![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ја сам се играла овога раније и баш ми се било допало...
Често погађа из прве туре питања...
Britney spears u 5 koraka xD
Is that person ever shaved her his hair - yes
Female - yes
Singer - yes
i 2 nebitna pitanja xDD
Meni ne može Nušića nikako da pogodi, ali sve ostalo da... I Šešelja, i Marijanu Mateus i Gavrila Principa. :)
pogodio mi Smelly Cat iz Prijatelja, a postavio mi 15 pitanja.Nisu ovo čista posla.
jebote, nije mogao da pogodi IPČETA, nevera...
Ja sam igrala i sa nekom decom. Klinci mogu da zamisle najzaguljenije osobe!
Nije pogodio Ipčeta!?!?!?! Pa to je onda sranje....
Није погодио Мемедовића...
E jbg...hakujte taj sajt!
Pogodio Robert Plant-a, John Coltane-a, ali nije pogodio Wynton Kelly.
Zanimljivo je samo da sam zamislio druga Tita a on izbacio Hitlera.... lol
morao sam da mu kobjasnim malo, i dodao Ipčetovu sliku. sad može da šljaka:)
aaaa, jebo me ivan ivanović ololo,pogodio posle par pitanja samo
NIJE POGODIJO ROĐU RAIČEVIĆA!
50 и кусур питања за Кита Ричардса, невера.
jebote,nema šanse da pogodi Pericu Ognjenovića.
Lista likova koje je meni pogađao:
Momčilo Bajagić Bajaga
Skubi Du
Artas Menetil
Ilidan Stormrejdž
Kventin Tarantino
Aleksandra Kovač
Petar Pan
Sebe samog(mislim njega, to ubo u 4 pitanja)
....
EDIT:Jebo majku, ubo bliksu bargelda!
EDIT:I cukića!
дал сам ја полудео ал искривио сам се читајучи постове , а нисам на дрогама :))
ЕДИТ : Пају Чутуру лаганезе , а питања типа "јел дебео?" "јел нагојен?" лолололо
ЕДИТ: И Конана ,еј Конана ....
EDIT : Ne zna ko je Demba Ba
EDIT : sad me razocarao ne zna ko je Savo Radusinovic
Dosta njih mi pogodio, ali oni su realno bili poznati, i odavde... Omašio mi Ninkova, Ibaku, Kayu, Šajlu Stajlz.
Није погодијо Хишама Ел Геружа.
nema šanse da pogodi hoerjšija kejna