![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
http://en.akinator.com/#
Замислите неку личност у својо глави а Акинатор ће , постављајући вам питања , покушати да сазна кога сте замислили.
Мучио се са Мајклом Џексоном , погодио после 16 питања , нубара :))
Meni jebenog Boru Drljaču ub'o iz prve.
Ово је нешто као 20Q.
Мени је убо радета :)
Ne mere pogoditi Gadafija samo zato sto sam rekao da je ziv. PU!
Мени убо Пантелу а кључно питање је било "Has your character disappointed people?" аххахаха , уосталом као и све до сада је убо ...
Јеботе, убо Душка Дугушка из прве. Какав цар.
Занимљиво! х)
Мада иде увек до 15-16 питања, али ипак ми занимљиво.
ЈЕБЕМ ТИ ЖИВОТ, ПОГОДИО ЗА МОСКРИЈА.
Is your character black? Yes
Is your character a monkey? WTF ??
I pogodio je : ANRI
Pobedio ga...sa mojim bivšim šefom. :-) Posle 50 i kusur pitanja, ali je bio mnogo blizu! :-)))
http://troll.me/images/dark-powers/what-are-these-dark-powers-you-possess.jpg
мени једном погодио Рендија Моса после 4 питања, из хе блацк, из хи спортсман, из хи вајдерисивер... лоло
Победих га са Златком Манојловићем! Није он толико непознат, бар не у Европи.
Идем још да се играм! х))
Јој откад ово нисам видео, добро си ме подсетио....
Јебем га уста, погоди ми РЗУ, али му је требало богами бар 15, 16 питања, а можда и више... Мада можеш да га натераш да поставља много питања ако често идеш на I don't know, тролололо...
Марка Милошевића после 60 питања није мого да сконта , избацивао ми Чеду Змаја :))
Није погодио Кидиса.
Čkalju iz dvajes :)
Венди из 10 ,пресудило "Does your character have an ugly voice?" лоло
Sa Hadrijanom sam mu jebo kevu, omasio!