Dexter

1. Nije ni Debra, već je najverovatnije bebisiterka, Džejmi. Bio bi šit da su Debra ili Hana u pitanju.

2. Taman šćedoh reći da je bejbisiterka. A Debra će se opet spanđati sa Kvinom.

3. an important person in Dexter's life is murdered before his eyes

Može biti da je Džejmi, jbg, Dekster nema baš puno važnih osoba u svom životu.

4. Kvin je glup ko tocilo, al' je nekako simpatičan, opet kažem da bi bilo kul da Deb i on obnove romansu.. Elem, jeste prva sezona bila najbolja, ali serete da su ostale bile sve lošije. Meni je ona sa dumsdej kilerom bila kul skroz. A i ova poslednja je sasvim dobra, mislim Vogelin sin je neurohirurg, dojajno. Sve se polako razmotava, još da vidimo koja je poenta uvođenja Masukine ćerke u seriju i hoće li se desiti šta zanimljivo s njom.

5. E da i dalje ne kontam poentu masukine ćerke.Čitam neke forume i ljudima glupo što se glavni ubica pojavio svega dva puta dosad meni je to upravo osveženje za seriju od prve sezone se nije desilo tako nešto ni Brajan se nije često pojavljivao do tamo neke 8 il devete epizode ne sećam se

6. E da, i u prvoj sezoni, ja sam za Brajana skontala da je ubica čim se prvi put pojavio, a za ovog ako je neko i pretpostavio da je ubica, nije nikako mogao znati da je Vogelin sin, tako da je obrt sjajan, isti kao onaj kad saznadosmo da je Brajan Deksterov brat.

7. Pretpostavljam da je u pitanju neki narcisoidni psihopata koji ima želju da se hvali Vogelovoj, kao dete koje stalno viče: "Mama, mama, vidi šta ja znam!", a ona ga ne konstatuje. Slanjem delova mozga joj drži pažnju.

On je verovatno na visokom stupnju inteligencije, sve planira do najsitinijih detalja i verovatno je znao da će Vogelova da ošalje nekoga na njega, te je u onoj brvnari u močvari namamio Dekstera da vidi ko je on. Zato je posle sklonio telo kada je policija došla.

Isto tako, verovatno je posesivan i ljubomoran, te ne želi da ona ima ijednu drugu "igračku" sem njega ili ne želi da iko ikada bude njen novi đak. Cilj mu je da dokaže da je on najbolji i verujem da uživa u tome da Dekstera (sad kada zna ko je on) sabotira kad god može i samo čeka priliku da ga pred njom ubije.

Bejah blizu.

8. nije nikako mogao znati da je Vogelin sin, tako da je obrt sjajan

Isto kao sto je ona novinarka bila trinitijeva cerka. Terajte se u kurac scenaristi!

A onaj dumsdej kiler, poslednje epizode su bile fise za transfer. Kraj sveta je bila bomba postavljena u policijsku stanicu? SKK?
    I ono kad se Dexter uspricao sa istim onim sranjem kojim uspavljuje zrtve i probudio se posle nekoliko sekundi. SKK2?

9. Da li da izadje jebeni prevod???????

10. Ono što je po meni takođe veliki propust scenarista je to što je svaki Debrin dečko sem Kvina morao da 'mre, pa da je njveći baksuz na svetu to ne bi moglo da joj se desi. Ispade prava crna udovica.

Što se sezona tiče po meni sje prva neprevaziđena, dok su druga i četvrta egal, s tim što je druga po meni možda čak i bolja, a da mi nije bilo već rečeno da je četvrta vrh verujem da bi negde tokom treće batalio sa gledanjem serije, jer je treća sezona očaj.

11. "Saxon must have spotted me. "

Gee, you think it might have been when you were standing in front of the huge glass window in your bright blue shirt staring at him like a serial killer?

http://i.minus.com/i5RYOCS7SyIRn.gif

12. Hahahahahahahahahahha, realno.

13. Koliko treba jebenim ljudima da prevedu? Da li su realni? Ima engleski, ali me toliko mrzi, nije mi uzitak...

14. Gdje pratite Dextera, na kojem kanalu i kojim danima, u koliko sati?

15. Internet, epizode izlaze u noći između nedelje i ponedeljka.

16. Skidamo sa torenta. Izlaze epizode Nedeljom uvece.

17. aha ok... mislio sam da ima na nekom kanalu tipa Fox ili tako nešto... ja gledam na vojvodinanet ili filmoviziji.

18. Citam neke forume o seriji i ono je neverovatno. Tipa 80% postova pljuju i ismevaju seriju.
    Slicno kao i mi ovde. Slazu se da je posle druge (neki kazu i cetvrte) sezone sve sranje.

Sve naginje da u poslednjoj epizodi Dexter, Hanna i mali idu iz Majamija da nastave zivot negde drugde. Jos je mali rekao da bi voleo da mu Hana bude mama, a nije ju video tipa godinu dana LOL.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.