisam mnogo menjao. Tako da je to relativno protraćeno vreme. Elem, planiram da od 1. septembra (ne mogu ranije, more, obaveze, kurci, palci) krenem malo agresivnije :) Šta mi preporučujete kao relativnom početniku? Šta najviše u ishrani da menjam, čuo sam da je surutka takodje dobra? Imam termin 4 puta sedmično, kako ono bi sa grupama mišića koje se vežbaju? (1. dan grudi-triceps; 2. ledja-biceps; 3.ramena 4. noge)?!
P.S. Da napomenem da sam tinejdžer (mada u poodmaklom pubertetu). Imam 190cm i 83kg
Ah, toliko je foruma na netu koje bi trebao pročitati, toliko je informacija koje ovdje treba nanovo pisati jer je već pisano tome... Mana je što je to razbacano po temi pa ga bog više ne nađe. Najbolje je da se nakačiš na neki od bb foruma i da čitaš sve od samog početka.
Prijateljski savjet: ne zapostavljaj noge ma šta god radio. Nema ništa smješnije od nabildanog monstruma sa tankim nogicama, to nisu bilderi, to su magarci i treba iih šamarati.
Nije baš da nisam iščitao većinu toga.. Al' evo jedno pitanje za početak (kad počnem za mesec dana malo ozbiljnije uključiću se u diskusije) Da l' da pijem surutku, koju, i koliko?
Da nešto sirutka uradi trebao bi piti izmeđi 20 i 5000 litara dnevno, što je poprilično nemoguće. Zato se koristi whey protein koji je izolovan iz sirutke i mnogo je koncentrisaniji.
Људи, тек се сад укључујем у дискусију, али се надам да није касно... Наиме, 1995. сам годиште и висок сам око 170 цм (релативно ниско за мој узраст) и радим згибове, склекове, трбушњаке и остале вежбе које се раде кући од јануара, а од почетка лета сам доста појачао темпо. Могу око 10 - 12 згибова и око 30 склекова одједном. Али имам једно питање: Да ли да наставим са напорним темпом и да ли ће то утицати на мој раст? Иначе, од трбушњака радим програм http://www.youtube.com/watch?v=44mgUselcDU зато што овај програм укључује све трбушњаке (бочне, горње, доње). Унапред хвала за одговор!
Instruktorka.
Ja mislim da bi bas bilo hot u teretani. Kucnoj, razume se.
U mojoj teretani ima lik koji ima veće ruke od nogu, on je meni tako grozan, da je meni žao njega da gledam!
Bumer, igraj košarku, rukomet, odbojku.
хвала на савету... Да ли пливање утиче на раст позитивно, пошто га тренирам?
Pitaj StefanaBicaBozijeg, on se nesto krivio da mu poraste.
Joj, da, i Laki.
Па нормално да утиче позитивно, где си ти видео пливача са метар седамдесет, него све неки грмаљи.
Лаки је довољно порасо , не треба да се криви .....
Него Скочко ,ел радиш ти растерећење на крају циклуса , оно , дилоуд вик ?Мени се некако то не ради .....
boomer, negativno na rast utiču samo sportovi koji zahtevaju pojačavanje tetiva, dakle preskoči discipline snage, dizanje tegova i bodi bilding u treningu za masu. Nastavi sa plivanjem jer je izuzetna sportska aktivnost. Bodi bilding ti razvija mišiće na drugačiji način (dovodi do hipertrofije mišića, a plivanje vodi ka hiperplaziji - guglaj da ti ne objašnjavam ovde). Kad budeš zadovoljan svojom visinom, a rašćeš još barem tri godine, onda pređi na malo intenzivnije BB aktivnosti. Inače, sa 170 u 16 godina možeš biti zadovoljan, to nije nisko za tvoj uzrast.
Vidis kako ja mislim na tebe? Nedostajao si mi.
http://www.excellsupplements.com/i//NO2-Gaspari_PlasmaJet.jpg
Preporučujem svima koji nemaju nekakvih problema sa kardiovaskularnim sisteom.
Najbolji nitriĆ oksid
Бруце, хвала на савету и охребрењу! Значи да искључим све врсте тегова, пошто ја кући дижем тегове само за бицепс, 4 кг по руци?