U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Одгледах прве три епизоде и види се да су се потрудили да не засеру. Шарлот Рамплинг објашњава као појава и одлично је да се у серији најзад појављује неко ко је у доминантном положају у односу на Декстера. Само се бојим да не засеру са Неурохирургом типа да је то Масука или др Вогел, пошто мислим да би то било превише. Елем, једва чекам наредну епизоду.
Sve dobro za sada samo mi Debra počela ići na kurac opasno da hoće naki kamion da ju ugazi onako pijanu .
Ako sam dobro skapirao, Neurohirurg bi trebalo da je onaj baja što ima onaj ožiljak na potiljku. Jes' da je nekako previše očigledno, posebno za poslednju sezonu, ali jebežga, tako su prikazali. Nije ovo lošo za sad.
+1
Koji baja sožiljkom?
http://www.youtube.com/watch?v=7dscnXZ9VwM
0:14
Jebomater, moram opet pogledati drugu epizodu, izgleda da sam pola prespavala. Zato mi danas dosta toga iz treće nije bilo jasno.
Ne znam, bilo bi previše očigledno da to bude neko takav. Moje je mišljenje da će Neurohirurg biti neko ko je već član casta, ili neki glumac malo više težinske kategorije, da se tako izrazim, kao što je John Lithgow bio u četvrtoj sezoni. Ipak je ovo finalna sezona, sumnjam da bi svakome dali da bude glavni antagonista. Možda grešim, ali mi je drago da sezona nije (barem zasad) govno kakvo je bila sedma sezona, čak je i dobra.
Potpisujem ovo što si rekao. To isto i ja mislim. Jedini je problem što se ovaj Jejts isuviše dobro uklapa kao Neurohirurg. Jes' se zahuktala radnja, svaka čast.
Ne, ne znam da li si Blejče odgledao ovu zadnju epizodu, Jejts se ni po čemu ne uklapa jer Jejtsove žrtve su devojke kojima kao zaštitni znak uzima cipele dok Neurohirug seče mozgove zasad isključivo muškarcima i uzima delove mozgova. Malo mi je više nerealno da je svaki pacijent od ove Vogel neki serijski ubica, i to možda gori od pojedinih iz prethodnih sezona, ionako je bilo mnogo psihopata ali ih je sad previše. Deb sve veća prsotina iz epizode u epizodu, a jedva čekam da vidim povratak Hane, ona će tek da zaprži čorbu.
Da bre, što sam jebeno glup. ololol Da, po tome se definitivno ne uklapa. Ipak je previše nebitan lik da bi bio takva ličnost. Ja i dalje neveruem kol'ko sam glup ispao. ololol Ništa, nova teorija: Vogel je Neurohirurg i sama sebi šalje delove mozg(ov)a. ololol
Jel izasao prevod za epizodu od juce?
Samo da se upisem na listu obozavatelja..mnogi mi krivo sto poslednju sezonu moram da cekam da puste na tv-u..mada ima nesto i u ceznji..
ko jebe bre neurohirurga, ionako ubacuju te serijske ubice jako retardirano, sem trinitija i brajana, svi ostali su bili šit, to je glavna mana serije. meni se sviđa ova osma zbog odnosa debre i deksa, a i uopšte valjda će rasvetliti poentu serije: da li je dekster psihopata? misim, očigledno da jeste, al da l se može popraviti ili ne, pošto je očigledno počeo da prsava, a kolko mi se čini sad će i debru da zahejtuje. poenta serije je u tom odnosu, ko jebe te serijske ubice što se pojavljuju, radnja je sama po sebi dosta nategnuta i ima dosta rupa
Pazi, prica o psihopatama, uzrocima i mogucnosti promene je jako kompleksna i psiholozi jos nemaju pozdan odgovor, pa sumnjam da ce jedna serija imati. Odnosno, ma sta oni da prikazu ce ipak biti teorija tvorca serije a ne psiholoska cinjenica. Ja koliko sam ucila, taj proces stvaranja psihopate je provaljen a odgovor je u u dugogodisnjoj terapiji i ponovnom formiranju karaktera koji treba da ispravi prvobitne greske. Da ne smaram dalje, ta tema je daleko suvoparnija od serije..meni iskreno bila malo odvratna ideja o ljubavi izmedju njega i Debre, mozda zato sto i sama imam brata pa mi to bas bolesno..
Ово што је Ипче рекао стоји, али мени је врхунац ове сезоне чињеница да се појавио неко ко је интелектуално и ментално јачи од Декстера у виду Евелин, која се бај д веј фантастично уклопила у серију. Кроз целу серију се осећа велика надмоћ Декстера у односу на полицију, Дебру, супругу док је била жива, па и над противницима. То ми је донекле сметало у заплету и расплету, пошто си већ знао да ће у последњој епизоди главни противник завршити на његовом столу не начинивши никакву штету Декстеру, и да Декстер нема достојног противника. То су замаскирали у четвртој сезони кад је Тринити убио Риту. Ова сезона је једина до сад која се доста базира на односима појединаца и њиховим менталним играма.
+1
To mora da su pravili da bi navukli britansku publiku. olololo
Hahaha bas to:) ili juznjake...
na kraj ce da ispadne da je debra sekla ovima glave :)
Ne verujem da je debra sekla ovima glave i posle ove zadnje epizode ne verujem da će ona ubiti dekstera na kraju.
zajebavam se bre :)