Dexter

1. Vogelova ne mere biti neurohirurg ko što neko malopre reče, jerbo ima ona scena kad snimaju samo nju dok pronalazi upakovane delove mozga i iznenađuje se i to.

Vidim da gore neko spominje i da je Vogelova neurohirurg, na šta samo imam da pitam da li mi gledamo istu seriju čoveče.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lqp3x983NM1r0a17xo1_r2_500.jpg

2. AHah, nego ima neko link gde gledate tu najnoviju epizodu?

3. Ne mogu da gledam bez prevoda, da jebe rak raka. Nije mi to to.

4. Ja mogu bez prevoda al ipak volim da imam titl
    Na prevodi-online je tek sad izašao prevod za sedmu
    A šta god radio ne skidaj ovo u životi nisam video lošiji prevod a nagledo sam se svačega
    Čovek ne zna vremena i rodove a uzo da prevodi
    EDIT zaboravi link http://titlovi.com/titlovi/dexter-168501/

5. ESMO IM REKLI DŽONI! Opet odličan obrt. Samo mi malo rsmo ona njanjavost oko njega i Hane. Ok, skapirali smo, volite se i te munje i gromovi, al' dosta više patetike jebešmumater. Inače, Vogelova iskobjašnjavala poentu ćivota. Bukvalno.

6. Zasto se sazalio nad Zakom kad on nema osecanja? Vidi u njemu sebe? Pa on je masovni ubica, nema empatiju...

Dekster je postao brljaviji tokom serije što je više postajao čovek u smislu da se otvorio prema ljudima. Neka je masovni ubica i sto puta više nego što jeste, on osećanja itekako ima, samo ih veoma loše iskazuje.

7. Dr. Evelyn Vogel is a Character in DEXTER. She is an intelligent neuropsychiatrist specializing in profiling psychopaths and acts as a consultant for various law enforcement agencies, assisting in their investigations.

Evelyn was born in England and moved to the United States where she was drawn to forensics, finding herself instead becoming a neuropsychiatrist.

izvor: http://dexter.wikia.com/wiki/Evelyn_Vogel

8. ESMO IM REKLI DŽONI

Koliko se ja sećam ti si rekao da je Jejts Neurohirurg, lolololol.

Nije mi jasno kako samo ostali to nisu videli, a bilo je toliko očigledno. I za Barnija sam u prvoj sezoni provalio odmah ali nisam provalio da mu je brat. Zak me nervirao u svakoj od epizoda osim ove, u ovoj mi baš bio gotivan, i onda ga roknu kučka. A već sada vidim zadnju scenu, Dekster i Hana se šetaju Buenos Airesom, i merkaju nekog šefa kartela, nešto slično zadnjoj sceni u "Kad jaganjci utihnu". Može da se desi da Vogelovu rokne još pre kraja, jer mi se čini da će mu veći problem biti onaj lik koga je Elvej unajmio da juri Hanu.

9. A već sada vidim zadnju scenu, Dekster i Hana se šetaju Buenos Airesom, i merkaju nekog šefa kartela, nešto slično zadnjoj sceni u "Kad jaganjci utihnu".

Mislim da si ovde u pravu ili to il će da završi na stolici.Ne verujem da će neko da ga ubije to je mogla samo Deb a ona je dvaput pokušala i nije uspela ne verujem da će ga ubiti iz trećeg puta.

10. Koliko se ja sećam ti si rekao da je Jejts Neurohirurg, lolololol.

Da, al' sam jako brzo skapirao koliko sam ispao glup. Nešto sam se zabagov'o tad. I napis'o posle: nova teorija, Vogelova je Nevrohirurg. :)

Barnija

Say whaaaaaaaaaaat? :D Brajana brate, Brajana. :)

11. E sad sam ja zabagovao, ostalo mi u glavi da ga je Dekster zvao Bajni

12. Au maćori. Ti mora da si na onim drogama na kojima sam ja bio onomad kasam mislijo da je Jejts Nh. :D Mada ko zna, moguće da mu je nešto slično tepao kao klincu.

13. Ne možda nego sigurno, jer prve Deksterove reči kada je provalio da mu je brat su bile "Bajni", a tako ga je zvao upravo kad su bili mali.

http://snag.gy/pGVFA.jpg

14. Ja sam za Brajana odma izvalio, bilo je ocigledno, a za tu doktorku sam izvaljivao samo da je kao neki zli genije.

15. SPOILER
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Naci ne svidja mi se sto Vogelova ubila Zaka, da je to uradio dexter kontao bi imao je razloga ali taman kada je "usvajao" kodeks ona ga sjebe, mada u tome mozda i jeste stvar sto ne zeli vise dextera.

16. Ona je i 'tela da ga ubije Dekster, međutim, pošto je Dekster provalio da je Zaku namešteno plan joj je propao, zbog čega je to želela nije mi baš najjasnije, ali definitivno uklanja sve svoje pacijente. Ja sam već napisao da ona testira sve, a možda najviše Deksterovo ponašanje, i njoj je verovatno interesantan i njegov odnos sa Deb, i sada sa Hanom, pa mu je namerno podmetnula Zaka da vidi da li će između njih dvojice da se razvije neki odnos otac-sin, da ga je roknuo, ostao bi bezosećajni psihopata, a pošto nije to je još jedan dokaz da u njemu ima puno toga ljudskog, a to je upravo ono što nju najviše interesuje.

17. Prvo, ne verujem da ga je ona ubila, već da ga je ubio "cortex" ubica iz ove sezone. Mislim da je u pitanju neko od njenih pacijenata ko se ne uklapa u tu sliku, neko ko je imao prilike da ih sve upozna, da snimi kakvi su, te je tako pokupio redom od svakog ponešto. Pretpostavljam da je u pitanju neki narcisoidni psihopata koji ima želju da se hvali Vogelovoj, kao dete koje stalno viče: "Mama, mama, vidi šta ja znam!", a ona ga ne konstatuje. Slanjem delova mozga joj drži pažnju.

On je verovatno na visokom stupnju inteligencije, sve planira do najsitinijih detalja i verovatno je znao da će Vogelova da ošalje nekoga na njega, te je u onoj brvnari u močvari namamio Dekstera da vidi ko je on. Zato je posle sklonio telo kada je policija došla.

Isto tako, verovatno je posesivan i ljubomoran, te ne želi da ona ima ijednu drugu "igračku" sem njega ili ne želi da iko ikada bude njen novi đak. Cilj mu je da dokaže da je on najbolji i verujem da uživa u tome da Dekstera (sad kada zna ko je on) sabotira kad god može i samo čeka priliku da ga pred njom ubije.

Elem, odmah pošto je pronašao Zaka, Dekster je pozvao Vogelovu. U sledećem kadru vidimo nju kako drži fon i gleda teglicu sa delićima mozga:
    http://www.dodaj.rs/f/l/aZ/43T7emqr/dexter.png

Ona je verovatno i fascinirana i uplašena, ali i zaintigrirana novonastalom situacijom. Dekstera je to nateralo da ode po Hanu, čime je verovatno uvlači u loš i težak položaj, pošto će onaj privatni istražitelj da se svim silama okomi na nju.

Vogelova jeste veliki problem i cenim da će je ubiti ili "cortex" ubica, kao razočarani, besni, iznevereni sin ili Dekster, pošto je ona svojim eksperimentisanjem stvorila minimum jednog takvog ludaka.

Možda i grešim, ko zna.

18. dzoni auditore
    Nije mi jasno kako samo ostali to nisu videli, a bilo je toliko očigledno.

Pa zato sto ona nije neurohirurg. lolo

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.