Prijava

Скидам после колковијума, сад не смем, зајеби. Прешао сам кампању у старим херојимаи у петици кад је изашла. Петица кампања, брате која клише фантазијска прича, са све оним фимејл најтовима и зајебаним британским изговором "ЕЛФ ДВОРФ, Толкин имам преко 20 дина и никад нисам јебо" речи. ЗБЉУВ!

Čekaj tek ovde da vidiš zbljuv kad mlada emo nekromanserka traži šnajderku jer su joj sve aljine u ormaru crne a ona bi malo da šarmira svog anđela kog je spavala dok je bila živa.

Ček,ček...izašli su Heroji VI? Znao sam da će da izađe u ovo doba, ali nisam mogao da nađem ljudski torrent koji radi! Je l' igrao neko ovo čudo, na šta li liči? Skinuo bi, ali napokon sam se odvikao od petice, pa rekoh da malo ril-lajfujem neko vreme.

Петица кампања, брате која клише фантазијска прича, са све оним фимејл најтовима и зајебаним британским изговором "ЕЛФ ДВОРФ, Толкин имам преко 20 дина и никад нисам јебо" речи. ЗБЉУВ!

Uvek me je nervirala kampanja u petici, nikad nisam mogao da se nakanim da je završim, jeste malo bljutava i isklišeizirana, ali hotseat i LAN ga čine jednom od najgenijalnijih igrica ikad.

Pa dobro, priča u kampanjama nikada i nije bila najjača strana Heroja, ako zanemarimo rudimentarnu kuloću Sandra i Kreg Heka. :)

Дрљам је већ другу недељу (скидроу верзија је добра на пирату али пратити упутство стриктно корак по корак) и нема много измена у односу на претходне верзије сем што је прича из мисије у мисију конзистентнија, повезанија и што графика на добрим машинама откида !! Ко воли потезна дркања - ето нове посластице! Мисије су доста теже у сингл моду, а видим да су овде у новој верзији бацили тежиште на мултиплејер што ми се лично не допада ..

ne znam kako je na haju,loš mi komp,doduše, nijednu igricu izdatu posle 2006 ne mogu da teram na haj...ali i lou je sasvim oke.

Ово је офтопик, али ајде да окачим у активној играчкој теми.

Ево верзије новог Моровинда која ради Разор1911 ЈЕБЕ!

http://thepiratebay.org/torrent/6808051/The_Elder_Scrolls_V_Skyrim-Razor1911

А шатро требало да буде ланисрано сутра у радње у Америци. Стигло у неке мале локалне радње који дан раније и ево већ крековане верзије.

meni je ova šet'ca dosadna mnogo bre. heroji 3 su sila i kraj.
mislim nije loše toliko ovo što ubisoft štanca ali nije kao ruski heroji.

А шатро требало да буде ланисрано сутра у радње у Америци. Стигло у неке мале локалне радње који дан раније и ево већ крековане верзије.

cccc...:)

meni je ova šet'ca dosadna mnogo bre. heroji 3 su sila i kraj.
mislim nije loše toliko ovo što ubisoft štanca ali nije kao ruski heroji.

Само Петицу су радили Руси (Нивал). Шестица је мађарска (Блек Хол), а прва четири америчка (НВЦ).

Наравно, ако не рачунаш Хероје 3.5, тј. ВоГ, тај је исто руски.

Ако ју је Блек Хол направио, мора да је добра. :)
Ја ћу си узмем прво један комп добар, па ћу онда да је скинем. Хероји троика најјача игра икада, петица је солидна, остале нисам играо.

neću da kupujem novi komp dok god mogu ovaj da krpim! 1024x768 na veri lou FTW!
godinama unazad!

nijednu igricu izdatu posle 2006 ne mogu da teram na haj...ali i lou je sasvim oke.

Ja ne mogu da igram nijednu posle 2006. a ove iz 2005. i 2006. jedva mogu da pokrenem :)