Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Kupio sam lopticu za stoni tenis, umotao je u alu foliju, i stavljao male papirice sa ljubavnim porukama izmedju redova. I tako dok ti ne dosadi :) I onda sam rekao nesto gej u fazonu: kad god ti je tesko ili ti nedostajem, odlepi jedan listic i procitaj poruku...
Jeste gej, ali radi mamu mu jebem u picku onu nevinu ja.
Four, oženi me.
Aj na proleće, lol.
Ajde, taman i rodjendan da proslavim. :)
Ахахаахахахахах! Јесте геј. Али добро. х)
Praktična žena, aj lajk it.
Uvek :)
vuhuuu :)
Verujem da je svima poznat onaj poklon sa kinder jajetom. Ja prvi put kad sam čula oduševila sam se.
I divan mi je poklon, mada je slabo pristupačan - ukradeš ono gipsano srce, ako imaš tu sreću/nesreću da učiš u medicinskoj školi ili faksu, pa ga pokloniš vadeći ga ispod majice.
Šta sa kinder jajetom? Ne znam ja to... a-a
Нов компјутер или паре за нов компјутер. Шта вам је лакше.
http://supexmag.com/wp-content/uploads/2011/08/tumblr_lq62ivqXNZ1qio01bo1_500.jpg
Не постоји идеалан поклон. Некоме је нешто до јаја, некоме је нешто убергеј.
Ја кад сам био млађи, пошто сам целог живота био у музичком фазону, очекивао сам да ми неко сними компилацију с песмама, специјално за мене. И то не да нареже на диск, него да сними траку, да се види да је уложен труд, што би рекли - да је од срца. Е, на то би пао док кажеш кекс.
Али курац, никад ми нико није снимио компилацију. :/
320.000€
Toliko mi nedostaje da uradim nešto što mi je veoma bitno.
Jako bi me obradovalo kada bi mi neko, bilo ko, poklonio ove pare, tek tako...
Постоји:
Нов компјутер или паре за нов компјутер. Шта вам је лакше.
Ћеро, кад пра'имо пицурину?
http://gallery.photo.net/photo/6977699-lg.jpg <- ovako nesto
Pa ono, kupiš kinder jaje, razmotaš ga polako i onu čokoladu razdvojiš nekako da bi kasnije mogao opet da spojiš, gurneš unutra neku porukicu, ili recimo neki skupocen prsten:), i sve to zapakuješ kako je bilo i pre.
Isti kurac kao sa kutijom od bombonjere, ali kinder jaje izgleda još bezazlenije :D
Svaki poklon bez povoda.
e ne da mi se sve čitati al' trebam sutra na diplomski kod neke onako drugarice, ni nešto previše bliske, ali ni potpuno nevažne... šta da ponesem? klasika, vino ili nešto drugo?