Ако се добро сећам , по неком прорачуну особа са обимом ручног зглоба од 18цм треба да има обим надлактице од 42-45 цм ...... и то је само једна од мера ...
Ако се добро сећам , по неком прорачуну особа са обимом ручног зглоба од 18цм треба да има обим надлактице од 42-45 цм ...... и то је само једна од мера ...
Boomer, koliki ti je obim ručnog zgloba?
Отприлике 18 цм...
Onda si stvarno sitan, decxko! :)
па јесам, не кријем... Скочимиш, јел имаш ти неке добре вежбе за леђа?
Mrtvo dizanje? xD
Мислио сам на вежбе које се раде кући... :D
Ma nisam gromada to ti pricam boomer :) Mada meni je to za sada sasvim dovoljno :) Ranije sam imao kompleks sve ribe bile vise od mene, sad opusteno.
То брате, капирамо се... И ја имам тај комплекс, али сад ме заболе курац, курви за 20 јевреја има колико ти душа иште.... :D
Е, људи, сад сам радио овај Армстронгов програм, и могу вам рећи, много је добар и захтеван...
Pocnes ti lepo benc i miran si!
U kući? Ja u kući samo jedem i jebem, ostalo slabo.
Da, da, i ja sam to gledao. U onom crtaću Popaj!
Hahaha! :))
http://www.bodybuilding.com/fun/drobson207.htm
Лаки, да ли вежбе за подлактице утичу на обим зглоба?
Ispade da meni podlaktica treba da bude 42 centa, na obim zgloba 22 cm... A trenutno je 39... Znači, slab sam. Sad se koncentrišem na podlaktice.
Fala Laki!
Не може Бумеру , зглоб чине кост и тетиве , то се не повећава вежбањем , заправо никако се не повећава.
Бем га Скочко колико је то тачно .....
И да , тешко да имаш Бумеру 18 у зглобу , измери ти то метром лепо :)
Ja imam 16cm zglob :)
I MNOGO SAM LOOOD!
17.5, ако то прави неку разлику... Што је то толико чудно?