Prijava

Не него им дали паре и обећање да ће делити кеш кад смакну Гадафија. А и видиш да је најмање ту било Либијаца, све неки страни плаћеници. :)

http://www.ljiljan.ba/bs/vijesti/saif-al-islam-ipak-nije-uhap%C5%A1en-i-poziva-na-borbu-protiv-pobunjenika Stvari nisu jasne, ne verujem da je uhapšen, nema fotografija, niti bilo kakvih drugih dokaza. Vesti se razlikuju od novina do novina.

Pazi datum kada je ovo objavljeno.

Па знам да их је било најмање, али опет их је било. И не знам како су могли да наседну на то, као да су били изоловани па нису били свесни свог положаја и стандарда и политике коју води Америка.

Уватили их на лажни патриотизам, као што су и нас деведесетих. То је макар моје мишљење. Људе који су празни, њих увек можеш да уватиш на религијске и патриотске форице.

Pazi datum kada je ovo objavljeno.

Auu, gledao samo dan, a mesec jok. Bi Bi Si kaže da je uhvaćen, sad da l' verovati.

Хм, могуће. Мада њих су вероватно дуже обрађивали, нас је деведесетих било лако разјебати.

Ма то је лако урадити скроз. Побијеш неке твоје комшије и кажеш да су то Хрвати. Онда ће сви мрзети Хрвате. Одеш у суседно село и убијеш неко дете, кажеш да су то Срби. Будале оће да ваде очи једни другима, јер су привиди, а ти добијаш војску која ће твоје интересе да штити и то ЏАБА!

Са тим да је данас теже манипулисати, јер имаш нет. Замисли да ко деведесетих само слушаш РТС и шта ти они кажу. Бићеш у стању брата рођеног да убијеш.

Замисли да ко деведесетих само слушаш РТС и шта ти они кажу. Бићеш у стању брата рођеног да убијеш.

+1 Evo sad gledam neki strani dokumentarac o ratu devedesetih. Medijska propaganda nas je uništila.

Замисли да ко деведесетих само слушаш РТС и шта ти они кажу. Бићеш у стању брата рођеног да убијеш.

+2

http://www.dajlink.com/2011/06/13/tezina-lanaca/ Evo Andonov. Film se zove "Težina lanaca" ili "Weight of Chains".

Gledao sam ovo, nije strani, to je Srbin iz Kanade, bila je rasprava o tom filmu ovde, ne sećam se samo koja tema je u pitanju.

Ne znam, vidim da je na engleskom, pa predpostavih da je strani.

Pa narator i autor govori i sam da je Srbin na početku filma čini mi se.

Тежина ланаца је добар филм, ал има превише југофилије у једном делу. Али, са друге стране, доста је добар! И Шкабо у једном делу говори како би спровео револуцију над нашим председником и то. лоло
А што се тиче документараца, доста сам њих гледао, а у овом тренутку се само овог сећам, од оних који јебу. Немачки је, о пропаганди која је вођена не би ли нас бомбардовали. Нису били ништа креативнији ни код Либијаца.
http://www.youtube.com/watch?v=JqePoEZSY8o

И Шкабо у једном делу говори како би спровео револуцију над нашим председником и то.

"Someone would not leave the room." Kakav kralj.

Nemačka država je najviše odgovorna za nestanak bivše Jugoslavije i najveći sponzor separatističkih težnji Slovenije i Hrvatske koju je do zuba naoružala tokom 92,93,94. Večeras ću pogledati taj dokumentarac.

Реално гледано, Немци су нам непријатељи од кад знамо за себе... Директно или индиректно, увек су једни од главних криваца страдања српског народа.