Тоше Проески бејаше убивен !?

1. Predražinjo
    JEDAN TOŠE JE MOGAO BITI UBIVEN...!

AHAHAHAHHAHAHA!!!!!!!!
    Đape bogotac!

2. Жив је бре Тоша, који вам је? Кацам био у Ченеју видо га ја, продаје мандарине, ја њему фазон - деси Тошо цару! а он неверуе! Кажу притајио се и повуко из опасног пакла естраде.

3. Начи, Тоше је први маскирани члан италијанске мафијашке породице која зарађује тако што наплаћује премије од осигурања у смртном случају саобраћајне незгоде.
    После њега су били ови из великог брата, па сад недавно и Симонћели. Али, то су све лажирана лица, јер генетски материјал правог Тошета, Симонћелија и осталих НИЈЕ НАЂЕН ни у самом возилу, ни на месту незгоде, ни 500 метара око возила.
    Сумња се да један огранак те италијансе породице има базу под Теразијском чесмом, одакле контролишу храм Светог Саве.

4. Ахх тај анђеоски поглед, сад се питам зашто су га убили ?

5. Vidim razne teorije se javljaju. Samo pazite. ONI mnoge te teorije i sami plasiraju, da zavaraju trag, da tragače za istinom zavedu na pogrešne puteve.

Zanimljivo je ovo za genetski materijal Doktore, tu ima istine. Kažu da žele da kloniraju Tošeta, da ga iskoriste i da demantuje sve što je rekao. Reći će da je bio pod uticajem SPC, da je bio fanatik, da je vjerovao u "teorije zavjere". Mnogi će nasjesti na riječi lažnog proroka. KAo što vidite, ovo ubistvo je dijelom upućeno i protiv pravolsavlja. Religjska, ekonomska, kuturna, kakva sve ne pozadina....

6. Хм, а такође је занимљиво да су дан након сахране виђена два човека како улазе на гробље, а три како излазе. Ово објашњава зашто наводни гроб није одмах уцементиран.

7. Јанковићу ако је то тачно, бићемо богати :)

8. Da, čuo sam nešto slično. A da li je neko razmišljao o tome ko je najviše tugovao? Mlade tinejđerke. Smišljen plan od strane NJIH, da istraumatiziraju omladinu.

Ne znam koliko je pametno da ovo sve pišemo. Ali, istina se znati mora.

9. Кизо можда нас посматрају ?

10. Кизо можда нас посматрају ?

MOŽDA? Dečak, okreni se oko sebe. Samo monitor u sebi ima tri kmere, od kojih jednu termalnu. Idu dotle da u kupovne goblene ugrađuju radarsku mrežu. Kako je koriste i za šta, ne znam. Znam samo da je tako.

11. МОЈА БАБА ЈЕ ХЕКЛАЛА ГОБЛИН ДУГО. ШПИЈУН ЈЕ

12. Или је погино како би заташкао Нинову смрт која ће уследити за 2-3 дана?

13. Opšte je poznato da u svim upaljačima od deset dinara postoji lokator i kada god pripališ cigaru oni znaju gde si. Kada ga kupiš na trafici i čim ga dodirneš, tvoj dnk se šalje superkompjuteru koji odmah veže tebe za taj upaljač i onda te prate. Kada ga izgubiš, kupiš novi i oni opet. Uvek znaju 'de si.
    SMRT UPALJAČIMA OD DESET DINARA!!!!!!!

14. СМРТ!!! А ОНИ СА ГОЛИМ ЖЕНАМА ИМАЈУ КАМЕРУ. ТО ЈЕ ПОЛА МАРКЕ ЗАТО СУ И СКУПИ. ГОВНА!!!

15. Деветар Цокулић

Кизо можда нас посматрају ?

А пре 30 година се народ жалио каце уводио онај ЈСМПТ или како се зове онја бр у крштеници. А данас...

16. On je umro samo da bi mu porastao tiraz prodatih CD-ova. Dobar marketinski potez, nema sta.

17. Трећеразредна теорија завере...

''Тоше није убијен'', рече новинар и настави да га дрка јер ће његова ментолска изјава да изађе у свим новинама

18. ТАУЛИ ЗАШТО ЛАЈКУЈЕШ БЛЕК ХОЛА БЛЕК ХОЛОВЕ ДУПЛАКУ!?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.