U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
и ти исто...
Evo ih knjige http://www.korisnaknjiga.com/dekster-u-mraku-naslov-1893
Хах, ово је било брзо :Д
хвала ти, рећи ћу му.
Najlogičnije mi je da je radila sa Harijem, i da Hari nije znao šta će sa Deksterom pošto je ovaj još kao klinac klao sve redom, ne bi me čudilo ni da je ona kreatorka tog koda, a ne Hari.
Charlotte Rampling je izuzetna glumica. Pamtim je iz nekoliko filmova.
EDIT: Inače, što se kraja tiče, jedino što seriju može izvući je smrt Dextera u nekim mukama, čak kako su imali običaj, ne bi me čudilo da ga baš ta profesorka ubije.
Nemre dumre Deki. Ne dam ja!
Koi sam prorok lololololol
Idukurac, tek treba da pogledam epizodu, al svaka čast na pogađanju :)
Jel gledo neko ovu poslednju
добро ме поцети.
I mene. Fala.
Pa je l' izašla treća? Mislim da je emitovana sinoć, al' nema je još onlajn
инспектор тореенте
Стигао сам до половине седме сезоне, ненормално сам се наложио на серију.
Одлична радња, одлични глумци, одушевљен сам. Од негативаца ми је омиљен Брајан, Декстеров брат, иако је био на самом почетку серије. Доукс ми је био готиван лик, штета за њега. Са Масуком би било интересантно ићи на пијанку.
okeej, povlačim reč, sviđa mi se ipak kako je počela sezona. možda ima spasa za seriju, after all
Imaš i na pirat beju i ovde samo ako skidaš odavde ostavi da siduje inače ide mnogo brže
http://www.partis.si/prva
E, hvala, turila sam već da skida s kikestorenta ;D
Trebalo je da sačekam da izađe cela sezon pa da gledam, ovako se bavim davljenjem malih mačića do izlaska naredne epizode.. jer grickanje noktiju j previše mejnstrim :D
Biće neki majndfak kao u prvoj sezoni sa ovim Neurohirurgom čim ga ovoliko kriju, da nije možda Masuka lol?
Seja će ubiti Dekstera ili će ga poslati u tvorza , a ne bi me iznenadilo i da je ona ubica u ovoj sezoni ipak je spržena totalno, uglavnom biće zanimljivo nisu ukenjali seriju.
Danas sam se setio da je Dexterova riba iz prosle sezone, Hana, pobegla iz zatvora. I od nje cekujem neko sranje.