Тоше Проески бејаше убивен !?

1. On je umro samo da bi mu porastao tiraz prodatih CD-ova. Dobar marketinski potez, nema sta.

Прекопиро од Елвиса, а Ђексон и Вињара од њега

2. Или је погино како би заташкао Нинову смрт која ће уследити за 2-3 дана?

Zanimljivo je da je Nino ubijen trovanjem, od starne jedne islamističke organizacije koju je osnovala CIA. A znamo ko nju kontroliše....

МОЈА БАБА ЈЕ ХЕКЛАЛА ГОБЛИН ДУГО. ШПИЈУН ЈЕ

Hekla li miljee? Milje se koristi kao blokator moždaih signala i pojačavač subliminalnih poruka. Zato ga babe stavljaju na TV.

U pravu ste za upaljače, a oni sa "LED diodom" imaju IC kameru.

3. Hekla li miljee?

Поред мене 2 метра. На тв

4. Поред мене 2 метра. На тв

UBI!

5. БАЦИЈО У СМЕДЕРЕВЦА

6. Фејзбукманијак
    ТАУЛИ ЗАШТО ЛАЈКУЈЕШ БЛЕК ХОЛА БЛЕК ХОЛОВЕ ДУПЛАКУ!?

Covek lepo pise, decxko.

7. Количина небриге коју имам за Тошетот Проескиот, наголемиот музичарот на Балканот, је непојмљива.

8. Тошете је наш

9. http://www.youtube.com/watch?v=MgZkhBidzvI on je ubio toseta,proverena informacija...ali ticu

10. Не знам да ли сте приметили, али када је Клинтон једном приликом побркао Македонију и Црну Гору може се видети један постарији човек који је у том тренутку пребледео. Тај човек је потомак једне чувене лозе Јермена који су измислили све на овом свету. Он контролише преко Америке, Русије и Андоре све власти на планети. Наиме, о чему се ради? Испод Боке Которске у Титово време (Тито је у Русији оженио Пелагију која припада поменутој лози) се налазио огроман истраживачки центар где је развијана нова врста зоби која би продужила живот тркачким коњима. Ипак после распада Југославије одлучено је да се читав центар пресели у манастир Трескавец. У том манастиру је често боравио цар Душан, а још одавно се зна какво је све тајно оружје он поседовао. Фреске из тог манастира крију многе тајне. На свакој од њих су српски владари у шифрама цртали чак и за ово време незамисливо ватрено оружје. Ипак, Душан је ове тајне однео са собом у гроб. Бар се тако мислило... Ту је био један монах који је беше замонашен као Јеротије. С Душановом смрћу, Јеротије је решио да се пресели у Стару Херцеговину и тамо и однесе тајну коју са њим бејаше поделио фрескописац пре него га је Душан убио. Јеротије је у свом новом дому упознао Грдана Комненовића и брзо се с њиме спријатељио, јер је Грдан много ценио Србе из Македоније којих је било доста у овим крајевима. Причао је он тако Грдану о Душановим намерама да покори читав свет и како га је чудна болест спречила у томе. Грдан је био изузетно интелигентан човек и све је доброг Јеротија разумео, само што му Јеротије није никада рекао где се тачно ти планови налазе. Када је Јеротије отишао да се представи Богу, Грдан је дуго туговао што изгуби најбољег пријатеља и на крају је решио да се са још неким породицама Комненовића пресели у Лику. Даљу причу знате... Грданова породица је добила име Тесла и славни потомак Никола је знао причу која се у његовој породици преносила с колена на колено. Ах, ту се прича ове тајне укршта са јерменском лозом Налбандијан којој припада господин с почетка текста. Налбандијани су знали да једна личка породица зна ову тајну, али тек када је Хрануш Налбандијан у Аустрији начуо како се прича о неком младом момку који показује изузетне проналазачке потенцијале, схватили су да су близу свог вишевековног циља. Хрануш је Николу пратио по Европи једно време док се Налбандијани нису уверили да је Тесла онај кога траже. Када су се уверили, Тесла је отет и одведен у Америку. Са њим су урадили исто што и са Едисоном. Тесла је до краја живота радио као проналазач у затвору док је из породице Налбандијан регрутован онај који највише личи на њега. Анушаван. Анушаван је тако преносио свету Теслине изуме, док је Тесла испитиван о породичној тајни. Херојски Тесла је поживео дуго, а да Налбандијанима није ни реч рекао о тајном оружју. Све се ово брзо заборавило, Налбандијани су наставили своју контролу над целим светом (познато је и шта су све радили у другом светском рату), све док млади Тоше из Прилепа није посетио оближњи манастир Трескавец. Тоше је гледајући једну фреску приметио нешто необично и својој фамилији саопштио своје запажање о нечему што је личило на један зрак који излази из Исусове руке. Кад је мало боље погледао руку видео је правилно постављене напуклине у зиду које су нешто означавале. Када се окренуо видео је иза себе једног човека. Био је то млађи монах иза чијег лика се крио Мнацаган Налбандијан, један од дежурних Налбандијана у македонским манастирима. Мнацаган је три дана причао са Тошетом о овим фрескама док централа Налбандијана није јавила да је дошла до тајне! Мнацаган се Тошету захвалио и пожелео му срећан пут. Све време је Оксен Налбандијан, иначе пљунути Тоше, припреман да свој живот жртвује у исценираној несрећи. Вагаршаг Налбандијан је сачекао Тошета на изласку из манастира и одвео га у тајне одаје манастира где је несрећни Тоше још увек заточен. Дан-два после тога је Давид Налбандијан победио Федерера у финалу турнира у Мадриду. Са новим рекетом!

Зато, браћо, неканамјебогупомоћ! Налбандијани имају све што им треба.

Надам се да ћете ово пренети и другим људима, јер истина је једини начин борбе против Налбандијана!

11. Tošeta su ubili zaverenički tibetanski monasi koji su prisiljeni na to od strane svog vođe sa planete Nibiru koja će nam se otkriti u svom puno sjaju 2012. godine.

12. Докторе, овога ми крста, то сам слушао јуче када сам прочитао вест!

13. Баба ванга је рекла да ће бит' смак земље кад погину 4 лидера.
    ЦРКО ГАДАФИ, БИНЛАДЕН, БЕНЕЗИРКА БУТО И ЦРКО ТОШЕ. Умиремо

14. ,razjasniti da li smrt postoji i čemu li ona uopće služi

JEBEM TI SUNCE!!!

TiNeMerešPodnjetiIstinu sa kog si sajta pokupio ovo sa prve strane?

15. sa kog si sajta pokupio ovo sa prve strane?

Па у коментарима на вест из првог поста. http://www.24sata.hr/komentari/proeskog-su-ubili-to-nije-bila-nesreca-sve-cu-to-dokazati-240127

16. Trute možda je Novak oteo Nalbandijanu to pogle ovaj video
    http://www.youtube.com/watch?v=LpzglDT1B5s

17. Zašto meni niko nije rekao da još uvijek nije utvrđeno da smrt stvarno postoji?
    Pa jebemumišamalenog, ja sve kontam da će riknem kad me grune auto na ulici, kad ono kurac.

18. Није довољно селе :)

19. Ja bih vam rekla nešto o pravoj pozadini ovog ubistva, ali se plašim za ličnu bezbednost. Taj novinar je laik i pojma nema šta se krije iza svega i kakve je posledice njehova smrt imala na wall street i ko je narod koji upravlja Balkanom i finansijama ovog dela Evrope. Ko je narod koji živi kao jevreji pre drugog svetskog rata i skuplja bogatstvo spremajući se da napravi državu na Balkanu.
    Znate li kom narodu su pripadali Nikola Pašić, Nikola Kojo, Majka Tereza, Toma Fila, Toše Proeski, Branislav Nušić, Maja Odžaklijevska???
    Razmišljam da li da vam otkijem istinu jer ne mogu da gledam kako trabunjate i kako tragove u snegu koji su meni odavno vidljivi posipate tuzlanskom solju

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.