Teret@n@

1. Boomer, koliki ti je obim ručnog zgloba?

2. Отприлике 18 цм...

3. Onda si stvarno sitan, decxko! :)

4. па јесам, не кријем... Скочимиш, јел имаш ти неке добре вежбе за леђа?

5. Мислио сам на вежбе које се раде кући... :D

6. Ma nisam gromada to ti pricam boomer :) Mada meni je to za sada sasvim dovoljno :) Ranije sam imao kompleks sve ribe bile vise od mene, sad opusteno.

7. То брате, капирамо се... И ја имам тај комплекс, али сад ме заболе курац, курви за 20 јевреја има колико ти душа иште.... :D

8. Е, људи, сад сам радио овај Армстронгов програм, и могу вам рећи, много је добар и захтеван...

9. Pocnes ti lepo benc i miran si!

10. U kući? Ja u kući samo jedem i jebem, ostalo slabo.

11. Ако се добро сећам , по неком прорачуну особа са обимом ручног зглоба од 18цм треба да има обим надлактице од 42-45 цм ...... и то је само једна од мера ...

12. Ако се добро сећам , по неком прорачуну особа са обимом ручног зглоба од 18цм треба да има обим надлактице од 42-45 цм ...... и то је само једна од мера ...

Da, da, i ja sam to gledao. U onom crtaću Popaj!

13. Da, da, i ja sam to gledao. U onom crtaću Popaj!

Hahaha! :))

14. Лаки, да ли вежбе за подлактице утичу на обим зглоба?

15. Ispade da meni podlaktica treba da bude 42 centa, na obim zgloba 22 cm... A trenutno je 39... Znači, slab sam. Sad se koncentrišem na podlaktice.

Fala Laki!

16. Не може Бумеру , зглоб чине кост и тетиве , то се не повећава вежбањем , заправо никако се не повећава.

Бем га Скочко колико је то тачно .....

И да , тешко да имаш Бумеру 18 у зглобу , измери ти то метром лепо :)

17. Ja imam 16cm zglob :)

I MNOGO SAM LOOOD!

18. 17.5, ако то прави неку разлику... Што је то толико чудно?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.