- SBaci ga na ikonu!
Zaplakah. :)
Саче Костић, само моменат.Izvin'te, ljud sam. Morao sam da popravim frizuru.
Baci nekoj trafičarki za cigare, okreni se i odšetaj. Ne pada njoj na pamet da trči za tobom zbog 200 dinara.
- Lbanovan
Pročitala sam "Kako da uvalim pocepan kurac". Hahaha.
Poslušaj Kizu. On zna.
Ili pljuni pa zalepi ciganinu na čelu mamu mu cigansku jebem ja 
Није битно ништа од тога што сте навели. Једино што је битно код новчанице да би она имала пуну вредност јесте да није оштећено више од 50%. Ако имаш типа 60% новчанице(знам да није тако, али претпостаимо да јесте) одеш у некадашњи СДК, не знам како се то сад зове и они ти замене за нову. Или ти одради то неко ко тамо предаје пазар, ваљда има још коректних приватника који би ти помогли. Ако неког познајеш од њих лично. ТО је цела памет.
Није битно ништа од тога што сте навели. Једино што је битно код новчанице да би она имала пуну вредност јесте да није оштећено више од 50%. Ако имаш типа 60% новчанице(знам да није тако, али претпостаимо да јесте) одеш у некадашњи СДК, не знам како се то сад зове и они ти замене за нову. Или ти одради то неко ко тамо предаје пазар, ваљда има још коректних приватника који би ти помогли. Ако неког познајеш од њих лично. ТО је цела памет.koja procedura za 200 dinara