Teret@n@

1. Ајде људи само неко да ме посаветује, да ли је овај програм који радим за руке (поред згибова и пропадања) добар? http://www.youtube.com/watch?v=x9jj1B5QPpM&feature=player_embedded

2. boomer
    Čitaj komentare na video klipu!
    Čitaj knjige na tu temu!

Idi u teretanu, ako možeš!

3. @Pišem uz vetar Прочитао сам 90% коментара на том видеу, али нешто и не верујем Американчугама...=)

4. boomer, svaka od ovih vežbi pojedinačno je jako dobra, ali ukratko: ovo je neka džiberska varijanta da se preforsira organizam ili da se na brzaka napumpaš pre odlaska na žurku gde se muvaju maloletnice... ne preporučujem. Radi sve te vežbe, ali ih radi polako i ne više od 8 ponavljanja u seriji ako želiš masu - u bodibildingu nema prečica ako želiš da sačuvaš zdravlje.

5. Bruce, хвала на савету!

6. Valja li ovo ljudi za nekog koji je po godinama jednak boomeru i Vukašinu?
    http://www.youtube.com/user/passion4profession
    Inače visina 188cm 81kg (to kako kad, nekad malo manje, nekad malo više).
    Ali ono, baš ništa ne radim, a hteo bih, pa reko da mi date neke instrukcije...

7. visina 188cm

Uskoro ćeš velikom Ćeri banane udarati.

8. Momci, težine su bog i amin i sve ostalo. Ne može i jare i pare. Da mi je da sjedim guzovima u kući a da rastem u stilu Traktora - a ne može, ne ide.

Ako hoćete ozbiljne napretke - mršte u teretanu i prifati se željeza. Ako hoćeš da budeš malo lafo izdefinisan, malo lafo jak, malo lafo ovo-ono: ostani kući i radi sklekove i foliraj sebe da si jak.

Sinak - čučanj, mrtvo, benč, budi muško.

9. I da...

'JEDI! JEDI SUNCETIJEBEM!'

Ne možeš imati Kamaro SS ako nemaš goriva da sipaš u njega. Mašina ne radi bez goriva. Kamaro bez goriva je neupotrebljiv, nabi ga nogom. Tek kad sipaš čorbu u njega možeš bariti pičke na auto vozajući se ukrug.

Tako i tijelo - možeš rukati, dizati, jebati očeve, al ako ne sipaš gorivo koje će pokrenuti tu mašinu zvanu TIJELO teško ćeš išta uraditi. Doći ćeš do situacije da nećeš moći dignuti težinu koju si dizao prije dvije sedmice, niti ćeš napredovati. 'JEDI SUNCETIJEBEM!' je rečenica koju trebaš napisati na ogledalo koje prvo vidiš ujutru.

A da budeš jak 'ČUČANJ, BENČ, MRTVO, SAN, TELEĆI ODREZAK, PILETINA, RIBA, RIŽA, KROMPIR, JOŠ SNA!'
    E to napiši na plafon ili zid koji vidiš čim otvoriš oči. Jedino ćeš tako postati i ostati jak. Sve ostalo su foliranja i poziranja. Ja kad ti kažem.

Odoh sad na triježnjenje, na odmoru sam, imam fore da rukam alkohol xD

A vi nemojte, budite uzorni sportisti.

10. Sinak - čučanj, mrtvo, benč, budi muško.

Skočimišu, svaka ti je ka Njegoševa, ali ovde nisi u toku. Boomer ima 16 godina i hoće još da raste.

11. Skočimišu, svaka ti je ka Njegoševa, ali ovde nisi u toku. Boomer ima 16 godina i hoće još da raste.

Pa ja sam krenuo u teretanu pre 17-og rođendana, i ne vidim da sam se smanjio, ili da nisam rastao. Drugi ljudi isto. Dajte, molim vas, vježbe ne utiču na rast. Genetika jedina ima svoju ulogu. Ako mu je stari patuljak on ne može biti jebeni Jao Ming da jebe rak raka, jedino ako nije u pitanju ozbiljan genetski poremećaj!

I inače, potpisujem ovo što je Skočko rekao, stavljam tačku i pečat!

12. Thazz Dugg, то што си рекао стоји. Али опет све те вежбе у теретани захтевају стварно много напора, и не мислим да је то добро за Вукашинов, Биошокеров и мој узраст. 17 година се итекако разликује од 16. Размишљао сам да направим код куће стварно добру основу за теретану, па онда негде у марту, априлу да кренем, пошто видим да од вежбања кући нема ништа.

Биошокеру, пешн фор профешн је мама! Настави да радиш њихове вежбе, трбушњаке поготово.

13. Још ја тек за 2 месеца пуним 16... ;)

14. Ljudi, ne postoje dokazi da teretana BILO KAKO utiče na rast. Nit pozitivno nit negativno. Ja sam krenuo pre oko godinu dana sad imam 16 godina i 188cm tad sam imao 184cm i još rastem, radim i benč i čučanj i mrtvo dizanje, zato nemojte da vas lažu, ako radiš pravilno nećeš da se smanjiš. I da Skočko svaka čast za post! :)

15. Убедили сте ме.... =)

16. a šta je to 1.88m
    momak nEje ukoliko je ispod 1.95m!
    aha! :P

17. Кристина и њени критеријуми...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.