Ubistvo Gadafija - Laž ili istina?

1. Ја сам мало млађи Свароже, па се често запитам јесмо ли заслужили да нас тако јебу?

2. Интересантно је колико је људи тамо на покојим темама срало по Титу, а овде љубе Гадафеја. Ал' добро, научиш се валда међ' овдашњим народом да не тражиш неки смисао и логику у било чему, јер их неш наћи.

3. Лол, као да нема разлике између Гадафија и Тита.

4. Ја сам мало млађи Свароже, па се често запитам јесмо ли заслужили да нас тако јебу?

Које си годиште? :)

5. Не слушај Муриња, он је рођен за време бомбардовања. :)

6. Warner von Latinsche

Интересантно је колико је људи тамо на покојим темама срало по Титу, а овде љубе Гадафеја. Ал' добро, научиш се валда међ' овдашњим народом да не тражиш неки смисао и логику у било чему, јер их неш наћи.

Шта си хтео да кажеш овим?

7. Мислим да не зна ни сам.

8. Не видим места за забуну у оном горе што рекох...

9. Svašta Latinče, ja ne vidim ni trunku sličnosti, Gadafi je nosio 'aljinu.

10. Može se podvući određena paralela između Gadafija i Tita, mada poprilično mala, al' može.

11. Ма нема никакве сличности реално, што се дефинитивно може закључити из тога што се различито зову. Реално.

12. Мислим да је овде дат коначни одговор- умрео је, и то крајње неславно.

13. Moja keva reče - mnogo mi je krivo. Kao da mi je rod umro. Mislim, rođak iz inostranstva, ali baš drag. E to je to.

14. Laž?
    Sigurno! Eno ga,tajno upravlja Libijom!

15. Јеботе, ал' је теби досадно.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.