Prijava

@euglena, pa eto, mogli bi nekad da se nadjemo da nam se panter i panterka druze malo. Nadam se da nemas nista protiv:):) On bi nju branio od kerova i od svega.
Taj jede pse za dorucak... dobro, ne bas kurdovog, ali onog kristininog ladno za neko predjelo. :) Za dorucak mu se ne bi ni isplatilo da prlja zube s tim :)

@kristina, tvoja igrackica jaca od Dzumbusa?!?! Hahaha:)

http://www.needscountrykennel.com/images/westi_01.jpg

Gde se ona navija?

http://img16.imageshack.us/img16/521/kljuczanavijanje.jpg

:):):)

@ Lithium: važi, pitaću je kad poraste, sad je još mala, i pretpostavljam da svo njeno skičanje i cijukanje znače "gladna saaaaaaam i uzmiiiii meeee" :)). Mada, tu je i moj beli cicos, od 2 god., koji ju je i doveo na terasu (pedofilčina jedna), i čeka je da poraste :)), pa će morati i on da da dozvolu. Za sada se super slažu. Ona njemu grize rep i uši, on njoj dupence :), dok ja ne podviknem :D

Stvarno?! Matorac jedan perverzni... Ovaj moj sad napunio godinu dana, kazem ti, taman za nju... Bas bi se uklopili fino. Trebas ti njoj da nadjes pravo drustvo ako zelis da izraste u kvalitetnu osobu... Kao naprimer napigmentisanog alfa macora, a ne nekog albino matorca.

Mama:
http://img13.imageshack.us/img13/9076/peacefulbride.jpg

Tata:
http://img27.imageshack.us/img27/496/img1185resize.jpg

Deca:
http://img8.imageshack.us/img8/1051/img1206resize.jpg

Fali mi samo porodična fotka, koju je nemoguće napraviti pošto crno-beli Klempo bije tatu i sikće na njega :-)

Litijume, ja tu mačku ni nogom ne bi šutnuo.

Kolike slike kacite, dal' ste normalni?! :)

A bilo me mrsko da smanjujem... :)

a e ste culi da je neki mali sarmilo usvojio hendikepiranog pacova ulicara i dojio ga cuclom dva meseca da bi ga kasnije ispeko na raznjicu i pojeo u slas'........

Od zivotinja najvise volim ribe!
Vise crnke nego plavuse!

ja volim kera, imam čak i puzzle sa njegovom slikom :D doduše nema ga više, ali imam puzzle :D

Moj bernski ovčar Bela...
http://www.karebearberners.com/images/bernese-mountain-puppy.jpg

Mada sada ima već pet meseci i duplo je veća...

Мачке.
Пас је пас, птица је птица, мачка је особа.
Од свих божијих створења само једно никада није могло постати роб поводца. Мачка!
Када би се људи укрстили са мачкама, људи би постали бољи, а мачке би лошије прошле.
Мачке су магичне, што их више мазите, све више и ви и мачка живите. Волим их јер кад им погледам у очи и кад видим да кад би могле да пропричају оне не бих ни реч рекле, док ми се чини да пас(пас и мачка мртва трка али на крају дана ипак мачка) не би заклапао, а ако би икад пропричала мислим да јој се никада не би омакла реч више. Мачке зато што пси имају власнике, а мачке имају ствари. Зато што се пркосе догми ограничених људи да су све ствари рођене да служе њима. Има нешто у њиховом присуству што вас чини далеко од самоће. Ценим такође чињеницу да мачке највише цене људе колико сте им занимљиви, уместо ко им даје храну. Посматрајте мачку када први пут уђе у неки собу, она застане на кратко и провери све углове, волим што ништа не пропусте у том петосекундном њушкању и гледању и тек онда кад се са свиме упозна у својој околини наставља. Волим кад главу чеше о моју ногу, волим чињеницу што већина људи сматра да им се мачка улизује, додворава, волим што она у том моменту оставља свој мирис на нама и индетификује нас као њено власништво говорећи "ти припадаш мени" а мало људи то зна. Волим што ће ти мачка увек бити пријатељ, а никада роб.

Чувајте се људи који не воле мачке...стара ирска пословица, а иначе у древном египту се веровало да ко не воли мачке у следећем животу ће бити миш.

Имам мачорчину дебелу стару једну годину, бело-сиво-нанџарасто чупаво чудо по имену Мајмун.
Ура за мачке.

Ео и видео доказа зашто су мачке по мени најживотиње.

http://www.youtube.com/watch?v=qBeNj6SLMoY

зна да је беба и да је немоћна и због тога га никада не би повредила, каква животиња(замислите да је даљи керов рођак хијена била уместо мачкетине добре, мајмунче би завршило каријеру у року од одмах).

http://www.youtube.com/watch?v=AmlbohWdkag

исто и овде зна мачка да је то беба и да је хтела или да је умсесто клинца био неко одрастао било би гребања, а овако само му је дала жути картон у виду тапкања по глави.

и на крају доказ колико мачка уме да воли....

http://www.youtube.com/watch?v=HjWtRYaxmWM

Ура мачке !

šano, kako je bojan lepo ispao na toj slici :P

da bas sam lepo ispao