![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Upravo tako, Neo. I ja sam imala neviđene predrasude o vojsci pre nego što sam počela da radim na aerodromu, posle sam se prosto stidela.
Ti, ako hoces da delujes ozbiljno, skloni tu zavodnicku macku sa avatara i stavi neku sa naocarima! :D :p
vule je l' ti jos treba neki odgovor? jedan od mojih drugara je zavrsio vojnu skoro, mogu cas da ga cimnem i da ga pitam sta ti treba. napisi mi samo ovde konkretna pitanja
Pa valjalo bi Duke, jer ljudi, pogresio sam kad sam hteo odgovor da li da upisem ili ne, ja cu konkurisati svejedno, ali na internetu nemaju detalji oko upisa, ima kad se predaju dokumenti, da treba biti zdrav, najmanje vrlo dobar, sposoban, najmanje 3 iz matematike, hemije i fizike. A nemam gde da se raspitam jer ne poznajem nikoga. Sve ja to ispunjavam ali mi treba npr. Duke:
Sta podrazumevaju ti fizicki testovi, npr. koje vezbe trebaju?
Na koliko se dana dolazi kuci? (Nisam pi*ka da ne smem da ostanem sam nego me cisto zanima)
Jel tesko upisati? Jel velika konkurencija?
Jel samo devojke mogu da upisu (To me zanima iz nekih drugih razloga :) To je negde pisalo al ne mogu da nadjem sad, negde sam naleteo.
I ono standardno, 'oce li profesori da se izdrkavaju i tako to.
Unapred hvala. Eto od kako sam postavio temu saznao sam dosta stvari.
E da jos nesto ga pitaj, jel pomaze sta neka veza ako se ima?
Posto neki kazu da ne vredi nista, znaci ja ispunjavam sve, ali da li moze da malo pomogne ako imam neku vezu?
Vule, mi se malo ponapijali nocas pa sam zaboravio ponesto sto mi je rekao. Veza ce da ti vredi. U Nisu polazes psihicke i zdravstvene testove, u Beogradu fizicke. Nije ekstremno tesko, nemoj da se brines. Profesori ce da se izdrkavaju, sto je zajednicko za sve skole. Fizicke vezbe koje radite na prijemnom se menjaju od godine do godine. Od discipline ti zavisi kad ces moci da se odes kuci. Jos nesto?
Nista vise... Hvala
Vule, nema devojaka u srednjoj vojnoj, ima ih na akademiji ;)
...ili je bar tako bilo pre nekoliko godina.
Sad sam hteo pitati kako ti to znas, pa sam se setio... Dobro, jos si verna! :p
Ja imam jednu teoriju, Vule - kad ne bi bilo vojski ne bi bilo ni ratova.
Ne vodi rat samo vojska mali prste.:D
Vodi, vodi Šano, a započinju ih diplomate.
Nema devojaka.... Pu majku mu...
Mali smo kad je upisujemo, pa ne znamo posledice izbora iste. Svi mislimo da smo veliki kad je završimo. Neki nisu.
Velika je sreća imati razumne roditelje i dobro društvo u tom razdoblju.
E vidiš, ja sam tvoje godište i u Vrbasu ima 2 srednje škole, neću da putujem a i nijedna srednja me ne interesuje iako sam vukovac -.-
Imas ti jos vremena,spremaj ti prijemni!
Sad ozbiljno Vule, razmisli o ovome:
Da li zelis da sledecih 40 godina provedes govoreci za jedan stepen tise od onoga koji ti je nadredjeni i da govoris "razumem" cak i kada se celo tvoje bice ne slaze sa onim sto razume? Da se budis svakog dana u cik zore jer tako duznost nalaze a nedeljom jer si tako navikao? Da te seljakaju sa sve porodicom sa jednog kraja zemlje na drugi zbog raznih prekomandi? Da tih cetrdeset godina provedes spremajuci se za nesto sto se svim srcem nadas da se nece desiti a ako se desi da shvatis da si se dzabe pripremao jer je neprijatelj poslao svoje letece nevidljive kiborg-ratnike sa laserskim topovima koji pucaju iza coska a ti ipak imas samo pusku?
I na kraju, da li zelis da od sledecih 40 godina svog zivota deset provedes u stavu mirno?
Mali Prst, svaka ti je ka Njegoseva.
Мали Прсте,не мора то бити увек тако(мада у већини случајева јесте).Има два примера:
-Ћале од другара из разреда је био капетан у војсци и никад није добио прекоманду из Сомбора у неко друго место.
-Рођак ради као војно лице у Батровцима на граничном прелазу према Хрватској,
зарађује охо-хо,има лепу кућу и још није добио прекоманду.
Samo napred Vule, pošto sam sve te škole završio, imaćeš moju pomoć oko svega!!! Samo prodji testove i upiši V.Gimnaziju , a onda će mo lako....
I da ti odam malu tajnu-da me nije snašlo to što me snašlo bio bi sada zamenik načelnika ili načelnik klase u Vojnoj Gimnaziji...