Dexter

1. Ova doktorka je mnogo zajeban lik, imam neki osećaj da će da ga sjebe totalno i da će morati ili da se samoubije, ili da ga Debra rokne, ona se ionako sad kaje što ga nije roknula.

Ovo sam napisao posle prve epizode i ostajem pri tome. Daću još jedno predviđanje pa kako bude, koji sam Milan Tarot lololololol. Vogelova vrši eksperiment nad Deksterom, i ne samo nad njim već i nad svim ovim prethodnim pacijentima, međutim, verovatno je dovela sve svoje eksperimente do kraja i vreme je da se subjekti eliminišu, za šta trenutno koristi Dekstera, Vogelova je takođe roknula i Harija jer se usprotivio njenim namerama, čak je moguće da je u onom trenutku na dvd-u koji je Debra gledala odlučio da nešto uradi sa Deksterom što mu ona nije dozvolila. Takođe, razmišljajmo logično o Neurohirurgu, ona jedina ume da izvrši onakvo seciranje kao što to radi Neurohirurg, verovatno bi mogli i Masuka i Dekster, ali je malo verovatno da bi znali tačno koji deo mozga da izvade. Ona takođe nije ubijala svoje žrtve već je primoravala druge da to čine, i to verovatno svoje pacijente, dakle, ona nije ubica već samo vadi parčiće mozga i to verovatno kao neke trofeje, ili možda čak i elemente za eksperimentisanje, čak verujem u to i da je ona Jejtsu obavila lobotomiju ili šta već.

2. Ne znam već dvaput je mogla da ga ubije nekako mi je preterano da ga ubije iz trećeg puta

3. Vogelova ne mere biti neurohirurg ko što neko malopre reče, jerbo ima ona scena kad snimaju samo nju dok pronalazi upakovane delove mozga i iznenađuje se i to. Ja sam za to da Debra i Kvin obnove romansu, jer me ona mala sestra od Batiste nervira. :S

4. Omiljeni lik mi je Dekster.

5. Ja nisam za to Debra i Kvin opet budu zajedno, realno, neke stvari ne mogu opet biti kao stare a njihova veza je klasičan primer za to.

Vidim da gore neko spominje i da je Vogelova neurohirurg, na šta samo imam da pitam da li mi gledamo istu seriju čoveče.

6. Ja sam za to da Kvin krene da švrlja okolo. Premalo je vrh pičaka u seriji.

7. Kvin neće početi da švrlja jer je malo previše očigledno da mu je još stalo do Deb. Al' Dekster je dobro rekao:

I destroyed Deb.

8. Blake Griffin
    Ja sam za to da Kvin krene da švrlja okolo. Premalo je vrh pičaka u seriji.

Prebaci se na jebenu tracaru onda lolo
    P.S. Kao sto rekoh, ona Hana prepicka je pobegla u prosloj sezoni. Nesto ce biti sa njom.

9. Vidim da gore neko spominje i da je Vogelova neurohirurg, na šta samo imam da pitam da li mi gledamo istu seriju čoveče.

Možda i grešim, ali na osnovu čega možeš da tvrdiš da nije? Čak i da je Neurohirurg neko drugi, taj radi pod njenom komandom, ona je glavni negativac, i u to sam ubeđen, kao i u to da je ona roknula Harija. Tačno, ima tih scena sa paketićima, ali i za to bi možda mogla da se sklopi neka priča.

10. Au, kakav finiš epizode, sve ti svece jebem. Kol'ko mi se sviđa u kom smeru ovo ide, bruka.

11. Ja bio budan do kasno nisam mogo da spavam i uvatim live stream slika je kvalitetna ko da sam skino
    ovde gledo
    http://www.stream2watch.me/

12. Nije loše, nije loše, sad odgledah petu... Mali izgleda obećavajuće, rekoše da će ga naučiti kodu. Al' kad se prvi put pojavio, baš me podsetio na Dekstera. I milo mi je što Debra finally got her shit together.

13. I ja odgledah petu epizodu, i mogu reci da mi se takodje svidja u kom smeru ide. Smrdi nesto kod vogelove, to stoji, ali bas zato ce verovatno ispasti kul. Osim ako ne ispadne, naravno. Ivica Osim.

14. Najslabija epizoda u serijalu, ali dobar kraj. Ne sviđa mi se u kom smeru ide situacija sa ovim klincem Zakom, i jedno se plašim da ne nastave posle sa njim u okvir nekog spin-ofa, naravno, i dalje tvrdim da je Vogelova zla veštica.

15. Vratila se Hana. Kontam da ce s knjom da zavrsi, posto ga jedino ona u potpunosti razume. Samo je pitanje kako ce to resiti sa Debrom.
    Zasto se sazalio nad Zakom kad on nema osecanja? Vidi u njemu sebe? Pa on je masovni ubica, nema empatiju...

16. "Majls, kakvo smešno ime", sisa ljubomorna lol.

Verovatno smaram brojem postova, ali utisaka puno, a nemam s kim da ih podelim jer nikog od oflajn prijatelja ne mogu da nateram da gleda ove serije.

17. Vogel je i definitivno neurohirurg
    Još četiri epizode je ostalo sviđa mi se za sada ova poslednja sezona

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.