Revija definicija 2011.

1. Kako si došo do 150 000? A? M? :P

Имам иза себе бре најбољег математичара у држави БРРЕ! Како не знаш!? Погледај на 1:50 какве мудре савете даје! http://www.youtube.com/watch?v=JcJ6Cp3Q2eM

2. :ponizno se izvinjava i mlavi se toljagom po lobanji:
    Sasu mi se oči otvorile i sasam ukačila da je zarada 150 000 dindži. Jeaaaa

3. Странка ? То би било фино...

4. Trebali bi da nađemo nekog sponzora. Mislim da nije nikakav problem da organizujemo nešto što bi recimo finansirao telenor ili mondo, ko već, a zauzvrat da im Kaizen pusti reklame par meseci za Dž.

5. Stefane, samo idioCki predlozi se računaju. Ova tema i uvodni post, kazuju da me tako zabolje da se cimam da bih Kajzenu uterala reklamu i pare u džep, da ne mogu da ti javim.
    Takohdže pokazuje kako se kiti tuđim radom. Linkovao je tekst sa monda, a kurcem nije mrdno da pomogne održavanje revije, još je nako pičkinski razmodovo Surovog, koji ima makar 50 % zasluga što je sajt vaki, kaki je sad. Vukajlijaši se i bez revije lepo sastaju i druže.

6. Da povučem predlog?
    Ič nije u duhu teme.
    Ko da su se ove PARLAMUDARNE stranke oformila na osnovu manje IDIOCKIH predloga?!

7. Majo, tvoj predlog je u duhu teme. Glup i ničemu ne služi :)) To je cilj ovog pisanija.

8. Maro, ima on svoje mesto. :))
    Htedoh da reknem da će, ukoliko se formira VUKINA VIRTUELNA STRANKA, doći do pregrupisavanja u našem parlamentu. Moraće da nam ustupe nešto od svog kolača.
    Zar opet neredi, izborne krađe .....otpor, gotov je....blabla...
    ;))

9. Šta bi s novcima na kraju? Kako se to tali dalje, da vidim ima l' me iđe.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.