Oplemenjivanje vukajlijskog groblja (bolje grob nego rob)

1. хехехе pro hejter

imam ja tu pederera :D

i ja mislim da nije loša. naravno da prihvatamo, groblje nije neko mesto koje bira svoje cveće i drveće:D u krajnjem slučaju, ja sam samo komentarisao, pošto to jedino ovde mogu da radim, moja reč protiv tvoje, iako nije bila, može da se slika, ti imaš pravo da plemeniš bez ičije dozvole :D:D

2. Učinio plemenito delo.

Nego, šta mislite vi glavni oplemenjivači da ove definicije koje su vam ovde nahvalili napišete ponovo i ostavite neobrisane, jer vredi da ih vide i široke narodne mase. Ovi originali bi ostali ovde daleko od pogleda nedostojnih, ko Mona Liza što stoji u Luvru a razglednica i kopija ima svuda. :)

3. Oplemenio. Dajem vam linAk ka surovom postu pa onda samo jedan skrol gore, lakse je :) >>>

4. Dragi ciko tetka Drol, to mi deluje kao igranje na zicer :D Oplemenis, ljudi pohvale, ti vratis i nakupis sigurica poene. Ovako je zanimljivije, bar meni. :)

5. Ma, poeni su nebitni kad je u pitanju dobrobit rečnika. U krajnjem slučaju, moš da zamoliš moderatora da vrati ovu matoru s groblja tako da je niko ne vidi, pa napišeš istu takvu i nju onda baciš pod zemlju. :)

Al' dobro, kako vam volja. :)

6. Ćao, Tetka Drol! Pa nema skrnavljenja grobova, posle oplemanja nema kajanja! :)

Btw, evo i ja da kazem 'trendi' koju

7. ми који се плашимо оцене широких народних маса, страхујемо од коментара и гнушамо се било каквих бројчано временских ограничења окуписмо се овде да племенито изразимо нашу вечну љубав према гробљу, последњој екскурзији свих нас.

8. posetila d(v)ama!

ljubim ljubim

9. oplemenio jednom.
    jebiga nisam mogao vise od jedne....

10. :D mogo si burek oboma da doneseš, a ne samo jednom. kome, obiju?!

11. pa donosim obema, ne oboma ili obima. obuma!

12. FUH FUH FUH prejebeno!

13. oplemenio novom inicijativom koju je pokrenuo ovaj debeljko u postu iznad.

neočekivana sreća

14. haha, čokanjčići moji! neočekivana sreća sa kariranim stolnjacima je dirljiva :) Ja sam se prebila noćas, možda kasnije kad podignem sistem, opet dodjem.

15. Did it one more time :)

I malo sam napravila red u svom sekšn-u :). Odsad odvajam samo najnovije :).

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.