Психологија имагинације

1. A Nikoline? mmm?

2. Мени једна од најбољих другарица је Александра. Супер је, али нарцис тешки. :))

3. Nikoline mi deluju da su duše, a Nikolete mi pak deluju da su kretenke. xD

4. Izzie ono, sry ako se zoveš Nikolina ali ja poznajem 2 Nikoline i obe su fuksetine, ono, najgore vrste xD Tako da kad god čujem to ime asocira me na najstariji zanat, fak jea

5. Znači, manje više, Aleksandre su cool, go girl :D

6. Николину једну знам фукса тешка, а глуми да је нешто типа женски делија, иде на текме и тако то. Страшно. :))

7. Николину једну знам фукса тешка, а глуми да је нешто типа женски делија, иде на текме и тако то. Страшно. :))

lololollolo taj rad

8. А Даркови? А? А? А?

9. Nikola ima koliko hoćeš... uglavnom su dobri momci... ono... Prosek. Kao ženske Jelene, mada su pametniji.

10. Hm, ja se super slažem sa Nikolama. Najbolji drug mi je Nikola, on je vikipedija na dve noge, duhovit dečko nenormalno.

11. Никола има разних, често име па зато ваљда. :)) Рођени брат ми се зове тако. :)

12. I ja znam tri takva Nikole. Ista takva. xD

13. Млата

А Даркови? А? А? А?

Zar ti nisi Marko lololo ?

14. Знам једног Дарка Ристивојевић, смарач тежак. лолололо

15. A Aleksandre?

Добре су, бар ове што ја знам :)

Nikoline mi deluju da su duše, a Nikolete mi pak deluju da su kretenke. xD

Николете ми тако дјелују као што кажеш, а знам једну Николију, исто кретен.

А Нколина ми Ђевојкина сестра од тетке, она је баш душа једна :)

16. smorena
    Nikoline mi deluju da su duše

smorena, srtze! vas ostale ću zanemarim k'o ostatak pri deljenju lolololo

Млата
    А Даркови? А? А? А?

17. Ja znam... Dva Darka, oba su isto teški smarači. xD
    A Dejan?

18. Svaki Darko se loži na nešto (tipa fudbalski klub, Srpstvo....), tanak sa živcima i uvek je tu kad je bilo kakvo sranje da se umeša. Obično su Darkovi ti koji maltretiraju povučenu decu u školi i te fore, uvek se takmiče da popiju najviše alkohola i posle nekoliko godina obično završe na heroinu. Ne znam ni jednog darka koji je živeo preko 50 godina xD

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.