Dexter

1. Ma prva sezona je bila zakon, sve ostale su daleko lošije, bar ja imam takav utisak.

2. Dobra je i s Trinitijem, iako je baš tragična.

3. Da, da meni najkul bila prva sezona ostalo se secam nesto kroz maglu i triniti isto nije los ali prva kobjasnila.

4. Na kraju devete epizode ima ono šta-će-ukratko-biti-u-sledećoj i Deki uspavljuje nekoga ko puuuuno liči na Vogelovu, istina, vidi se samo zadnji djelić glave i to na kratko, al podsjeća ono baš.

EDIT: Osme, ne devete

5. iscijedili su devet epizoda? jebot.

6. Ispostavi se tačno ovo za Saksona. Omašio sam da je Vogelova Neurohirurg ali sam uboo da je zla veštica. Kao što sam već napisao neko blizak Deksteru gine u narednoj epizodi, i biće veoma interesantno da vidimo ko će to biti.

Highlight epizode Hana u roze haljini, grrrrrrrrrrrrrrrrrr

7. Cenim da će debru roknuti

8. nisam gledao najnoviju epizodu :(
    izgleda da ce bas presrati se kompikacijama

9. I jedna loša vest, naredna epizoda se emituje tek za 2 nedelje.

10. ja zadnje sto sam gledao je kako ona ubila malog hamiltona. koja je to epizoda?

11. Dakle s obzirom na to da je kraj serije i da će verovatno pokušati da naprave majndfak, što bi značilo da je Neurohirug neko ko ne očekuješ, osoba koja se najbolje i jedina uklapa u ovaj profil od onih koji su već u seriji je Masuka, što sam ja već jednom doduše u zajebanciji i napisao. Što se tiče ovog pod brojem 1 i 2 to je očigledno, što se tiče ovog pod brojem 3 koliko se ja sećam on je već rekao da je fan njenih knjiga. Ako bi neko od ekipe saznao za Dekstera prvi bi to bio Masuka, a zna se vrlo dobro da ga je oduvek gotivio, tako da možda i njemu pokušava da kaže "Vidi šta ja umem". Ja sam čak i u prvoj sezoni sumnjao na njega dok se nije pojavio Brajan. E sad, tu ima puno otvorenih pitanja, od toga kako se njegova ćerka uklapa u celu priču (a ona sigurno nije slučajno tu), do toga da ako zna za Dekstera kada je saznao i kako, i zašto je baš sada počeo da ubija. Još od prve epizode znamo da je psihopata lolololol

OVo mi je do jaja teorija... :D Konacno stigoh da odgledam sve... nemam pojma, mnogo su mi bile bolje prethodne sezone, ne sve, ali je svaka bila sve losija i losija, sve je manje i manje ubijao, i kada je to radio, sve je bilo ofrlje. Nema slika, nema zasto, nema nicega...Samo dodje, zalepi za sto coveka, rokne ga, i baci u vodu. Sto se tice Vogelove, ne verujem da je ona Neurohirurg, vec da je namerno prikazana ta scena da bi mislili da jeste, a ustvari joj je fazon neko ostavio opet. Sto se tice ove teorije da je Masuka, on je mogao kao i Dexter da provali da je Zach ubio Normu, i da mu smesti, kako bi ga Dexter roknuo.. Sta znam.. U svakom slucaju mi je zanimljivo ovo nagadjanje, ali serija je daleko losija nego sto je bila. Realno, ako prema se prema Debri kroz celu seriju ophodi kako se ophodi, realno je bilo da ce da nabasa na neku cupi za kojom ce da ovlazi. Dextere zasto si pickica?

12. prva sezona meni najbolja. ona sa dzulijom stajls najnidjeveznija.

13. i ona sa onim religijskim psihopatom.

14. bvdlga
    nije Masuka, ali bolji bi bio taj scenario nego ovaj sad, vidim da nisi gledao zadnju epizodu lol

dusan 1001
    http://www.imdb.com/title/tt2578788/

krupovrbaski zmaj
    Osma, noćas bila deveta

15. A da jebem ti sve, izasla jos jedna sinoc... -.-
    Ne mogu da pohvatam sve, gledam 5 serija istovremeno... :D

16. na kreno ispocetka da pogledam stargate sg-1
    gledam seriju vise od 10 godina i sada hocu konacno pohvatam sve
    sada imam vremena

17. Jebote, zasto Vogelova ne stavi onu malu kameru ispred vrata? Ubica ne bi skontao, a svaki put ostavi kutiju ispred vrata. NUBINA

18. Nekako mi ovaj rukav ne liči na deb više na hanu
    http://i1103.photobucket.com/albums/g471/dusdan47/Untitled-480.png
    EDIT I ili je hana ili deb trećeg nema neće sigurno vogelovu ubiti a ov nije harison

19. Ne može biti Hana nikako jer za 11-u epizodu piše ovo što sam već okačio, biće da je Debra.

Season 8, Episode 11
    Episode Synopsis: Dexter is torn between fleeing the country with Hannah and Harrison, and taking Saxon out once and for all. Original Air Date: Sep 15, 2013

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.