Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Svaki poklon bez povoda.
+
uvijek mrzim kad mi pitanje ostane na prethodnoj strani ostane zadnji post
Ako ti je tako nebitna vino.
Чим се вратим из роднога села Чачка. Рачунај за следећи викенд ако ништа не искрсне.
pihhhh, da pravim poklon....ne znam ni upakovati poklon kako treba koliko sam upatna, a da ga pravim.... pih ne bi znala ni zamisliti poklon koji bi napravila :D
Svi donose piće, a ti joj kupi tortu!
taj rad! ima da to uradim!
taj rad! ima da to uradim!
poslušao sam te, i svi blenuli ko da su duha vidjelu... poslije smo se dobro zezali i ispalo je pravo kul... hvala za prijedlog...
E, baš mi je drago da je upalilo :)
Слажем се. Ово је дивно.
Око мене су све неке уметничке душе :) и прелепо ми је када направе карикатуре-стрипове, или цртеже (зависи ко је у питању, имају различите стилове) нас у неким ситуацијама, или колажом представе неку песму коју обожавамо, или скрпе ствари које су нам најбитније. Обраде неких песама тако да се прилагоде личности оног ко добија поклон су такође кул.
Ово ми је друг урадио за НГ! :D То ми је један од најдражих поклона икада. :))
Плаћање једне рате школарине, заиста идеалан поклон.
+1 Source: Personal experience
Ружа од 500 динара па нек купи сама шта јој се свиђа.
ЊЕЖНИК!
pa ispalo je da sam veoma maštovit, a jebi ga ja nisam spomenuo vuku i tebe... pička sam, al' sam morao iskoristiti situaciju, ako me razumiješ
opet ja, bog te mazo... natant mi učini uslugu, ali mi i natovari obavezu da smislim poklone za trojicu jarana, za diplomski, opet...
ajd smislie nešto, al da im to ostane kao neka uspomena...
po kravatu :)
Сними песму и остаће им за цео живот!
kornelije prijedlog ti je u rangu današnje gluposti jednog od pajsića, koji je rekao da platimo kuravu i da će to pamtiti do kraja života :)
nisu oni za mašne...
imas raznih masni moz da nadjes za svakog bas tipicnu kojom bi ih nasao onakvi kakvi su a da budu u fazonu i na cokule ako treba :)