Prijava

E, da. Kako da zaboravim... Forum, igraonica u Balkanskoj.
Tu sam svojevremeno ostavljao sate i sate svog života cepajući CoD 4 MP i Dotu na Gareni. :)

Mislim da su zatvorili taj Forum.

Сиђеш на станици првој после моста, и кренеш пешке да се враћаш преко моста. Са леве стране ћеш налетети на степенице, сиђеш и идеш до кеја. Кад дођеш до кеја идеш лево једно 500 метара и наћићеш.

Могу ти касније означити на гугл мапама, отиђи неш се покајат.

hvala.kapiram da cu se snaci.orijentacija mi je kej,to znam gde je.ici cu ovih dana za bg,pa da vidim te neke kafane kada sam vec tu.standardnih kafica imam i ovde.a i cena je dobra u toj kafani.

Kad bre zatvorili forum? Pre godinu dana je radio...

Pre godinu dana je radio...

Podseti me na nekog dedu Crnogorca u osamnaestici pre par godina. Bus prelazi preko Mostara, izlazi sa petlje, on se uzvrpolji na sedištu, izvija pogled ka gore i govori:"Ju, ju, ju, no kad se ovo izgradi?"

Директоре јеси ли ти чест код Рада?

ja igram za Paun, al cenim sve ekipe iz savamala premijer lige

sada vidim gde se nalazi.definitivno cu se snaci.koliko je pesaka udaljeno od zeleznicke?vremenski?odokativna prognoza.ili bolje koliko ima kilometara,pa cu provaliti otprilike.

Добар је и паун, задњи пут тамо кацмо били замало нисмо попили фине батине од гостујућих навијача. Код радета смо у певој постави

Имаш можда макс 10 минута, најлакши пут је онај што сам ти ја рекао да те неби изјели циганске џумаре и остала говна провлачећи се кроз те уличице

ok,hvala.to je onda opusteno blizu.em blizu,em cene dobre,em hvale ljudi,ocekujem neku tesku banju tamo.
edit:hvala obojici.

meni je u paunu najače što se noću lična drži na astalu
jer panduri svako malo upadaju da legitimišu

томдриле седиш у идиоту у далматниској?

Раде краде и смара са утишавањем, не може да се пева, јер се комшија жали на буку.

И откад се налази код Бранковог? Уопште није добро убележено или постоји још једна кафана код Радета.

Допуна: Аха, сад видим да је Туљан објаснио где се налази.

Ako neko hoće najbolje pljeske u gradu, neka svrati do Caldo-a (nekadašnji Good Food valjda) na Konjarniku, Ustanička ulica bi trebalo da je to valjda. Iznad okretnice 31,17,21 sto metara iznad, ispod okretnice čuvene 50.

Ја сам био врло чест код Радета а и сада умем да одем. Није баш да је 80 кинти пиво али стотка јесте...и препоручујем за посетити.

Све похвале и Паун-у а и околним кафанама, реално је јефтино а столњаци смрде...она прва кад се крене од долазака БАС-а је мени најбоља, певачица одлично пева, циганка је и мош се увати за дупе лагано. Само није дозвољено пентрање по ивентару(то ми јеготивно, мрзим кад се веру ко мајмуни).

Naklon Psetu za preporuke, još da pomene "Džakartu" kod Studenjaka i vodim ga tamo kad se vrnem;)

Не могу да поменем кафану која од домаћих има само јелен пиво. И никшићко ако се рачуна... Мој добар друг ради тамо као конобар па га јебем често поводом тога.

Ганеру, да не идеш у "теслу" можда?

Видим вас пар помиње форум, амиго, верону...само праг фали, ја сам седео у прагу у башти док сам чколовао.