Prijava

pseto88

Ја сам био врло чест код Радета а и сада умем да одем. Није баш да је 80 кинти пиво али стотка јесте...

Ја кад сам био последњи пут, Јелен био 70. Додуше, има од тога 2-3 године.

Ех...било некад. И у "мојој" кафани је било 70 а сад 85 :) Сто кинти је било пиво кад сам био.

Pseto odakle si ti ako nije tajna ?

Још једна кафана/ресторан који морам да препоручим је "Нова Романтика". Дакле не она коју је Агилни помињао преко пута Палате правде код жел станице него Нова Романтика јебига.

Етно стил, дрвенарија, камен, камин и те форе, напољу лепи "летњиковци", около природа, Сава у близини, одлична клопа мада за ту локацију мало скупља него што би требало-налази се у селу Прогар, општина Сурчин. Пиће џаба, литар-литар је 850 кинти. Викендом има и музике уживо, радним данима тамбураши долазе ако изразите жељу. Ту сам месеце провео.

Ја сам из Бечмена Јамајко.

ја био код рада прекјуче, право да ти кажем ни несећам се колико је пиво. Знам да је раније било 80 динара, јер код нас нико нерачуна. само поделимо чунра на број људи и то је то. Попили смо то вече били фазон 10 пива и две флаше белог вина и рачун изашо сома и четристо. Врло могуће да је вопс 100, али опет ко то уопште код радета рачуна :)

Био сам и у скоро свим популарним кафанама новопеченим урбаним кафанама где је вопс 0.3 стопедесет или двеста динари, и које више личе на сплав и клуб него на кафану али капирам да нису вредне помена јер је поента провести се за што мање паре кеке

Јел пробао ико храну у Џакарти? Ја никако да се наканим, сваки пут одем после код Дабића или у Дак

Слободно пробај, нећеш се зајебати сигурно.