![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Moze li da se napravi neki kao timer da stoji uz ono "Dodaj poster/defku", jer mi je ono "postavljeno pre cirka 20ak sati" malo neodredjeno pa moram svako malo da preveravam je li isteklo 24 sata, pa onda u tom smaranju i zaboravim defku sto sam bio smislio...Mislim, gotivno bi bilo da stavite tajmer, da stoji ono 02:34:58 do sledeceg dodavanja.
Кад станеш на вријеме постављања дефке, видиш тачно у секунд кад си је поставио.
Da ja kažem prije Stefana Kostića:
NEMOPTREBNO, SAMO BI ZAGUŠIVALO SERVER I NE BI BILO ESTETSKI PRIHVATLJIVO!
Очајно и беспотребно.